StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кого чекає грандіозний успіх: астролог назвав щасливчиків листопада 2023

3 листопада 2023, 11:26
Скорпіони зміцнять свій фінансовий фундамент, а Водолії можуть розраховувати на допомогу покровителів і друзів, свідчить гороскоп на місяць.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав щасливчиків листопада 2023 / Колаж: Главред, фото: УНІАН , depositphotos.com/ua

Астролог Влад Росс склав гороскоп на листопад 2023 і розповів, кому зі знаків зодіаку пощастить в останній місяць осені. Їх всього чотири, це Близнюки, Терези, Скорпіон та Водолій.

За словами фахівця, Терези стануть найголовнішими щасливчиками листопада. Близнюкам варто остерігатися шахраїв в перший тиждень місяця. Скорпіони зміцнять свій фінансовий фундамент, а Водолії можуть розраховувати на допомогу покровителів і друзів.

Гороскоп на листопад 2023 - Близнюки

"У листопаді 2023 Близнюки вимагатимуть від оточуючих підвищеної уваги до себе, будуть дратуватися з будь-якого приводу, розмовляти в неприпустимому тоні. Зірки рекомендують Близнюкам тримати себе в руках, намагатися поводитися тактовніше, інакше впродовж усього місяця їм доведеться загладжувати провину. Не варто бути егоїстичними - потрібно дарувати радість оточуючим, і тоді життя Близнюків наповниться теплом та гармонією", - сказав Росс Главреду.

Проте, за його словами, листопад 2023 року для Близнюків буде досить успішним місяцем і пройде під знаком "плюс".

Сприятливі дні листопада 2023 року для Близнюків: 1, 4, 5, 9, 14, 18, 28.

Несприятливі дні листопада для Близнюків: 7, 11, 16, 19, 20, 25.

Кар'єра. В роботі у Близнюків в листопаді-2023 все буде благополучно, вони будуть на коні, особливо якщо налаштують себе на успіх і не будуть болісно реагувати на людей, які спробують їх вибити з колії. Близнюкам не варто піддаватися емоціям, потрібно зберігати тверезий погляд на речі – тоді все влаштується найкращим чином для представників знака, а також для всіх людей, в чиїй долі Близнюки братимуть участь.

У листопаді Близнюків чекає просування по кар'єрних сходах, навіть якщо вони знаходяться на досить високій її ступені. Близнюкам, які бажають знайти додатковий підробіток, зірки радять активізуватися на початку місяця, адже, можливо, саме в цей час вдасться знайти надійного роботодавця, з яким можна буде співпрацювати тривалий час. Але з основного місця роботи звільнятися не варто, оскільки в цьому випадку можна втратити все – варто поєднувати.

Гроші. Завдяки імпульсивній натурі в листопаді 2023 року Близнюки можуть вплутатися в справу, з якої потім буде складно знайти вихід. Тому не варто вестися на обіцянку отримання швидкого збагачення, оскільки всі це може бути для Близнюків вкрай несприятливими. Є ризик нарватися на шахраїв, особливо в перший тиждень листопада.

Однак якщо мова йде про власні проекти Близнюків, їхні винаходи, стартапи, то на них чекає грандіозний успіх.

Особисте життя. У листопаді 2023 року Близнюкам, які перебувають у шлюбі, доведеться поборотися зі спокусою – хтось захоче зав'язати з Близнюками романтичні стосунки. Зберегти вірність в такій ситуації буде вельми нелегко, але їм вдасться впоратися з цим завданням, віддавшись на 100% своїй другій половинці та не шукаючи собі проблем.

"Вільним Близнюкам не варто заводити нових знайомств, оскільки, найімовірніше, вони не переростуть в серйозні стосунки, навіть якщо спалахне Іскра бажання – роздути з неї полум'я навряд чи вийде", - говорить гороскоп.

Здоров'я. Друга половина листопада 2023 року взагалі не завдасть Близнюкам проблем і клопоту зі здоров'ям. Однак не варто переїдати, вживати жирну їжу і алкоголь у великих кількостях. У цьому місяці необхідно знизити кількість споживаної кави та інших тонізуючих напоїв. Адже в листопаді Близнюки будуть активні та емоційно напружені, і будь-який тонізуючий напій може негативно позначитися на їхньому самопочутті, викликаючи, наприклад, головні болі або різкі скачки артеріального тиску. Від спиртних напоїв краще відмовитися взагалі в цьому місяці, порадив астролог.

Гороскоп на листопад 2023 - Терези

У листопаді 2023 року Терези будуть налаштовані на великі зміни, тому Місяць пройде під знаком "плюс". Тим більше, планета щастя та удачі Венера 8 листопада переходить в Терези.

"Тому представники цього знака зодіаку будуть головними щасливчиками листопада, особливо після 8 листопада на них чекає приголомшливий успіх", - сказав Влад Росс.

У листопаді Терезам можна затіяти ремонт або перестановку, покупку нерухомості, квартири. Здійснити задумане допоможе удача в матеріальних справах.

А ось стосунки з другою половинкою Терезів можуть бути нестійкими в перший тиждень листопада, але потім все буде чудово. Це найкращий місяць, щоб повернути своїх близьких і рідних, з ким раніше розладналися стосунки. Є всі шанси прийти до повного взаєморозуміння з чоловіком і партнерами.

Кар'єра. Терезам в листопаді 2023 року важливо пам'ятати про компроміси в роботі, і тоді вдасться уникнути зі складнощів, особливо у стосунках з керівництвом.

Обстановка на роботі у Терезів буде складатися досить сприятливо. Професійні дискусії будуть швидко перетворюватися на нові проекти. Можуть несподівано дозріти нові сприятливі ситуації. Але це буде лише в тому випадку, якщо Терези будуть вести себе спокійно і зберігати терпіння. Не варто відмовлятися від розумних компромісів, особливо в спілкуванні з начальством.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Терезів: 1, 8, 9, 13, 14, 24.

Несприятливі дні листопада для Терезів: 4, 6, 15, 17, 25, 26.

Особисте життя. У листопаді 2023-го стосунки Терезів з другою половинкою можуть дещо загостритися, особливо в перший тиждень місяця. З 8 листопада і до кінця місяця у Терезів все буде прекрасно, можна буде легко усунути всі спірні моменти. У цей час буде легко знаходити точки дотику, а також встановлювати довіру. У листопаді можна буде повернути колишніх партнерів, навіть тих, з ким раніше були спалені мости.

Вільним Терезам потрібно частіше радувати себе шопінгом, спілкуванням з друзями, відвідуванням світських раутів, презентацій та виставок. Знайомство під час цікавих заходів подарує Терезам справжні почуття. У листопаді Терези можуть зустріти своє кохання. Венера буває в цьому знаку Зодіаку лише раз на рік, а це значить, що у Терезів в листопаді буде унікальний шанс.

Здоров'я. Метеозалежні Терези в листопаді будуть особливо гостро реагувати на активність Сонця. Зміни погоди можуть істотно відбитися на самопочутті – їх можуть турбувати головний біль. Щоб усунути головний біль та слабкість, Терезам важливо починати робочий день з контрастного душу, гарячих ванн для ніг. Настій з стимулюючих трав або простий міцний солодкий чай допоможуть позбутися від неприємних відчуттів, додадуть бадьорості. Терезам в цьому місяці корисно вживати алкоголь, але в невеликих дозах, особливо рожеве або біле вино, після якого можна розслабитися. Таким чином, Терези зможуть себе виліковувати.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на листопад 2023 - Скорпіон

У листопаді 2023 року Скорпіон більше часу повинен присвячувати собі та втіленню своїх планів. Тому листопад буде досить хорошим періодом для представників цього знака. Не потрібно турбуватися, якщо поки що Скорпіон не знайшов собі пару: відсутність партнера дозволить зайнятися новими проектами, які можуть виявитися дуже вдалими. Також це дозволить розширити свій світогляд: вивчати іноземні мови, вирушати в поїздки і відрядження. Вельми вдалою може бути еміграція.

У листопаді Скорпіон легко зможе зміцнити свій фінансовий фундамент. А ось у стосунках з оточуючими часом буде хотітися піти на загострення, оскільки Марс все ще знаходиться в цьому знаку зодіаку, тому важливо стримувати себе. З іншого боку, ця агресія допоможе Скорпіону продавлювати будь-які ситуації, які здавалися нездоланними в попередні місяці.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Скорпіона: 2, 3, 10, 12, 16, 25, 30.

Несприятливі дні листопада для Скорпіона: 1, 6, 9, 17, 27, 28.

Кар'єра. У листопаді 2023 року Скорпіону слід працювати якісно і з душею, проте намагатися не перевтомлюватися, робити перерви і не затримуватися після роботи. Домогтися успіху йому допоможе його наполегливість, відповідальність, сила волі та мобілізація. Начальство оцінить по заслугах всі старання Скорпіона і, ймовірно, навіть знайде спосіб заохотити матеріально.

Гроші. У фінансових питаннях в листопаді Скорпіону слід проявляти обережність, зміцнити свій грошовий фундамент, поповнити резерви. У цьому місяці краще утриматися від великих покупок, а інвестиції, які будуть зроблені в цьому місяці, можуть не принести особливого прибутку. Натомість це прекрасний час, щоб зайнятися новим проектом і заробити якомога більше грошей.

Особисте життя. У листопаді 2023 року Скорпіонам, які перебувають у шлюбі, зірки радять відмовитися від розвитку романтичних стосунків на стороні. Ревнощі партнера або партнерки в цей період матимуть дуже руйнівну силу.

Скорпіонам, у яких стосунки лише зав'язалися, слід пам'ятати про приказку "у коханні всі засоби хороші". Здійснюючи спонтанні та несподівані вчинки, Скорпіон може образити кохану людину.

Здоров'я. У листопаді організм Скорпіона буде вразливий перед простудними захворюваннями, переохолодження може мати небажані наслідки. Слід уникати місць скупчення людей і одягатися по погоді. Незайвим буде відвідати стоматолога, а також пройти обстеження, пов'язане з хронічними захворюваннями. Крім того, необхідно звернутися до гінеколога або венеролога.

Дивіться відеоверсію гороскопу на листопад 2023 року від астролога Влада Росса:

Гороскоп на листопад 2023 - Водолій

Листопад-2023 для Водолія стане дуже вдалим та продуктивним періодом. Водолій повинен перестати нервувати. Так, можливо, на початку осені він наламав багато дров, особливо в жовтні, але прийшов час взяти ситуацію під контроль. Якщо Водолій образив друга або подругу, зараз потрібно шукати шляхи до примирення, особливо якщо сам Водолій був неправий.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Водолія: 2, 10, 11, 17, 18, 23, 30.

Несприятливі дні листопада для Водолія: 6, 7, 9, 14, 25, 28.

"З 8 листопада для Водолія складеться дуже класна ситуація. Все, що стосується далеких поїздок, подорожей, еміграції, буде дуже вдалим. Можлива романтична поїздка, в якій Водолій може зустріти свою любов. Також з'явиться хороша можливість отримання додаткової вищої освіти. Тому, чим більше буде далеких поїздок, тим краще для Водолія", - розповів Влад Росс.

Крім того, в листопаді Водолій може розраховувати на допомогу покровителів, друзів. З'являться хороші можливості фінансових вкладень.

Водолій стане другим після Терезів щасливчиком листопада-2023.

Кар'єра. У листопаді Водолію випаде шанс укласти вигідні угоди, реалізувати проекти, які в майбутньому принесуть гарний прибуток. Це може бути стратегічний проект на рік вперед.

У цьому місяці Водолію потрібно зосередитися на вирішенні початкових завдань – вони зажадають не лише інтелектуальних, а й грошових вкладень. Працювати потрібно сумлінно, адже працьовитість Водолія принесе прекрасний результат.

У листопаді Водолію варто вивчати іноземні мови, запускати стартапи. Гарний час для далеких поїздок.

Гроші. Матеріальне становище Водолія в листопаді 2023-го буде хорошим, але вкрай нестабільним. Не варто намагатися вкладати гроші в розвиток сумнівного бізнесу або спонсорувати чийсь невідомий проект, особливо в перший тиждень місяця. А ось проекти, які Водолій організовує в другій половині листопада, матимуть великий фінансовий успіх.

Особисте життя. У листопаді-2023 Водолію здасться, що стосунки з коханою людиною остаточно потьмяніли, тому потрібно буде рвонути куди-небудь на сонці. Не варто хандрити - краще обговорити наболілі питання з чоловіком, і все налагодиться. Птицю щастя потрібно буде тримати дуже міцно, оскільки зловити її знову буде нелегко. Сімейним Водоліям в листопаді не варто лаятися з чоловіком, потрібно бути особливо ввічливими і ласкавими.

Підтримуючи гарний настрій у себе, Водолію вдасться створити неповторну сімейну атмосферу: теплу, ніжну і довірчу.

Самотні Водолії в далекій поїздці зустрінуть своє щастя.

Листопад-2023 буде прекрасним часом, щоб подарувати близькій людині подарунок просто так.

Здоров'я. У листопаді, особливо в другій половині, зросте небезпека підчепити вірусну інфекцію. Потрібно уникати перебування в людних місцях, варто частіше бувати на свіжому повітрі, приймати вітаміни, їсти більше лимонів і апельсинів, пити чай з шипшини. Також важливо гнати геть тугу і депресію. У листопаді в раціоні обов'язково повинні бути присутніми шоколад і банани. Особливу користь принесуть йога, танці, водні процедури. Водолію потрібно займатися тим, що приносить йому справжнє задоволення, і намагатися не зациклюватися на проблемах.

Раніше Влад Росс розповів, які дні листопада стануть найвдалішими у фінансовому плані та коли найкраще проводити переговори.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти