StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар на 15 січня: у другій половині дня чекайте негативу

14 січня 2024, 19:02
Не рекомендується починати нові справи або підписувати договори в цей день.
Місячний календар на 15 Січня 2024 року
Місячний календар на 15 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (larsleberphotography), freepik

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 15 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

15 січня - зростаючий Місяць. З 10:55 - 5-й день місячного циклу. Місяць у Рибах.

Вплив Місяця на людину

Можливі спокуси, включно з вибором між добром і злом, з ризиком піти шляхом негативу. У другій половині дня ймовірні конфлікти і погіршення настрою. Важливо зберігати спокій, уникати сварок і ігнорувати провокації.

відео дня

Вплив Місяця 15 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: Зусилля, спрямовані на покращення бізнесу, принесуть благополуччя в короткі терміни. Спокійна робота з інформацією, документами та архівами сприятлива. Не рекомендується починати нові справи або підписувати договори сьогодні. Перевірте свої справи, виправлення помилок можливе тільки сьогодні. Фінансові рішення слід відкласти на інший день. Можливі затримки у фінансових надходженнях.

Здоров'я: Увага до розпочатих нездужань важлива, інакше можливі ускладнення. Водні процедури, прогулянка на свіжому повітрі і насолода музикою можуть допомогти зняти негативний вплив.

Стрижка волосся: Сьогодні відповідний день для відвідування перукаря, адже Місяць росте, сприяючи зміцненню здоров'я і швидкому росту волосся.

Стосунки та шлюб: Вважається, що сьогодні невдалий час для укладення шлюбу, це може призвести до сварок і відсутності гармонії в сімейному житті.

Сон в ніч з 14 на 15 січня

Можливо зустрічаються образи ваших батьків, що може бути натяком на успадковані проблеми, які потребують вирішення. Якщо сни попереджають про небезпеку, будьте особливо уважні.

Порада на 15 січня за місячним календарем

Групова робота протипоказана через наявність негативної енергії, яка може викликати конфлікти. Будьте дбайливі до природи, уникайте пошкодження квітів і дерев.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти