Гороскоп на листопад для всіх: на Терези чекає приголомшливий успіх, Рака – каторга на роботі

3 листопада 2023, 09:10
Гороскоп на листопад-2023 для всіх знаків зодіаку обіцяє Тельцю щастя в особистому житті, Близнюкам – спокусу стрибнути в гречку, а Леву – проблеми з грошима.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на листопад 2023 року і назвав щасливчиків та невдах місяця
Гороскоп на листопад-2023 від астролога Влада Росса обіцяє вдалий місяць Терезам і Водолію / Главред

Астрологічний прогноз на листопад 2023 року говорить про те, що кожному з нас слід приготуватися до непростого періоду. Здавалося б, після жовтня з його низкою затемнень, а також спровокованими ними складнощами і катастрофами листопад повинен стати періодом перепочинку, але ні. Останній місяць осені також мало кого порадує – він обіцяє бути не легшим, а в чомусь навіть небезпечнішим і неприємнішим за жовтень.

Утім, для декількох знаків зодіаку зірки все-таки вишикуються в гарну комбінацію і посприяють успіху. Хто ці щасливчики – читайте в гороскопі на листопад 2023 року для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса.

Нейтральним листопад 2023 року буде для наступних знаків:

Овен

Листопад 2023 року в Овна буде відзначений високим рівнем активності, ентузіазмом і великим бажанням змінити щось довкола. Важливо буде проявляти терпіння, адже серед близьких і друзів буде чимало тих, хто поставить під сумнів ініціативу Овна й відмовиться допомагати в здійсненні намічених перетворень. Але нехай Овна це не засмучує, йому потрібно керуватися принципом "хочеш зробити добре – зроби це сам".

Листопад для Овна буде не найвдалішим і не найгіршим періодом.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Овна: 1, 5, 8, 12, 14, 24.

Несприятливі дні листопада для Овна: 7, 11, 18, 19, 20, 21.

Кар'єра. У професійній сфері Овну в листопаді-2023 слід постаратися не розмінюватися на дрібниці. Краще обрати одну найбільш важливу мету і йти до неї, не озираючись довкола. Потрібно бути терплячішим і наполегливішим, оскільки Марс у Скорпіоні обіцяє Овну складності. Бажання отримати все і одразу може зіграти проти Овна.

Якщо в листопаді Овну запропонують попрацювати у вихідні дні, не потрібно нарікати, але потрібно покластися на свою долю – і тоді з'явиться можливість подвійного або потрійного заробітку. У листопаді Овну важливо не дозволяти собі лінуватися, інакше птах удачі випурхне з його рук.

Овну потрібно пам'ятати, що його мрії будуть здатні формувати реальність: чим детальнішою буде картинка, тим швидше і виразніше вона проявиться в реальному світі. Тому те, про що Овен думає і молиться, може бути йому надано.

Гроші. У листопаді 2023-го Овну не варто витрачати гроші, які можуть приплисти до його рук. Місяць хороший для того, щоб взяти кредит і вибивати борги. У будь-якому випадку, гроші знадобляться пізніше, швидше за все, наступного місяця, особливо перед новорічними святами: для оплати рахунків, податків і придбання подарунків.

Особисте життя. Особисте життя Овна в листопаді буде досить непростим, оскільки він може посваритися з коханою людиною, стати жертвою обману та інтриг. Слід бути обережнішим і не вести з партнером розмов на спірні теми, інакше можна серйозно посваритися. Не потрібно робити гарячих зізнань, особливо про те, що сталася зрада. Краще говорити і думати про духовне, будувати спільні плани на майбутнє.

Якщо стосунки Овна зав'язалися недавно, то в листопаді їх потрібно поберегти. Будь-який необдуманий вчинок може призвести до розриву відносин. Не варто дозволяти партнеру або партнерці думати, що думки Овна зайняті кимось іншим, відчути свою другорядну роль, інакше він або вона вважатиме за краще вирушити на пошуки нового кохання.

Здоров'я. В Овна в листопаді буде не найміцніший імунітет, тому можливі ГРВІ, грип та застуда. Йому не можна цього місяця ризикувати на фронті, тому що Марс у Скорпіоні, а Скорпіон – це знак смерті. Слабким місцем будуть вуха, тому потрібно носити головний убір, не нехтувати рекомендаціями лікарів. Наприкінці листопада організм Овна потребуватиме відпочинку більше, ніж зазвичай, тому важливо висипатися. Глибокому очищенню шкіри посприяють лазневі процедури. Потрібно також зменшити споживання смаженого, маринованого і солодкого. Головне – Овну в листопаді протипоказано зловживання неперевіреним алкоголем, інакше не уникнути отруєння або навіть смрті.

Дивіться відео гороскопу на листопад 2023 року для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Діва

У листопаді 2023 року Діва може відчути, що люди довкола неї не настільки уважні по відношенню до неї, як їй би хотілося, або взагалі її не помічають. Хоча сама Діва вважає себе найбільш винятковим знаком зодіаку. Діві важливо перемикатися на поточні справи, не перейматися – роботи вистачить. Турбота Діви знадобиться близьким людям. Варто поводитися так, щоб близьким не було чим дорікнути Діві.

З іншого боку, представникам знака слід остерігатися фінансових авантюр, не брати гроші в борг. Сприятливим буде активний відпочинок.

Загалом листопад буде нейтральним місяцем для Діви, коли буде ні тепло, ні холодно.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Діви: 6, 10, 12, 21, 22, 26.

Несприятливі дні листопада для Діви: 2, 4, 13, 14, 24, 30.

Кар'єра. У листопаді 2023 року на роботі Діва може зіткнутися з непереборними обставинами. Це може завадити їй реалізувати задумане. Але не варто впадати у відчай і злитися. Потрібно зібратися та спробувати отримати вигоду з того, що відбувається. Діві потрібно працювати спокійно і без напруги. Щойно Діва відчує втому, їй одразу потрібно відпочивати. Не слід проявляти зайву напористість, особливо з начальством. Логіка допоможе переконати керівництво в необхідності застосування пропозицій Діви.

Гроші. У листопаді Діві слід приділяти більше уваги питанням, пов'язаним із фінансовими операціями. Щоб уникнути розчарувань не слід поспішати ухвалювати рішення. Краще відмовитися від великих покупок цього місяця.

Особисте життя. Дівам, які перебувають у шлюбі, в листопаді 2023 року зірки радять обговорити з другою половиною важливі сімейні справи, сімейний бюджет. Ймовірно, доведеться заново розподілити домашні обов'язки. І потрібно буде постаратися вирішити цю непросту задачу так, щоб ніхто не залишився ображеним.

Можливо, в цей період коханій людині Діви захочеться позбутися деяких недоліків, і вона попросить допомогти їй у цьому – потрібно буде проявити турботу і терпіння, а також методично підказувати, направляти і журити за необхідності. Всі ці дії призведуть до непоганого результату. Близька людина Діви зможе з гідністю вийти з непростої ситуації, не проявивши при цьому ні агресії, ні слабкості.

Здоров'я. Самопочуття Діви в листопаді 2023 року залежатиме від її напруження й нервів, а найбільше – від її настрою. Головне завдання в цей період – постаратися перемогти всі негативні емоції, не нервувати. Добрими помічниками можуть стати заняття спортом або танцями. Також сприятливі лазневі процедури і плавання. Середина місяця буде сприятливою для піклування про здоров'я і красу шкіри, тому варто відвідати косметологічний салон. Також буде дуже корисним масаж і відвідування остеопата. Крім того, сприятливими будуть маски, пілінг, обгортування на основі натуральних компонентів, адже, крім того, що це буде корисно для шкіри, це ще й поліпшить настрій Діви, що дозволить їй до кінця місяця відчути себе досить добре.

Стрілець

У листопаді 2023 року у Стрільця буде велика спокуса робити все по-своєму, що може не сподобатися людям довкола. Тому слід бути уважнішими.

Загалом листопад для Стрільця буде рівним місяцем.

В цей час Стрільцеві потрібно бути уважнішим у дрібницях, а також обережнішим на дорозі, оскільки Меркурій увійде в цей знак зодіаку. Можливі сумніви в правильності обраного шляху, страхи й тривоги. Крім того, у Стрільця може бути чимало роботи. Потрібно стежити за своїм здоров'ям, зокрема, пройти профілактичний огляд.

От у чому Стрільцеві пощастить у листопаді, так це в коханні – в цій сфері життя у нього все складеться чудово.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Стрільця: 1, 5, 12, 14, 18, 28.

Несприятливі дні листопада для Стрільця: 2, 7, 11, 20, 22, 30.

Кар'єра. У листопаді 2023-го Стрілець може сміливо висувати пропозиції і розвивати бурхливу діяльність. Хіба що цього місяця варто трохи почекати з публічним викладом задумів, навіть якщо вони перспективні, оскільки Меркурій буде у вигнанні в цьому знаку зодіаку. Для Стрільців, які видають книги, це найгірший місяць, щоб їхня книга побачила світ. Усі задуми вийде втілити в життя, але це потрібно зробити трохи пізніше, наприклад, у грудні.

У листопаді Стрілець може взяти на себе обов'язки, які не зможе виконати. Буде велике бажання реалізовувати свої здібності. Однак краще не плекати ілюзій і тверезо дивитися на те, що відбувається довкола. І вже наступного місяця перед Стрільцем відкриються хороші перспективи.

Гроші. У фінансових питаннях Стрільцю в листопаді-2023 необхідно уникати спекуляцій та азартних ігор, оскільки є ризик втратити все. У цей період до питання добування грошей Стрілець буде досить байдужий, та й добути багато навряд чи вдасться.

Особисте життя. Стрілець у листопаді 2023-го буде відчувати сильну потребу в стабільних стосунках, без сварок і суперечок. Він буде багато думати про свої почуття та роль, яку він відіграє у нинішніх стосунках. Слід намагатися мислити позитивно і не шкодувати про те, чого повернути не можна.

Здоров'я. Великі фізичні навантаження в листопаді можуть не кращим чином позначитися на самопочутті Стрільця. Потрібно більше відпочивати і за можливості відкласти важливі справи на інший час, оскільки можливі ДТП і нещасні випадки. На початку листопада є ризик застудитися, особливо в першу декаду місяця. Щоб цього не сталося, потрібно одягатися по погоді, включити в свій раціон більше сирих овочів і фруктів. Місяць сприятливий, щоб перейти на сироїдіння. Особливу увагу варто приділити стану судин і травної системи. Наприкінці місяця можна відвідати масажиста і голкотерапевта. Вдалим буде похід до салону краси, можна повністю змінити свій імідж.

Риби

Для Риб листопад 2023 року буде рівним місяцем, без злетів і падінь. Але загалом місяць у них пройде непогано. У листопаді Риби будуть схильні з'ясовувати стосунки і з усіма сперечатися – і вдома, і на роботі. Через це часто виникатимуть складні ситуації. Така поведінка буде явною помилкою Риб. Адже щойно представники знака почнуть поводитися з кимось нахабно, у відповідь вони отримають таке саме нахабство.

Протистояти нападкам долі Рибам у листопаді буде досить легко. Важливо планувати справи і бути організованими. Головне – контролювати свої емоції, тільки тоді все буде прекрасно.

Слід прислухатися до порад друзів – цього місяця вони принесуть чимало користі.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Риб: 6, 7, 10, 12, 21, 26.

Несприятливі дні листопада для Риб: 1, 8, 15, 18, 19, 28.

Кар'єра. У професійній діяльності в листопаді Рибам не варто вдаватися до необдуманих вчинків. Не рекомендується раптово переходити на нове місце роботи або змінювати рід діяльності, оскільки є ризик поміняти шило на мило. Один неправильний крок – і Риби можуть втратити все, що будували протягом тривалого часу.

В середині листопада не варто ухвалювати важливих рішень, особливо поблизу розвороту Сатурна. Дипломатичні здібності представників знака будуть знижені, а почуття такту приглушене. Тому що те, що вже розпочато, може закінчитися швидко, драматично і з серйозними втратами.

Наприкінці листопада колеги Риб будуть водити один одного за ніс, і, ймовірно, хтось спробує дезінформувати Риб або направити помилковим шляхом. Не потрібно ставитися до подій дуже серйозно, намагатися плести інтриги – вже в грудні все заспокоїться, і Риби зможуть пишатися собою, тому що зуміли зберегти чисту совість.

Гроші. У фінансовій сфері листопад 2023 року для Риб пройде під знаком невизначеності. Стрибки вгору і вниз загрожуватимуть їхньому благополуччю. А от розважливість і обережність стануть найкращим захистом у грошових питаннях. Краще цього місяця нічого зайвого не купувати.

Особисте життя. В особистому житті в листопаді Риб буде переповнювати почуття образи і невдоволення партнером. Риби люблять і вміють ображатися, а драматизувати ситуацію вони вміють краще за всіх. Вони можуть бути незадоволені тим, що їхній обранець не розділяє їхніх почуттів і захоплень. Риби відчують, що вони не люблять людину, що знаходиться поруч, або що їх не люблять. Риби зіткнуться з тим, що друга половинка не захоче обговорювати їхні проблеми, просто уткнеться в екран телефону, а саме цього місяця їм так потрібна буде співчуття і трепетне ставлення.

Однак ніжні почуття Рибам можуть принести нові знайомства. Можна цього місяця стрибнути в гречку, якщо друга половина не відповідає зараз вимогам Риб. Теплі обійми – це той еліксир, який у листопаді буде необхідний Рибам.

Здоров'я. У листопаді на Риб чекає стрес і занепад сил. Потрібно намагатися не перенапружувати нервову систему, інакше можна зірватися. У листопаді є ризик підхопити інфекції, в тому числі коронавірус. Можливі гострі запальні процеси в організмі та загострення хронічних хвороб. Тому дуже важливі різні профілактичні заходи. Буде корисно звернутися до дієтолога, дотримуватися режиму харчування, інакше можна поправитися. Також не варто нехтувати вологим прибиранням будинку, рекомендується викинути старі меблі, а також частіше провітрювати приміщення і дихати свіжим повітрям. У середині місяця сприятливо пройти комплексне обстеження та оздоровчі косметичні процедури.

Невдахи листопада-2023:

Телець

У листопаді 2023 року Тельцю потрібно проводити час у звичній домашній обстановці. В цей час він буде схильний спілкуватися тільки з близькими людьми і друзями. Телець не буде шукати нових знайомств, оскільки буде підозрілим і не захоче впускати сторонніх до свого внутрішнього світу. Зараз Тельцю варто приділити увагу своєму внутрішньому стану і подумати про подальші плани. Головне – не піддаватися негативу.

На жаль, листопад-2023 для Тельця пройде під знаком "мінус".

Тельцю важливо бути обережним при укладанні домовленостей та угод. Збільшені амбіції можна буде направити на збільшення фінансового благополуччя.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Тельця: 1, 9, 12, 16, 26, 29.

Несприятливі дні листопада для Тельця: 4, 7, 11, 19, 20, 24.

Кар'єра. У листопаді 2023-го Тельцю краще не квапити події. Нехай усе йде так, як іде, повільно і правильно. Успіх у справах, сім'я і дім будуть виліковувати поранені нерви. У листопаді не час для грандіозних перетворень, а от планувати їх уже можна.

Листопад буде гарним часом для підвищення професійної кваліфікації. З одного боку, Телець може втратити роботу, а з іншого – перекваліфікуватися на когось іншого. Найімовірніше, начальство не відмовиться фінансувати навчання Тельця, якщо захоче бачити його на новій посаді, тому можна сміливо обговорювати це питання. Причому, якщо Телець пройде курси підвищення кваліфікації, уже в грудні у нього відбудеться і підвищення зарплати. Навіть якщо не вийде оплатити курси, то графік роботи підлаштувати під навчання можна буде напевно, особливо людям, які вчаться заочно або хочуть відновити своє навчання в університеті.

Розумова праця в цей період не тільки принесе задоволення Тельцю, а й призведе до отримання непоганих результатів. Головне – не лінуватися. Часом дрібниці будуть допомагати вирішити непросте завдання.

Найгірше, що може чекати на Тельця цього місяця – конфлікт або судова справа, оскільки Марс усе ще буде перебувати в домі судів і слідства. Тому вплутуватися в конфлікти Тельцю категорично не можна.

Гроші. У фінансовій сфері життя Тельця в листопаді 2023 року все буде більш-менш стабільно. Грошей буде вистачати на задоволення потреб Тельця, але перш ніж вирушити до магазину зі значною сумою грошей, обговоріть доцільність покупок із близькими, інакше можна просадити все.

Особисте життя. У листопаді 2023 року особисте життя Тельцю приноситиме тільки радість. Будь-які розбіжності зійдуть нанівець наприкінці місяця, образи зникнуть, а потреба бути разом із коханою людиною наприкінці місяця дуже посилиться, особливо при переході Марса в знак Стрільця.

Затишна домашня обстановка дозволить Тельцю відчути, чого насправді хоче його кохана людина. Потрібно постаратися задовольнити найщиріші бажання другої половинки.

В останній тиждень листопада у Тельця може з'явитися новий сексуальний партнер.

Одиноким Тельцям не варто бути скромними і недооцінювати свої сили. Телець неодмінно приверне увагу того, хто подобається, якщо забуде про умовності і переможе свої внутрішні страхи. Знайти спільну мову з потенційним партнером Телець зможе в процесі спільної діяльності, пов'язаної з творчістю або організацією якогось заходу.

Здоров'я. У листопаді-2023 Тельцю слід уникати фізичних навантажень і відмовитися від походів у зал, де б він піднімав важку штангу. Це пов'язано з тим, що серцево-судинна система цього місяця може давати збій. Можуть виникнути напружені ситуації і під час бігу вранці, що може навіть призвести до інсульту. Також слід приділити увагу зору, сходити до офтальмолога. Робота за комп'ютером, перегляд телевізора і надмірне використання різних гаджетів можуть привести до того, що очі Тельця будуть дуже втомлюватися, через що почне падати зір, очі можуть почати сльозитися, буде підвищуватися внутрішньочерепний або внутрішньоочний тиск. Слід пропити вітамінний комплекс, до складу якого входить чорниця, і не забувати про гімнастику очей.

Рак

У листопаді 2023 року Раку навряд чи вдасться розслабитися і подумати про щось, окрім роботи. Місяць буде складним, під знаком "мінус". Відпочинок Раку точно не світить: щойно він успішно вирішить одну проблему, зрозуміє, що у начальства ще є значний запас доручень для нього. Раку постійно доведеться долати якісь труднощі і підтягувати "хвости", залишені іншими колегами.

З іншого боку, саме в листопаді у Рака з'явиться можливість втілити в життя деякі мрії, реалізувати стартапи і проєкти. Однак на шляху до успіху можуть виникнути перешкоди, особливо в першій декаді місяця, коли Сатурн буде ровертатися.

Розташування планет буде посилювати такі риси Рака як нестриманість, образливість і навіть агресивність. Важливо намагатися не піддаватися цьому впливу, адже навчившись контролювати власні емоції, Рак забезпечить собі спокій. Краще цього місяця задкувати назад, як це зазвичай і робить Рак.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Рака: 1, 2, 6, 10, 11, 16, 28.

Несприятливі дні листопада для Рака: 9, 13, 18, 19, 23, 26.

Кар'єра. У листопаді 2023 року Раку доведеться працювати, як на каторзі. Ймовірні незаплановані відрядження. Рака можуть відправити на фронт, на передову.

З іншого боку, професійний потенціал Рака може розкритися в цей період більше, ніж будь-коли. Може бути змінена кваліфікація. На роботі можуть виникнути непередбачені обставини, знадобиться підготувати якісь документи або розробити цілий новий проєкт. Раку буде під силу розрулити цю ситуацію, особливо наприкінці місяця, коли Марс увійде в знак Стрільця.

Вже з середини місяця складеться сприятлива ситуація, оскільки Венера перейде в знак Терези. Рак знайде серйозну опору, що стане для нього важливим фундаментом. Вкрай сприятлива ситуація в плані покупки нерухомості.

Також листопад буде хорошим періодом для того, щоб Рак попросив у начальства надбавку до зарплати або премію.

Гроші. Фінансова сторона життя Рака в листопаді 2023 року буде досить стабільною. Найщедрішою буде друга половина місяця.

Особисте життя. Побачення наосліп і поцілунки з незнайомцями зазвичай зовсім не для Рака, але в листопаді 2023-го все буде інакше. Рак може познайомитися з кимось в інтернеті. Він побуває в ролі спокусника, і такий експеримент виявиться вдалим і допоможе зав'язати стосунки одиноким Ракам.

У другій половині листопада у сімейних Раків можливі невеликі сварки з подружжям. Причиною можуть стати невиконані обіцянки. Не потрібно придумувати собі виправдань, а потрібно просто пояснити обранцеві причини – вона або він вас зрозуміє, і на цьому конфлікт, швидше за все, буде вичерпаний.

Здоров'я. Раку в листопаді слід зайнятися профілактикою серцево-судинних захворювань. Особливо благотворними виявляться лікувальна фізкультура, йога і гімнастика. Тренування будуть корисними не тільки для серця, але й посприяють зміцненню імунітету. Важливо в листопаді намагатися не контактувати з застудженими людьми та одягатися за погодою, щоб уникнути ГРВІ. Потрібно остерігатися проливних дощів і перебування на холоді.

Лев

У листопаді 2023 року Лкву буде необхідно приборкати свою вдачу, інакше емоції будуть його захльостувати. Чуйність людей довкола і добра порада можуть змінити ситуацію на краще для Лева. Адже загалом листопад буде досить складним.

Цього місяця точно не варто затівати розмови по душах із малознайомими людьми, оскільки все сказане може обернутися проти самого Льва.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Лева: 4, 5, 8, 9, 18, 23.

Несприятливі дні листопада для Лева: 1, 3, 10, 12, 20, 28, 30.

Кар'єра. На роботі Леву в листопаді 2023 року потрібно вести себе вкрай дипломатично, але робити це буде дуже важко. За можливості потрібно спробувати перекласти відповідальність за ведення важливих переговорів на когось іншого. Людина, яка заспокійливо буде діяти на Лева, зможе згладити всі гострі кути, і така людина в оточенні точно знайдеться.

Деякий спад активності і напруженості буде спостерігатися після 24 листопада. В цей час Леву буде дуже складно працювати з повною самовіддачею, але за це не варто себе лаяти або намагатися стрибнути вище голови, адже таким чином залишки енергії будуть розтрачені даремно, а добитися нічого не вдасться. Краще відкласти на пізніше рішення трудомістких завдань і зайнятися рутинними справами, нудними та простими.

Гроші. Фінанси в листопаді 2023 року для Лева будуть болючою темою. У нього абсолютно не буде бажання працювати заради грошей. Але з любові до ближнього він усе-таки буде це робити. Ситуація зміниться, коли зміниться настрій Лева і його ставлення до роботи.

Особисте життя. У листопаді 2023 року в особистому житті на Лева екають образливість і ревнощі. Його коханці або коханки будуть міркувати нерозумно, особливо в момент напруги почуттів, але Леву потрібно буде постаратися опанувати себе і не дивитися вовком на весь білий світ, інакше складнощів у стосунках із коханими людьми не уникнути.

Не виключено, що в цей період в оточенні Лева з'явиться людина, чиї манери і стиль мислення будуть дуже близькими. І тоді у Лева з'явиться унікальна можливість подивитися на себе з боку, побачити позитивні та негативні риси характеру.

Здоров'я. Щоб уникнути проблем зі здоров'ям у листопаді 2023 року Леву необхідно менше часу проводити в людних місцях, одягатися за погодою і не їсти в місцях громадського харчування, інакше є ризик отруїтися. Також неухильно потрібно дотримуватися правил особистої гігієни. У листопаді буде сприятливий час, щоб зайнятися профілактикою різних захворювань, а в раціоні харчування повинні з'явитися продукти, які містять вітаміни А і С. Слід включити до раціону курагу, апельсини, лимони, моркву та шпинат.

Козеріг

У листопаді 2023 року Козеріг, як правило, недовірливий знак, зможе покластися на думку партнерів. Якщо партнери запропонують йому новий проєкт, то, тим більше, варто дослухатися.

Цього місяця Козерогу важливо проявляти тактовність, не витрачати даремно час і гроші, оскільки листопад буде досить важким і вкрай невдалим періодом для нього. Це пов'язано з тим, що Сатурн, який керує цим знаком, буде розвертатися і певний час буде статичним. Особливо порожнім може виявитися перша половина місяця.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Козерога: 2, 9, 12, 20, 22.

Несприятливі дні листопада для Козерога: 4, 5, 14, 18, 26, 28.

Кар'єра. У листопаді 2023 року Козерогу не варто проявляти зайву самовпевненість, особливо якщо він є підлеглим. Не варто брати на себе додаткову відповідальність. Ініціатива – справа хороша, але не варто забувати про логіку. Важливо дослухатися до порад, вчитися на чужих помилках, ретельно обирати союзників. Цього місяця стане в нагоді здатність Козерога визначати хороших і поганих людей. Потрібно об'єктивно оцінювати свої можливості і можливості людей довкола, а також дотримуватися справедливості в усьому.

Слід урізноманітнити відпочинок – це піде на користь, наприклад, сприятливо буде вирушити на екзотичні острови. Навіть стати Робінзоном на місяць для Козерога буде сприятливо. Козерога можуть посадити до в'язниці, якщо в нього є проблеми з законом.

Гроші. Друга половина листопада у Козерога буде сприятливою для вирішення фінансових питань. Будь-які грошові операції можуть бути вдалими. А от у першій половині місяця будь-які інвестиції підуть у порожнечу.

Особисте життя. Сумніви Козерога в тому, що його друга половина охолола по відношенню до нього, нічого не будуть вартія. Просто робочі проблеми в листопаді можуть взяти кохану людину Козерога в оборот, але вона буде мріяти про швидку зустріч із ним. У листопаді Козерогу буде потрібне емоційне підживлення. Не потрібно заганяти себе в кут, інакше можна наламати дров як в особистому житті, так і в суспільному.

Здоров'я. У листопаді 2023 року Козерогу необхідно підтримувати роботу щитовидної залози, відвідати ендокринолога. Слід вживати більше йодовмісних продуктів. Не варто приймати ліки або БАДи без консультації з лікарем. Важливо одягатися за погодою, оскільки є небезпека переохолодження в першій половині місяця. Також є ризик підчепити коронавірус.

Щасливчики листопада 2023 року:

Близнюки

У листопаді 2023-го Близнюки вимагатимуть від людей довкола підвищеної уваги до себе, будуть дратуватися з будь-якого приводу, розмовляти в неприпустимому тоні. Зірки рекомендують Близнюкам тримати себе в руках, намагатися бути тактовнішими, інакше протягом усього місяця їм доведеться загладжувати провину. Не варто бути егоїстичними – потрібно дарувати радість людям довкола, і тоді життя Близнюків наповниться теплом і гармонією.

Тим не менше, листопад 2023 року для Близнюків буде досить успішним місяцем і пройде під знаком "плюс".

Сприятливі дні листопада 2023 року для Близнюків: 1, 4, 5, 9, 14, 18, 28.

Несприятливі дні листопада для Близнюків: 7, 11, 16, 19, 20, 25.

Кар'єра. В роботі у Близнюків у листопаді-2023 все буде супер-класно і благополучно, вони будуть на коні, особливо якщо налаштують себе на успіх і не будуть болісно реагувати на людей, які спробують їх вибити з колії. Близнюкам не варто піддаватися емоціям, потрібно зберігати тверезий погляд на речі – тоді все складеться найкращим чином для представників знака, а також для всіх людей, в чиїй долі Близнюки братимуть участь.

У листопаді на Близнюків чекає просування по кар'єрних сходах, навіть якщо вони перебувають на досить високому їх щаблі. Близнюкам, які бажають знайти додатковий підробіток, зірки радять активізуватися на початку місяця, адже, можливо, саме в цей час вдасться знайти надійного роботодавця, з яким можна буде співпрацювати тривалий час. Але з основного місця роботи звільнятися не варто, оскільки в цьому випадку можна втратити все – варто поєднувати.

Гроші. Завдяки імпульсивній натурі в листопаді 2023 року Близнюки можуть вплутатися в справу, з якої потім буде складно знайти вихід. Тому не варто вестися на обіцянку отримання швидкого збагачення, оскільки всі ці справи можуть бути для Близнюків вкрай несприятливими. Є ризик нарватися на шахраїв, особливо в перший тиждень листопада.

Однак якщо мова йде про власні проєкти Близнюків, їх винаходи, стартапи, то на них чекає грандіозний успіх.

Особисте життя. У листопаді 2023 року Близнюкам, які перебувають у шлюбі, доведеться поборотися зі спокусою – хтось захоче зав'язати з Близнюками романтичні стосунки. Зберегти вірність у такій ситуації буде вельми нелегко, але їм вдасться впоратися з цим завданням, віддавшись на 100% своїй другій половинці і не шукаючи собі проблем.

Вільним Близнюкам не варто заводити нових знайомств, тому що, найімовірніше, вони не переростуть у серйозні стосунки, навіть якщо спалахне іскра бажання – роздути з неї полум'я навряд чи вийде.

Здоров'я. Друга половина листопада 2023 року взагалі не створить Близнюкам проблем і клопоту зі здоров'ям. Однак не варто переїдати, вживати жирну їжу і алкоголь у великих кількостях. Цього місяця необхідно знизити кількість споживаної кави та інших тонізуючих напоїв. Адже в листопаді Близнюки будуть активними та емоційно напруженими, і будь-який тонізуючий напій може негативно позначитися на їхньомк самопочутті, викликаючи, наприклад, головні болі або різкі стрибки артеріального тиску. Від спиртних напоїв краще відмовитися взагалі цього місяця.

Терези

У листопаді 2023 року Терези будуть налаштовані на великі зміни, тому місяць пройде під знаком "плюс". Тим більше, планета щастя і удачі Венера 8 листопада переходить у Терези. Тому представники цього знака зодіаку будуть головними щасливчиками листопада, особливо після 8 листопада на них чекає приголомшливий успіх.

У листопаді Терезам можна затіяти ремонт або перестановку, покупку нерухомості, квартири. Здійснити задумане допоможе удача в матеріальних справах.

А от взаємини з другою половинкою Терезів можуть бути нестабільними в перший тиждень листопада, але потім усе буде чудово. Це найкращий місяць, щоб повернути своїх близьких і рідних, із ким раніше розладналися стосунки. Є всі шанси прийти до повного взаєморозуміння з чоловіком і партнерами.

Кар'єра. Терезам у листопаді 2023 року важливо пам'ятати про компроміси в роботі, і тоді вдасться уникнути складнощів, особливо у стосунках із керівництвом.

Обстановка на роботі у Терезів буде складатися досить сприятливо. Професійні дискусії будуть швидко перетворюватися на нові проєкти. Можуть несподівано дозріти нові сприятливі ситуації. Але це буде лише в тому випадку, якщо Терези будуть поводитися спокійно і зберігати терпіння. Не варто відмовлятися від розумних компромісів, особливо в спілкуванні з начальством.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Терезів: 1, 8, 9, 13, 14, 24.

Несприятливі дні листопада для Терезів: 4, 6, 15, 17, 25, 26.

Особисте життя. У листопаді 2023-го стосунки Терезів із другою половинкою можуть дещо загостритися, особливо в перший тиждень місяця. З 8 листопада і до кінця місяця у Терезів усе буде прекрасно, можна буде легко усунути всі спірні моменти. У цей час буде легко знаходити точки дотику, а також встановлювати довіру. У листопаді можна буде повернути колишніх партнерів, навіть тих, із ким раніше були спалені мости.

Вільним Терезам потрібно частіше радувати себе шопінгом, спілкуванням із друзями, відвідуванням світських раутів, презентацій і виставок. Знайомство під час цікавих заходів подарує Терезам справжні почуття. У листопаді Терези можуть зустріти своє кохання. Венера буває в цьому знаку зодіаку лише раз на рік, а це значить, що у Терезів у листопаді буде унікальний шанс.

Здоров'я. Метеозалежні Терези в листопаді будуть особливо гостро реагувати на активність Сонця. Зміни в погоді можуть суттєво відбитися на самопочутті – їх можуть турбувати головні болі. Щоб усунути головні болі і слабкість, Терезам важливо починати робочий день із контрастного душу, гарячих ванн для ніг. Настій із стимулюючих трав або простий міцний солодкий чай допоможуть позбутися неприємних відчуттів, додадуть бадьорості. Терезам цього місяця корисно вживати алкоголь, але в невеликих дозах, особливо рожеве або біле вино, після якого можна розслабитися. Таким чином, Терези зможуть себе виліковувати.

Скорпіон

У листопаді 2023 року Скорпіон більше часу повинен присвячувати собі і втіленню своїх планів. Тому листопад буде досить хорошим періодом для представників цього знака. Не потрібно турбуватися, якщо поки що Скорпіон не знайшов собі пару: відсутність партнера дозволить зайнятися новими проєктами, які можуть виявитися дуже вдалими. Також це дозволить розширити свій кругозір: вивчати іноземні мови, вирушати в поїздки і відрядження. Вельми вдалою може бути еміграція.

У листопаді Скорпіон легко зможе зміцнити свій фінансовий фундамент. А от у стосунках із людьми довкола часом буде хотітися піти на загострення, оскільки Марс усе ще знаходиться в цьому знаку зодіаку, тому важливо стримувати себе. З іншого боку, ця агресія допоможе Скорпіону продавлювати будь-які ситуації, які здавалися нездоланними в попередні місяці.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Скорпіона: 2, 3, 10, 12, 16, 25, 30.

Несприятливі дні листопада для Скорпіона: 1, 6, 9, 17, 27, 28.

Кар'єра. У листопаді 2023 року Скорпіону слід працювати якісно і з душею, проте намагатися не перевтомлюватися, робити перерви і не затримуватися після роботи. Домогтися успіху йому допоможе його наполегливість, відповідальність, сила волі і мобілізація. Начальство оцінить по заслугах всі старання Скорпіона і, ймовірно, навіть знайде спосіб заохотити матеріально.

Гроші. У фінансових питаннях у листопаді Скорпіону слід проявляти обережність, зміцнити свій грошовий фундамент, поповнити резерви. Цього місяця краще утриматися від великих покупок, а вкладення, які будуть зроблені цього місяця, можуть не принести особливого прибутку. Зате це прекрасний час, щоб зайнятися новим проєктом і заробити якомога більше грошей.

Особисте життя. У листопаді 2023 року Скорпіонам, які перебувають у шлюбі, зірки радять відмовитися від розвитку романтичних відносин на стороні. Ревнощі партнера або партнерки в цей період матимуть дуже руйнівну силу.

Скорпіонам, у яких стосунки щойно зав'язалися, слід пам'ятати про приказку "в коханні всі засоби гарні". Здійснюючи спонтанні та несподівані вчинки, Скорпіон може образити кохану людину.

Здоров'я. У листопаді організм Скорпіона буде вразливим перед простудними захворюваннями, переохолодження може мати небажані наслідки. Слід уникати місць скупчення людей, потрібно одягатися за погодою. Незайвим буде відвідати стоматолога, а також пройти обстеження, пов'язане з хронічними захворюваннями. Крім того, необхідно звернутися до гінеколога або венеролога.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Водолій

Листопад-2023 для Водолія стане дуже вдалим і продуктивним періодом. Водолій повинен перестати нервувати. Так, можливо, на початку осені він наламав багато дров, особливо в жовтні, але прийшов час взяти ситуацію під контроль. Якщо Водолій образив друга або подругу, зараз потрібно шукати шляхи до примирення, особливо якщо сам Водолій був неправим.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Водолія: 2, 10, 11, 17, 18, 23, 30.

Несприятливі дні листопада для Водолія: 6, 7, 9, 14, 25, 28.

З 8 листопада для Водолія складеться дуже класна ситуація. Все, що стосується далеких поїздок, подорожей, еміграції, буде дуже вдалим. Можлива романтична поїздка, в якій Водолій може зустріти свою любов. Також з'явиться хороша можливість отримання додаткової вищої освіти. Тому, чим більше буде далеких поїздок, тим краще для Водолія.

Крім того, в листопаді Водолій може розраховувати на допомогу покровителів, друзів. З'являться хороші можливості фінансових вкладень.

Водолій стане другим після Терезів щасливчиком листопада-2023.

Кар'єра. У листопаді Водолію випаде шанс укласти вигідні угоди, реалізувати проєкти, які в майбутньому принесуть гарний прибуток. Це може бути стратегічний проєкт на рік наперед.

Цього місяця Водолію потрібно зосередитися на вирішенні початкових завдань – вони потребуватимуть не тільки інтелектуальних, а й грошових вкладень. Працювати потрібно сумлінно, адже працьовитість Водолія принесе прекрасний результат.

У листопаді Водолію варто вивчати іноземні мови, запускати стартапи. Гарний час для далеких поїздок.

Гроші. Матеріальне становище Водолія в листопаді 2023-го буде хорошим, але вкрай нестабільним. Не варто намагатися вкладати гроші в розвиток сумнівного бізнесу або спонсорувати чийсь невідомий проєкт, особливо в перший тиждень місяця. А от проєкти, які Водолій організує в другій половині листопада, матимуть великий фінансовий успіх.

Особисте життя. У листопаді-2023 Водолію здасться, що стосунки з коханою людиною остаточно потьмяніли, тому потрібно буде рвонути куди-небудь на сонце. Не варто хандрити – краще обговорити наболілі питання з другою половиною, і все налагодиться. Птицю щастя потрібно буде тримати дуже міцно, оскільки зловити її знову буде нелегко. Сімейним Водоліям у листопаді не варто лаятися з подружжям, потрібно бути особливо ввічливими і ласкавими.

Підтримуючи гарний настрій у себе, Водолію вдасться створити неповторну сімейну атмосферу: теплу, ніжну і довірчу.

Самотні Водолії в далекій поїздці зустрінуть своє щастя.

Листопад-2023 буде прекрасним часом, щоб подарувати близькій людині подарунок просто так.

Здоров'я. У листопаді, особливо в другій половині, зросте небезпека підчепити вірусну інфекцію. Потрібно уникати перебування в людних місцях, варто частіше бувати на свіжому повітрі, приймати вітаміни, їсти більше лимонів та апельсинів, пити чай із шипшини. Також важливо гнати геть тугу і депресію. У листопаді в раціоні обов'язково повинен бути присутнім шоколад та банани. Особливу користь принесуть йога, танці, водні процедури. Водолію потрібно займатися тим, що приносить йому справжнє задоволення, і намагатися не зациклюватися на проблемах.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти