StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Кому місяць принесе багатство, а кому - кохання всього життя: названо щасливчиків липня

26 червня 2024, 11:03
1630
Щасливчиків липня всього троє - це Близнюки, Стрілець і Лев. Астролог Влад Росс склав гороскоп на місяць для кожного з них.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав щасливчиків липня - гороскоп 2024 / Колаж: Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на липень 2024 року і розповів, яким знакам зодіаку пощастить найбільше. Щасливчиків усього троє - це Близнюки, Стрілець і Лев.

На Близнюків чекають мрії, фантазії, амурні справи, хороші знайомства. Перед Левами відкриються нові можливості, а Стрільці зустрінуть кохання всього свого життя.

Якщо вам цікаво, що відбуватиметься в коханні та стосунках у другий місяць літа, читайте матеріал: Пристрасть кипітиме: любовний гороскоп на липень 2024 від Влада Росса.

Гороскоп на липень 2024 - Близнюки

Як розповів Влад Росс в інтерв'ю Главреду, найкращим порадником для Близнюків у липні 2024 року буде здоровий глузд.

"Потрібно покластися на нього, якщо друга половина пропонує розв‘язання проблем, з яким Близнюки не згодні. Саме зараз представники знака зможуть по-новому поглянути на старі проблеми, зуміють глибше усвідомити причини і зробити важливі висновки. Якщо Близнюки втримаються від того, щоб наступити на ті самі граблі, в їхньому житті почнеться нова світла смуга. Липень буде хорошим місяцем і пройде під знаком "плюс", - сказав астролог.

Сприятливі дні липня 2024 року для Близнюків: 1, 7, 10, 20, 28.

Несприятливі дні липня-2024 для Близнюків: 23, 27, 29, 31.

Кар'єра. У першій половині липня у Близнюків буде шанс зміцнити свій авторитет в очах партнерів, давши їм цінні ділові поради. Не виключено, що Близнюкам на деякий час доведеться зайняти місце начальника, особливо якщо він піде у відпустку. Загалом, липень стане для представників знака врожайним у плані великих ідей, планів і проєктів.

Наприкінці місяця слід звернути увагу на характер стосунків із діловими партнерами: цілком імовірно, від деяких контактів доведеться відмовитися, оскільки вони не приносять вигоди і можуть гальмувати робочий процес.

Гроші. Липень 2024-го у Близнюків буде періодом, сприятливим для фінансових вкладень. Деякі представники знака отримають прибуток, вклавши гроші в проєкти. Можливий також прибуток, на який Близнюки навіть не розраховували, гроші матеріалізуються немов із повітря. Можна грати в лотерею - Близнюків чекають приємні сюрпризи.

Особисте життя. У липні-2024 стосунки Близнюків будуть добре розвиватися, особливо в першій половині місяця. На початку липня на деяких представників знака чекає робота з коханою людиною, або ж вони можуть познайомитися на роботі зі своєю другою половиною, виникне службовий роман.

"Кінець місяця - гармонійна пора для сімейних пар. Якщо Близнюки планують переїзд або спільну подорож, то липень - вдалий час. Можуть бути мрії, фантазії, амурні справи, хороші знайомства", - свідчить гороскоп на місяць.

Здоров'я. На початку липня-2024 Близнюки будуть занадто дратівливі, і всі хвороби можуть виникати через нерви. Тому важливо контролювати свої емоції та вчинки. У середині місяця потрібно побоюватися травм. Кінець липня сприятливий для профілактики захворювань шлунка, селезінки. Корисним буде курс масажу, голкотерапія.

Дивіться гороскоп на липень-2024 для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Гороскоп на липень 2024 - Лев

Липень-2024 у Лева буде насичений різноплановими подіями, переважно хорошими. І місяць пройде у Лева під знаком "плюс". Обставини даватимуть представникам знака багато енергії та нові можливості. При цьому слід утриматися від ризикованих і непродуманих дій у середині місяця. З далекими поїздками і відрядженнями теж слід бути обережнішими. З'являться хороші можливості для несподіваного збагачення, особливо ближче до кінця липня.

Сприятливі дні липня 2024 року для Лева: 4, 8, 17, 18, 21, 31.

Несприятливі дні липня-2024 для Лева: 6, 11, 16, 19, 26, 27.

Кар'єра. Лев у липні буде здатний справлятися своїми власними силами і вирішувати завдання будь-якої складності. На Лева можуть покласти великі повноваження, він може істотно просунутися в справах фірми і досягти нових вершин. Але в середині місяця слід бути уважнішим, оскільки може виникнути напруженість у стосунках із начальством. Леву потрібно більше їздити і спілкуватися, і тоді наприкінці місяця він зможе домогтися грандіозних успіхів.

Особисте життя. Леву в липні-2024 слід скористатися тими можливостями, які може піднести доля. Особиста ініціатива може бути трохи скута, але, тим не менш, можуть відбутися дуже хороші та важливі романтичні зустрічі, особливо у 20-х числах липня.

Здоров'я. У липні у Лева можливе загострення остеохондрозу і радикуліту. Потрібно уникати фізичних перевантажень, не зловживати спиртними напоями та кавою, оскільки серце в спеку може дати збій. Також не варто засмагати і довго перебувати на сонці, оскільки велика ймовірність виникнення шкірних злоякісних утворень.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на липень 2024 - Стрілець

Липень 2024 року дасть змогу Стрільцю розслабитися і переключитися на любов, відпочинок і творчість. Місяць пройде під знаком "плюс". У цей період у Стрільця можливі подорожі та поїздки, зокрема закордонні. Кінець липня у Стрільця буде сприятливим часом для бізнесу, вигідних угод з іноземним партнерами, інвестицій, торгівлі. Тільки потрібно утримуватися від фінансових авантюр, особливо в середині місяця. Можлива напруга в особистих стосунках Стрільця. Після 20 липня Стрілець більше уваги приділятиме сім'ї та дому, тому цей період сприятливий для відпустки і відпочинку.

Сприятливі дні липня 2024 року для Стрільця: 2, 5, 7, 12, 23, 28, 31.

Несприятливі дні липня-2024 для Стрільця: 4, 10, 18, 19, 25, 30.

Кар'єра. У липні у Стрільця з'явиться можливість безперешкодно реалізувати свої задуми. З'являться хороші компаньйони, прекрасні наставники. У бізнес Стрільця можуть вкласти великі гроші, підуть хороші фінансові потоки. Стрільцю сприятливо емігрувати, оформити робочу візу в іншій країні.

Особисте життя. У липні-2024 вдале розташування зірок буде супроводжувати Стрільця майже весь місяць. Він зможе знайти кохання всього свого життя. Погода в домі Стрільця буде теплою та сонячною впродовж усього липня. Щоправда, на початку липня у Стрільця можливі сварки та непорозуміння з дітьми. Важливо стримувати свої емоції, особливо якщо це підлітки.

Здоров'я. У липні Стрільцю небезпечно пити багато рідини, особливо спиртного, оскільки можуть перевантажуватися нирки - вони найуразливіші цього місяця. Особливу увагу слід звернути на ноги. Можна займатися аквааеробікою, побільше плавати, перебувати на березі моря. Наприкінці місяця заборонені операції, особливо на голові, обличчі, не варто також видаляти зуби.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше Влад Росс розповів, що можна і чого не можна робити в другий місяць літа.

Також астролог назвав чотири знаки зодіаку, у яких почнеться справжня "біла смуга". Їм пощастить буквально в кожній сфері.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти