StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нещасливі кольори для знаків зодіаку - їх потрібно уникати будь-якою ціною

26 травня 2023, 13:59
Позбувшись цих "нещасливих" кольорів, люди зможуть створити сприятливу атмосферу і поліпшити своє життя.
Нещасливі кольори для знаків Зодіаку
Нещасливі кольори для знаків Зодіаку / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Деякі знаки зодіаку повинні уникати неправильного вибору кольорів, особливо під час прийняття важливих рішень або впливу стресу.

Позбувшись цих "нещасливих" кольорів, люди зможуть створити сприятливу атмосферу і поліпшити своє життя відповідно до астрологічними властивостями свого знака зодіаку.

Чорний колір

Перший знак зодіаку символізується бараном і знаходиться під впливом стихії вогню. Правлячою планетою Овна є Марс. Отже, червоний колір є його щасливим кольором. Представникам знака, що уособлює амбіції і прагнення, слід уникати чорного кольору, бо це колір Сатурна і він не дуже добре поєднується з почуттями волелюбного Овна.

відео дня

Темно-фіолетовий

Земний знак Телець - непохитний, грунтовний і керований планетою любові і грошей Венерою. Тому м'які відтінки білого і рожевого добре підходять для їх темпераменту. Однак рекомендується уникати червоного кольору, оскільки вважається, що він виводить на перший план притаманне їм впертість. Також їм слід уникати темнуватого відтінку баклажаново-фіолетового кольору.

Помаранчевий, темно-жовтий і червоний

Повітряний знак близнюків-один з найцікавіших, цікавих, привітних і товариських знаків Зодіаку. Цей знак відомий як знак з двоїстою природою. Їм не слід вибирати теплі кольори - помаранчевий, темно-жовтий і червоний, оскільки вони порушують їх творчу енергію і підсилюють властиві їм негативні якості, такі як розгубленість і занепокоєння.

Чорний і бордовий

Керований Місяцем, водний знак Рак - найчутливіший серед усіх зодіаків. Ніжні і спрямовані всередину, вони, як правило, спокійні, але часто можуть стати жертвою надмірних роздумів і тривоги. Цьому кардинальному знаку слід уникати чорного і бордового кольорів, щоб відганяти негатив.

Білий, рожевий і пастельні тони

Щедрим, магнетичним і надзвичайно позитивним Левам рекомендується триматися подалі від світлих відтінків білого, рожевого, блакитного і пастельних тонів, бо це може приглушити їх енергійну особистість.

Оранжевий

Меркурій керує Дівами. Вони практичні, примхливі і перфекціоністи, вони люблять все ретельно планувати. Земні кольори, такі як різні відтінки коричневого та зеленого, дуже добре поєднуються з цим знаком. Це щасливі кольори Діви. Їм слід уникати яскравих відтінків, таких як помаранчевий, оскільки вони виводять їх з рівноваги.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти