Гороскоп на квітень-2024: Влад Росс спрогнозував посилення війни та палаючу Москву

26 березня 2024, 16:17
Зірки обіцяють у квітні неймовірне посилення боїв, ба більше, війна в Україні може перерости у світову.
Астролог Влад Росс у гороскопі на квітень розповів, у яких сферах життя справи підуть не найкращим чином
Астролог Влад Росс склав прогноз на квітень 2024-го і розповів, чим буде небезпечний місяць / Главред

Квітень 2024 року буде багатим на події періодом: на нас чекає сонячне затемнення, два стояння Меркурія, його ретроградність, зміна положення Венери і безліч з'єднань планет, серед яких грандіозне – Юпітера і Урана, що обіцяє важливий поворот у військових діях. У квітні також почнеться цикл оновлення. Уран пов'язаний з IT-технологіями і штучним інтелектом, і дуже ймовірна переломна подія, яка призведе до того, що багато хто позбудеться роботи або змінить її через те, що частина професій перестануть бути затребуваними.

Квітень буде знаменний активністю Овна. До речі, цей знак буде головним щасливчиком місяця. У знаку Овна перебуватимуть Сонце, Венера і Меркурій, тому місяць буде вельми активним, незвичайним, стратегічним і дуже військовим. Тим паче, 30 квітня планета військових дій Марс перейде у свою обитель – у знак Овна, тому перемир'я чекати точно не варто. Коли Марс входить в Овна, це обіцяє неймовірне посилення боїв, просто війну світів, коли війна в Україні може перерости у світову.

Меркурій ще в березні увійшов в Овна і затримається в цьому знаку до 15 травня. Меркурій в Овні досить гострий на язик, імпульсивний у висловлюваннях. Така сама ситуація буде і на фронті, і в будь-яких переговорах. У цей період багато хто буде відкрито говорити те, що думає, не завжди замислюючись про наслідки, у чому полягає підступність такого положення Меркурія. Тому, навіть якщо правду-матку буде висловлено вчасно і доречно, не факт, що вона буде сприйнята іншою стороною. У такий період неможливо організувати мирні переговори і досягти взаєморозуміння.

У квітні важливо стежити за язиком, добирати слова, навіть просто в повсякденному спілкуванні, адже одну й ту саму думку можна подати по-різному і, відповідно, викликати різну реакцію. Тож слід бути дипломатичнішим і тактовнішим, оскільки Меркурій в Овні підштовхуватиме зірватися і розмовляти, як на базарі, як на Привозі в Одесі. Цього місяця буде не так просто домовлятися, обмінюватися думками, тому і бізнес-партнерам потрібно бути уважнішими. Тим паче, ретроградність постійно гальмуватиме або відкочуватиме назад будь-які заходи, зокрема й переговори. З'явиться привід звіритися з минулим, зі старими даними. Кількість помилок при досить імпульсивному Овні буде в рази більшою, ніж будь-коли. Тому у квітні слід запастися терпінням і перевіряти будь-яку інформацію особливою ретельно. Потрібно бути уважнішим до висловлювань, але не загострювати ситуацію.

У квітні буде маса з'єднань планет.

Венера з'єднається з Нептуном у Рибах 3 квітня. З одного боку, це аспект ілюзій, а з іншого – сильних почуттів, тому в цей час можна знайти супутника всього свого життя, свій ідеал. Поблизу 3 квітня можуть бути важливі зустрічі, з'явиться натхнення і романтичний настрій. Почуття вийдуть на перший план і часом затьмарюватимуть розум. 3 квітня можуть легко обдурити на гроші, а 2-4 квітня – найкращий час для того, щоб творити, щось створювати, займатися мистецтвом і красою, а також закохуватися.

10 квітня Марс з'єднається із Сатурном у Рибах, а це планети малого і великого нещасть. Крім того, не так далеко від цієї дати буде затемнення. Такий транзит, з одного боку, може гальмувати й обмежувати, а з іншого – допомагати планувати подальший рух до цілей. Також це з'єднання може завантажити роботою і підкинути додаткові обов'язки в різних сферах життя.

12 квітня на нас чекає з'єднання Сонця і Меркурія в Овні. Це з'єднання за символізмом схоже на молодик. До цієї дати варто завершити всі меркуріанські справи, а після неї починати планувати нові справи – підкреслюю, не починати справи, а саме починати планувати. Тож 12 квітня ви маєте чітко собі уявити і спланувати, чим займатиметеся в найближчі півроку. Однак, обдумуючи нові справи, потрібно продовжувати роботу над старими помилками, тому що Меркурій усе ще буде ретроградним. Коли Меркурій вийде з ретроградного руху 27 квітня, можна буде братися і до дій, але не раніше.

19 квітня Меркурій з'єднається з Венерою просто поблизу королівського градуса. У цей час почуття і розум об'єднаються, щоб працювати в унісон. Чудовий аспект для красивої мови, досягнення взаєморозуміння і дипломатії, навіть незважаючи на те, що це відбуватиметься в знаку Овна. 19-20 квітня – найкращий час для укладення контрактів, досягнення домовленостей, підписання шлюбних контрактів і дипломатичних актів, а також перемовин про перемир'я (хоча в Овні навряд чи ці переговори будуть результативними).

21 квітня на нас чекає прекрасний аспект Юпітера, Урана і Білого Місяця. Цього дня можуть відбутися кардинальні зміни в зовнішній політиці Заходу, і західні лідери дадуть Україні все, що їй необхідно. Не виключено, що саме в цей час США виділять допомогу нашій країні в розмірі 60 мільярдів доларів. Україна поблизу цієї дати відчує деяке полегшення, оскільки тих гнітючих обставин і подій, які ми проживали з початку 2024 року, ставатиме менше.

29 квітня з'єднаються Марс і Нептун. Активний темперамент Марса опуститься у воду Нептуна і дещо охолоне. Цей транзит пов'язаний із таємними справами, бажанням приховати реальний стан речей. Дії поблизу цього аспекту можуть бути повільними й оманливими. Блеф і приховування важливих обставин не будуть рідкістю. Потрібно буде уважно стежити за тим, які політики зустрічатимуться 28-30 квітня, оскільки вони можуть провернути якусь велику аферу, яка стосуватиметься всього світу. Усе це може призвести до великих таємних спокус і складних ситуацій.

Приблизно раз на 13-14 років відбувається з'єднання Юпітера та Урана, тож зароджується цикл цих двох планет на найближчі 13,5 років. На повсякденність це з'єднання не чинитиме суттєвого впливу, проте воно може стати провісником різних змін у суспільстві та природі. З'єднання відбудеться в 22-му градусі Тельця між днями народження Гітлера і Леніна, у знаку верхнього зодіаку Кита. У цей час можуть спливти різного роду гидоти, але все буде різко перевертатися і змінюватися на краще завдяки Білому Місяцю.

Дивіться гороскоп на квітень-2024 від астролога Влада Росса:

На з'єднанні Юпітера і Урана можливий вибух інтелектуальних можливостей, незвичайні наукові експерименти і винаходи. Штучний інтелект почне ще більш потужно працювати. Можливі несподівані прориви і відкриття. Крім того, українські дрони полетять по всій Російській Федерації. За великим рахунком, це з'єднання може бути лише початком названих подій, які розвиватимуться пізніше, коли планети розходитимуться і робитимуть інші аспекти. Утім, важливі події можливі вже зараз, навесні 2024 року. Ба більше, перші далекобійні українські ракети полетять у цей час на Москву. На російську столицю можуть чекати рівно такі самі події, як були показані в новому фільмі "Майстер і Маргарита", – палаюча Москва.

Крім того, цей транзит може допомогти нам змінити світогляд, переглянути цінності. І це сприятливий час, щоб скинути КДБ-ФСБ і усунути в Росії від влади двійника Путіна.

З'єднання може бути пов'язане не тільки з тим, що зароджується, а й із тим, що реалізовується. Повністю зміниться геополітична стратегія всього світу, і ми будемо відходити від масштабної війни, яка може вибухнути у квітні 2024-го, до великого перелому – західний світ зрозуміє, що потрібно допомагати Україні, інакше війна охопить всю планету. Тому Уран і Юпітер визначатимуть подальший перебіг подій: або війна закінчиться раптово і швидко, а в Москві станеться переворот, або до Росії приєднається Китай, і спалахне Тайвань.

8 квітня на нас чекає сонячне затемнення і молодик о 21:20 за Києвом. На щастя, затемнення не буде видно на території України, зате буде видно в Мексиці, Гватемалі, Гондурасі, на Кубі. Там можливі і перевороти, і землетруси.

Повний місяць буде 24 квітня о 2:49 за Києвом, 23-25 числа краще не вживати алкоголь, оскільки в ці дні фізичний стан залишатиме бажати кращого.

Ділова активність

Ділове життя у квітні 2024 року нагадуватиме або болото, або покриту таємницями сферу, коли складно буде що-небудь передбачити.

Місяць чудовий для реалізації благодійних проєктів, зокрема, спрямованих на закупівлю дронів. Також вдало підуть справи, пов'язані зі сферою Нептуна: мистецтво, алкоголь, психологія, таємні знання, медицина, фармакологія та астрологія.

Для підписання важливих договорів і здійснення торгових операцій практично весь квітень буде невдалим через ретроградність Меркурія. Зате можна повторно з кимось зав'язувати ділові відносини і співпрацювати з людьми з минулого.

Гармонійні транзити Марса з Юпітером і Ураном очікуються 19 і 20 квітня. Виникне велике бажання привнести у свою роботу щось кардинально нове, що буде дуже корисно для майбутнього.

10 квітня Марс зустрінеться із Сатурном, а 29-го – з Нептуном. Це найневдаліші аспекти для активних дій, оскільки вони можуть бути пов'язані з обмеженнями, затримками, обманами та ілюзіями. А 9-11 квітня буде велика небезпека ДТП і нещасних випадків, тому краще утриматися від будь-яких поїздок у ці дні, зокрема ділових. Також слід утриматися від алкоголю наприкінці місяця – 28-30 квітня.

Поблизу 10 і 29 квітня все буде валитися з рук, справи йтимуть не найкращим чином, а спроби хоч щось виправити не увінчаються успіхом. Краще запастися терпінням, дочекатися наступного місяця, коли Меркурій почне свій шлях по знаку Овна з 30 квітня і 9 червня.

Гроші

Фінансові питання у квітні-2024 будуть підпорядковані Венері в знаку Овна, тому короткострокові контракти можуть бути вельми успішними.

З початку місяця слід бути уважнішими з покупками і вкладеннями, оскільки на статичному Меркурії часто можна бути незадоволеними своїми придбаннями, і куплена річ не знадобиться в майбутньому.

5-29 квітня Венера буде в знаку Овна, тому фінанси витрачатимуться досить марнотратно, швидко й активно. Утім, зароблятися гроші теж будуть швидко й активно. У цей період буде важливо, наскільки швидко ви вмієте ухвалювати важливі фінансові рішення і ризикувати.

Курс гривні у квітні може помітно коливатися, а рубль взагалі може впасти.

У середині місяця Венера з'єднається з північним місячним вузлом. У цей період із втратою фінансів і цінностей можуть приходити певні уроки і кармічні люди, які вам будуть необхідні, якісь партнери.

Якщо у квітні вам потрібно щось напрацювати або змінити, то, найімовірніше, буде надана ситуація, яка дасть змогу здобути потрібний досвід, якщо вдасться подолати страхи й сумніви. Якщо ви відчуватимете, що потрібно йти в якомусь напрямку, отже, йдіть – і тоді приплив грошей може бути цілком відчутним. Для підприємців, особливо народжених під знаком Овна, буде досить сприятливий місяць.

Поїздки та подорожі

У квітні-2024 слід бути обережнішим у дорозі через ретроградність Меркурія. Найкраще, звісно, не вирушати взагалі в поїздки. Тим паче, що перша декада місяця –- це коридор затемнень, тому можливі проблеми з транспортом, затримки в дорозі, особливо 5-11 квітня, непорозуміння і складнощі з документами. Якщо ж ви все-таки вирішите кудись поїхати, то краще вирушати в ті місця, де ви вже бували. При цьому важливо не починати подорожі на статичному Меркурії 1-4 і 23-28 квітня.

Сприятливі дні для поїздок:

  • на море, до водойм – 5, 7, 14, 15 квітня;
  • у будинки відпочинку та санаторії – 5, 7, 14, 15 квітня;
  • у гори – 30 квітня;
  • близькі відрядження – 7, 11, 12, 13 квітня;
  • із метою розваги, у знамениті міста – 10, 11, 16, 18, 21, 22 квітня;
  • з метою відвідування конференцій, тренінгів, семінарів – 5 квітня;
  • ділові поїздки – 18, 19, 20, 30 квітня.

Найнесприятливіші дні для поїздок: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 квітня.

Небезпеки і напружені періоди місяця

Сонячне затемнення 8 квітня може принести стресові важливі події в першій третині місяця. Сам день затемнення, кілька днів до нього і кілька після – найскладніші дні. Весілля й операції на ці дні категорично не можна призначати.

Ретроградний Меркурій цього місяця буде не дуже вдалим для всіх фінансових справ. Спостерігатиметься гальмування в роботі, може бути затримка зарплати. Взагалі, важливі справи краще відкласти на травень.

10 квітня Марс буде в з'єднанні з Сатурном, тобто планети великого і малого нещасть. У цей час можливі потужні удари. Також дуже ймовірні ракетні обстріли і різного роду жахи.

Також на нас чекає складний повний Місяць із Плутоном. У цей час є небезпека смертей поблизу 24 квітня. Період дуже критичний.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Що можна і чого не можна робити у квітні

У квітні 2024 року рекомендується: робити зізнання, які давно хотіли зробити; переглядати й аналізувати стосунки з іншими людьми; звертатися до психолога й астролога; перевіряти гіпотези, проводити експерименти; повертатися до минулого; повертатися до колишніх коханих або ділових партнерів; переробляти справи й перепідписувати контракти; перескладати іспити; поновлювати навчання, зокрема вивчення іноземних мов.

У квітні 2024-го не рекомендується: братися за нові справи, особливо без попередньої підготовки; шукати серйозні й довгострокові стосунки; робити великі покупки, особливо це стосується техніки.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти