StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 28 серпня - 3 вересня: Рибам - подарунок, Леву - рішення

26 серпня 2023, 15:20
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 28 серпня - 3 вересня
Гороскоп Таро на тиждень 28 серпня - 3 вересня / колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 28 серпня – 3 вересня карти Таро пророкують різне. Комусь потрібно побороти нерішучість, а кому насолоду життям.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Сім пентаклів

Не здавайтеся! Ваша карта цього тижня нагадує, що нічого вартого неможливо досягти за одну ніч. Можливо, ви працювали над якимось проектом чи сферою свого життя і ще не пожинали плоди своїх зусиль. Зрозуміло, що це стало для вас джерелом розчарування. Нагадайте собі, що це було непросте завдання, і пишайтеся зусиллями, які ви вже доклали.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Двійка мечів

Карта вказує на те, що в цей час ви можете відчувати напад нерішучості. Насправді, ви можете бути настільки невпевнені в тому, як діяти, що активно відкладаєте розгляд цього питання. Цього тижня вам нагадують, що як би ви не намагалися уникнути цієї ситуації, вона не зникне сама собою.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: П'ятірка кубків

Карта вказує на те, що ви дозволили собі зануритися в море жалю і розчарувань. Хоча біль, який ви відчуваєте, дуже реальний і його не слід зводити до мінімуму, залишатися в цьому режимі назавжди — це не вихід.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Шістка мечів

Можливо, на цьому тижні ви нарешті відпустите те, що занадто довго висіло над вами. Карта служить нагадуванням про те, що, хоча це може бути важко, іноді у нас немає іншого вибору, крім як вийти зі складної ситуації. Що вам заважає створити для себе світле майбутнє?

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Закохані

На цьому тижні вам, можливо, доведеться прийняти важливе рішення! Ця ситуація може представляти для вас моральну дилему, і карта "Закохані" означає необхідність досягти більшої ясності щодо ваших цінностей і переконань, перш ніж вирішувати, як діяти далі.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Двійка жезлів

Карта закликає вас витратити час на сьогодення, плануючи те, що станеться у вашому майбутньому. Зараз перед вами цілий світ можливостей, але зараз не час діяти імпульсивно чи інстинктивно. На цьому тижні вам належить зважити всі варіанти, ретельно зваживши плюси і мінуси кожного шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Трійка мечів

Карта хоче визнати горе, від яких ви, можливо, страждаєте в даний час. Можливо, вас зрадили, або, можливо, ви відчуваєте якийсь душевний біль. Цього тижня ця карта просить вас бути наполегливими та контролювати свої емоції, щоб ви могли рухатися вперед, не розвалюючись.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Четвірка Жезлів

Настав час святкувати! Карта означає, що ви доклали величезних зусиль для досягнення своїх цілей. Хоча спокусливо продовжувати рухатися вперед, приємно зупинитися і просто оцінити все, чого ви досягли на даний момент. Дозвольте іншим поділитися цим святом вашого успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Сім мечів

Карта означає, що ви, можливо, намагаєтеся уникнути ситуації, з якою краще зіткнутися віч-на-віч. Ви відкладали важку розмову з другом? Ще не готові поговорити зі своїм партнером про те, в якому напрямку рухаються ваші стосунки? Ви дозволяєте наростати професійному напрузі замість того, щоб боротися з ним? Пам'ятайте: ухилення від цієї проблеми не покращить ситуацію.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Королева кубків

Карта вказує на емоційну зрілість, співчуття та турботливий дух. Цього тижня вас закликають якось висловити цю енергію. Можливо, до вас звернеться друг з проблемами у відносинах, або колега прийде до вас за підтримкою у вирішенні проблеми, з якою він зіткнувся. Коли це станеться, слухайте всім серцем, як вони говорять, але залишайтеся емоційно відокремленими від проблеми.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Сімка жезлів

Карта закликає вас стояти на своєму на цьому тижні. Отримання цієї картки означає, що ви зараз відчуваєте певний опір або перешкоду у своєму житті. Вашим початковим інстинктом може бути відступ, здаючись будь-якому виклику, що стоїть на вашому шляху. Однак важливо відстоювати те, у що ви вірите.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Імператриця

Отримання картки імператриці сигналізує про те, що цей тиждень присвячений отриманню подарунків, які вас оточують. Легко захопитися шаленим темпом повсякденного життя, але тепер вас закликають зупинитися, сповільнитися і з'єднатися зі своїми почуттями.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти