StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гроші поллються рікою: астролог назвав найприбутковіші дні листопада 2023

1 листопада 2023, 13:30
1654
Венера підкаже, з ким варто мати справу, щоби збільшити доходи, особливо в партнерській роботі й бізнесі, каже гороскоп.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав найбільш грошові дні листопада 2023 / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, УНІАН, depositphotos.com/ua

Астролог Влад Росс склав гороскоп на листопад 2023 і розповів, які дні місяця стануть найвдалішими у фінансовому плані та коли найкраще проводити переговори.

За словами фахівця, Венера - планета фінансів та кохання - 8 листопада перейде в знак Терези. Після цієї дати необхідно проводити всі важливі переговори, що стосуються фінансових справ.

"До цього, 1-4 листопада, Венера встигне зробити напружений аспект з Нептуном - планетою ілюзій, обманів і зради. У ці дні можливі серйозні обмани, буде здаватися, що ви просто притягуєте погані події: втрату грошей, злодійство і шахрайство. У ці дні буде ризиковано ходити за покупками або отоварюватися в інтернет-магазинах, оскільки є ризик обманутися в своїх очікуваннях" - сказав Росс в інтерв'ю Главреду.

Після 8 листопада Венера підкаже, з ким варто мати справу з метою збільшення доходів, особливо в партнерській роботі й бізнесі.

"Нова партнерська робота матиме вагомий фінансовий результат завдяки докладеним зусиллям. Тому подумайте про те, з ким би ви могли об'єднати свої сили для заробітку", - сказав він.

Росс додав, що в листопаді Венера буде гармонійною, а це значить, що різких неприємностей в плані фінансів не буде.

"З 9 листопада, коли Венера перейде в Терези, можна укладати шлюб", - сказав Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться відеоверсію гороскопу на листопад 2023 року від астролога Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти