StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячне затемнення жовтень 2023: три знака зодіаку зазнають труднощів і розчарування

25 жовтня 2023, 16:07оновлено 25 жовтня 2023, 18:15
Астрологи розповіли, яким трьом знакам зодіаку зовсім не пощастить у місячне затемнення 28 жовтня.
Місячне затемнення жовтень 2023: три знака зодіаку зазнають труднощів і розчарування
Три знаки зодіаку зазнають труднощів і розчарування / коллаж: Главред, фото: скриншот instagram firs_ph

Всім відомо, що з 14 жовтня по 28 жовтня жителі планети проживають в так званому коридорі затемнень. Це особливий час приносить в життя кожного знака зодіаку особливі події.

Експерти по зірках розповіли, що місячне затемнення 28 жовтня 2023 року принесе деяким знакам зодіаку, на жаль, більше розчарувань, ніж радості.

Місячне затемнення жовтень 2023

відео дня

28 жовтня 2023 року відбудеться місячне затемнення, яке вплине не найкращим чином на три представника зодіакального кола.

Можливість розчарування

У Стрільців в повний місяць може виникнути спокуса зав'язати роман. Однак це прагнення до близькості пов'язане не стільки з розривом існуючих стосунків, скільки з пошуком емоційної близькості з кимось новим. Це прагнення спонукає вас шукати таку дружбу, яка зможе гармонійно співіснувати з вашими нинішніми відносинами. Але перш ніж ви зважитеся вступити на цю делікатну територію, дуже важливо гарненько подумати і зважити всі наслідки. Ставки високі, як і можливості розчарування, і ігнорувати цей факт було б нерозумно.

Небезпека

Коли повний місяць прикрашає небо, глибина емоційного зв'язку стає для Овнів першорядною. Фізична близькість може відійти на другий план, коли ви прагнете розгадати складності людської взаємодії на глибокому рівні. Ваше вроджене прагнення до влади і контролю врівноважується спрагою інтенсивних і загадкових зв'язків. На цьому етапі вас може залучити приваблива ідея таємного роману. Протистояти цій спокусі може бути важко, особливо враховуючи вашу схильність до секретів. Ідея роману несе в собі певне хвилювання, яке захоплює вашу уяву під час впливу повного місяця, проте не варто забувати, що такі відносини можуть бути небезпечними.

Втеча від реальності

У повний місяць моменти випробувань можуть викликати вихор ілюзій, викликаючи потребу у втечі від реальності і секретності. Ви можете опинитися спокушеними власними фантазіями, вважаючи, що роман є ключем до вирішення ваших проблем. Однак важливо усвідомлювати, що ці фантазії є продуктом ваших думок, часто відірваних від реальності. Ці творчі сценарії можуть поглинути вас, зануривши в океан власних емоцій.

Подробнее о том, что стоит ожидать от Полнолуния и затмения смотрите в видео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти