StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень з 4 до 10 грудня: кого із знаків чекає пристрасть та шалена закоханість

3 грудня 2023, 15:11оновлено 4 грудня 2023, 11:38
7816
У Скорпіона буде дивовижний тиждень для любовного життя.
Любовний гороскоп на тиждень з 27 листопада по 3 грудня
Любовний гороскоп на тиждень з 4 до 10 грудня / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Spiritual Dive), freepik

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 4 до 10 грудня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Ваша еротична натура напевно буде збуджена, але не обов'язково виключно фізичним способом. В результаті вам, ймовірно, захочеться встановити з кимось багаторівневий емоційний зв'язок, разом побалувати себе психологічною глибиною і складністю. Можливо, ви захочете поговорити про минулі травми, щоб підштовхнути один одного до зцілення. Якщо ви самотні, ви можете з огидою дивитися на романтичні перспективи, які здаються вам поверхневими або нездатними зіткнутися зі своєю "потворністю". Спостереження за тим, як людина, до якої ви вже приваблюєте, перетворюється на найкращу версію свого поточного "Я", може змусити вас глибоко закохатися.

Можливо, вам буде цікаво: Гороскоп Таро на тиждень з 4 до 10 грудня: Леву - успіх у стосунках, Діві - нові починання.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Можливо, динаміка любові та стосунків не така проста, але вона, безумовно, збагачує. У понеділок Венера буде у вашому секторі партнерства, приносячи з собою бажання налагодити значущі зв'язки. Якщо ви самотні, то, можливо, прийміть проактивне рішення почати навмисні побачення, відмовившись від виснажливих і порожніх побачень, які, як ви знаєте, ні до чого не приведуть. Це може стати серйозною зміною в грі! Коли ви вірні собі та своїм стандартам, ви, швидше за все, залучите те, чого насправді прагнете. Якщо ви перебуваєте у стосунках, ви та ваш партнер можете стати ще ближчими, ніж будь-коли, поділившись вразливими місцями та полюбивши один одного ще більше через них.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Ваші романтичні перспективи незабаром змінять напрямок. В результаті ви можете стати дещо одержимі бажанням зробити щось для свого коханого або коханої, щоб довести свою любов. У парі ви можете бажати більшого від своєї половинки, а потім затаїти мовчазну образу, якщо не отримуєте бажаного. Замість того щоб чекати, що ваш коханий володіє екстрасенсорними здібностями і інтуїтивно все знає, чому б не розповісти йому про те, що у вас на думці? Одинокі? Можливо, ви потрапили на когось дуже сексуального в спортзалі чи офісі.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Цей тиждень має стати для вас дуже приємним у сердечних справах. У понеділок Венера входить у ваш сектор романтики, обіцяючи можливість появи людей, зацікавлених в тому, щоб пізнати вас ближче: душею і тілом. Можливо, ви навіть зустрінете надзвичайно інтенсивний, майже нав'язливий любовний інтерес. На щастя, вони повинні бути більш захоплюючими, ніж страшними. Якщо ви перебуваєте у стосунках, ви та ваш партнер можете перетворити потенційну енергію на великий успіх! Це також чудовий час для спільного прийняття важливих рішень, оскільки вам буде легко знайти спільну мову.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Чи відчуєте ви романтичне блаженство цього тижня, багато в чому залежить від вашої родини та того, як складаються ваші стосунки з нею. Оскільки Венера перебуває в напруженому Скорпіоні, можливо, що сімейна криза або підступний характер родича відволікають вас і вашого партнера від спільного проведення часу. Або ж, якщо ви самотні, можливо, ви приховуєте щось від свого серця. Наприклад, можливо, ви таємно закохані в когось, кого, як Ви знаєте, ваша сім'я не схвалить. Поки ви знаєте, що відбувається, все в порядку.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Ви готові повернутися в свою любовну бульбашку! У середу Нептун, планета ідеалізму та магії, стає директором у вашому секторі партнерства. Якщо ви були менш співчутливими або поблажливими до своєї половинки, це скоро зміниться. Швидше за все, ви хочете звести свого коханого на п'єдестал і жити разом в чарівній казці - навіть якщо вона не зовсім реальна. Однак немає причин не насолоджуватися ще одним медовим місяцем! Якщо ви самотні, проконсультуйтеся з духовним провідником або тренером з життя, щоб обговорити, на чому ви спіткнулися у стосунках і як їх подолати. Ця людина може дати вам цінну точку зору.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Відчувати, що ваш партнер цінує вас, дуже важливо для вас. На щастя, якщо ви перебуваєте у стосунках, то цього тижня у вас буде більше шансів відчути, що вас справді цінують. Звичайно, це також покращить ваші фінансові перспективи, але коли справа доходить до любові, ви, безумовно, відчуєте мільйон доларів в очах свого партнера! Ви можете закохатися так сильно, як ніколи раніше. Якщо ви самотні, ви можете висловити сильнішу вібрацію щодо того, наскільки ви цінуєте себе. Це повинно бути дуже привабливо для інших.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Яким дивовижним може бути цей тиждень для вашого любовного життя! У понеділок у ваш знак увійде чарівна Венера, яка практично зробить вас найпрекраснішим з усіх в плані внутрішньої і зовнішньої краси. В результаті вам буде майже легко використовувати свої збільшені здібності до зваблювання і спокушання, щоб привернути до себе будь-якого, кого ви побажаєте. Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, ваш партнер може здатися вам більш прихильним, ніж зазвичай, хоча вам може сподобатися це посилене відчуття того, що ви бажані для нього. Романтичні казки можуть стати реальністю - і ви готові в них повірити.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Цього тижня вам може знадобитися перевірка реальності, коли мова йде про ваше любовне життя. Не виключено, що ви почнете живити фантазії дуже нездоровим чином, переконуючи себе в тому, що щось реально, в той час як це не більше ніж придуманий вами сон. Наприклад, ви можете опинитися в ситуації нерозділеного кохання. Можливо, ця людина прямо відкинула вас, але це не означає, що ваше серце змирилося з відсутністю його почуттів.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Логіка - це ваш найкращий інструмент, коли мова йде про те, як ви думаєте про сердечні справи. Хоча це може здатися не надто романтичним, але, коли у вас все в порядку з головою, ви виявите, що ваша проникливість дозволяє вам знаходити величезне романтичне задоволення. Принаймні, ви не будете вплутуватися в драми і дурниці! Ви оптимістично оцінюєте свій нинішній романтичний сценарій - однак ви також мислите практично, оскільки обидві планети знаходяться в земних знаках. Насолоджуйтесь романтичними благами, не піддаючись безрозсудній пристрасті.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Цього тижня ваш романтичний світ може опинитися в центрі уваги - хочете ви цього чи ні. У понеділок Венера переміститься у верхню частину вашої карти, а оскільки Венера знаходиться в секретному знаку Скорпіона, інформація, якою ви поділитесь, може виявитися тим, що ви хотіли б зберегти в таємниці. Наприклад, хтось із старих друзів може сказати в соціальних мережах щось пасивно-агресивне або явно мстиве про вас або історію ваших стосунків. Вам буде неприємно, але не варто влаштовувати публічну сварку з цього приводу. Інший варіант - ваш коханий зробить оголошення про ваші стосунки раніше, ніж ви будете готові.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Ви готові закрити очі і жити у своїй голові, коли мова йде про ваше особисте життя. Можливо, останнім часом на вас звалилося занадто багато суворих реалій, і в результаті вам просто необхідно відпочити від них. Це дасть вам можливість зцілитися від романтичних труднощів, пофантазувати про краще майбутнє або виховати в собі співчуття і прощення до нинішнього партнера, який вас образив. Інші люди можуть сприймати це як ескапізм, але для вас це хороший спосіб вирішити ситуацію.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти