StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячне затемнення 2023: у трьох знаків зодіаку почнеться нове щасливе життя

26 жовтня 2023, 13:30оновлено 26 жовтня 2023, 15:01
Експерти зірок прогнозують щасливі зміни в житті трьох знаків зодіаку.
Місячне затемнення 2023: у трьох знаків зодіаку почнеться нове щасливе життя
У трьох знаків Зодіаку почнеться нове щасливе життя / коллаж: Главред, фото: скриншот ТикТок, pexels ​

28 жовтня 2023 року відбудеться місячне затемнення і повний місяць одночасно. Астрологи повідомляють, що в цей час деякі знаки будуть відчувати хороші зміни у своєму житті.

Місячне затемнення в астрології - особливий момент, під час якого хтось стає більш агресивним, а хтось, навпаки, вразливим. Ми розповімо, життя яких трьох знаків може змінитися в кращу сторону вже зовсім скоро.

Місячне затемнення 2023 - розширення можливостей

Місячне затемнення принесе Рибам дозу слави і визнання. Воно запропонує вам задуматися про те, який слід ви хочете залишити в цьому величезному світі.

відео дня

Відчуйте рух всередині себе, який спонукає вас звільнитися від очікувань інших. Прийміть цей момент як запрошення слідувати імпульсам своєї інтуїції і дозволити їм вести вас на ваш справжній шлях.

Насолоджуйтесь живильною енергією повного місяця, оскільки вона приведе вас до більш глибокого відчуття розширення своїх можливостей. Настав час проявити повагу до себе і відправитися в прекрасну подорож самопізнання і любові до себе.

Місячне затемнення 28 жовтня 2023 року - комфорт і задоволення

Цей сприятливий час пропонує Ракам чудову можливість зайнятися діяльністю, яка сприяє глибокому зв'язку з тим, що приносить вам комфорт. Скористайтеся можливістю відпустити старі моделі мислення, щоб звільнити місце для мирних та підтримуючих ідей. Нехай сяюче світло повного місяця приведе вас до відчуття ясності і просвітлення.

Повний місяць 28 жовтня - релакс і відпочинок

Скорпіонам зараз саме час взяти до уваги необхідність відпочинку і релаксації. Насолоджуйтесь ніжним шепотом Всесвіту, що спонукає вас сповільнитися і поповнити запаси енергії.Скористайтеся цією можливістю, щоб внести ясність, уважно вивчивши свої дружні стосунки. Визначте, які зв'язки наповнюють вас позитивом і піднесенням, а які змушують вас відчувати себе порожніми і втомленими.

Детальніше про те, що відбувається в місячне затемнення розповів астролог Олексій Кириченко:

Хто такий Олексій Кириченко

Олексій Кириченко вивчає астрологію з 1999 року. З 2005 року почав викладати астрологію. Є автором багатьох статей на тему астрології. Має свій власний ютуб-канал.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти