StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень 28 серпня - 3 вересня: Рибам - відповідь, Раку - віддача

26 серпня 2023, 22:47
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку і розповіли, кого чекає розвиток сосунків, а кого нове дихання.
Любовний гороскоп на тиждень 28 серпня - 3 вересня
Любовний гороскоп на тиждень 28 серпня - 3 вересня / колаж: Главред, фото: скріншот, pexels

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто не боятися змін, а кому просто насолоджуватися.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Це може бути грандіозний тиждень подій у вашому особистому житті! Оскільки Венера готується встати прямо у ваш романтичний сектор у неділю, ви можете відчути розрив між своїм минулим і майбутнім – так багато в чому. Це може бути буквально ситуація, коли вам доведеться вибирати, чи помиритися з колишнім, чи знайти когось нового.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Цього тижня ваше особисте життя нарешті повертається під контроль. Ваше особисте життя, а також ваша особистість, ймовірно, найбільше постраждали. Оскільки ваш знак зазвичай не схильний до змін, всі перипетії в любові могли дезорієнтувати.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Значний зсув у вашому підході до любові, ймовірно, вплине на те, як ви справляєтеся з романтичними дилемами. Висловлення того, наскільки важливо для вас підтримувати один одного у взаємній підтримці, повазі та захопленні, також буде центральною розмовою.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Цілком можливо, що ви пожертвували собою і самооцінкою в ім'я любові або почуття любові, але до недавнього часу ви навіть не усвідомлювали, що зробили це. Як тільки Венера в неділю піде прямо, ви повинні побачити віддачу від своїх зусиль.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Ви працювали над цим моментом все літо - моментом, коли ви нарешті готові претендувати на славу, яку ви знаєте, що заслуговуєте в житті і в любові! Венера, планета краси, самоповаги та любові, була ретроградною у вашому знаку з 22 липня, даючи вам багато уроків. Хоча це і непросто, але цей досвід навчання в кінцевому підсумку наблизив вас до того, щоб сяяти своїм прекрасним світлом і отримувати за це щиру любов.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Настав час любові висвітлити ваше життя - і вам втілити в життя будь-яку мрію, про яку ви мріяли. Повний місяць у вашому секторі партнерства в середу може стати для вас найбільшим проявом любові та романтики, і якщо це так, ви почуватиметесь особливо щасливими.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Можливо, вам легко дарувати любов іншим, але нещодавно ви дізналися, що коли справа доходить до отримання любові, потенційні проблеми виникають скрізь. Якщо це так, то з 22 липня, коли Венера стала ретроградною, ви перебуваєте на корекції космічного курсу. Ці уроки покликані навчити вас, як подолати цей бар'єр і визнати, що ви теж цілком заслуговуєте на любов.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Ви можете помітити раптову зміну в поведінці партнера або появу абсолютно нового любовного інтересу. Поїздка на американських гірках закінчена - принаймні на даний момент! Якщо ви самотні, цілком можливо, що у вас з'явиться наступна друга половинка.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Перед вами в любові відкриваються нові яскраві можливості. Ви можете подякувати Венері за ці благословення. Завдяки її руху, ви зможете внести зміни в свій погляд на романтичні можливості. Якщо раніше ви бачили тільки межі, то ваш романтичний світ напевно був досить тісний.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Ви втомилися від хаосу і з нетерпінням чекаєте більшої передбачуваності – або, принаймні, спокою – у своєму любовному житті чи поведінці коханого. Ви не повинні відчувати, що ось-ось зійдете з рейок, якщо підете по якомусь конкретному шляху в пошуках романтичних задоволень.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Це вирішальний тиждень для вас у питаннях любові та стосунків, і ви, мабуть, глибоко це відчуєте. За останні кілька тижнів ви та ваш партнер, можливо, переоцінили напрямок вашого зв'язку або внесли деякі зміни, щоб відчути більше любові.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Ваш розум ось-ось перестане безконтрольно працювати, що допоможе вам ретельно обміркувати, які кроки зробити далі в сердечних справах. Зокрема, якщо ви роздумували, що робити з неприємною романтичною ситуацією, пов'язаною з вашою роботою чи колегою, ви повинні отримати відповіді до кінця тижня.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти