StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на сьогодні 26 травня 2023: Близнюкам доведеться захищатися, Рибам - плакати

25 травня 2023, 11:40оновлено 26 травня 2023, 08:10
Астрологи розповіли, що пророкують зірки 26 травня всім знакам зодіаку.
гороскоп, жінка, знаки зодіаку, страх
Гороскоп на завтра 26 травня 2023 / колаж фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп на 26 травня, в якому розповіли, що пророкують зірки. Наш гороскоп допоможе вам орієнтуватися в цей день і підкаже, які події вас чекають.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Ви можете діяти на основі припущення, яке лише частково відображає істину. Пора знімати "рожеві окуляри" - ви можете не побачити всієї правди. У всього є зворотна сторона. Почуття гніву, розчарування і навіть самотності можуть супроводжувати цьому.

Гороскоп на сьогодні - Телець

Тельці, якщо ви переживаєте емоційне потрясіння, ви можете заспокоїтися. Ви будете знати, що ви не самотні у своєму прагненні до емоційної стабільності. Поділіться своїми почуттями з іншими, замість того, щоб замикатися в собі. Це допоможе вам почувати себе краще.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Ви відчуваєте, що вас у чомусь звинувачують і що вам потрібно захищати свої почуття та вчинки. Постарайтеся не потрапити в цю пастку. Не дозволяйте невпевненості закрастися в собі. Ніхто, крім вас, не розуміє повністю вашу ситуацію.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Ви можете знайти недоліки в інших людях, які не зрозуміли ситуацію. Будьте обережні - якщо ви звинувачуєте когось у тому, в чому винні самі. Проникливі емоції не дозволять докопатися до самої суті справи, і вам не вдасться вибратися з ями, яку ви собі вирили. Не критикуйте інших, поки не подивитеся на себе з боку.

Гороскоп на сьогодні - Лев

На жаль, деякі ваші думки можуть бути оскаржені. Можливо, вам буде важко знайти спільне підґрунтядля переговорів на роботі і в спілкуванні з близькими людьми.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Вам буде важко впоратися з емоційними проблемами, які виникають. Сильна оманлива сила живить ілюзію, що все добре, коли насправді це не так. Перестаньте удавати, що все йде добре. Чим швидше ви подивитеся правді в очі, тим швидше вона перестане Вас мучити.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Ваші емоції можуть бути сильними, і в кінцевому підсумку ви можете відлякати людей, а не залучати їх ближче, просто тому, що ви дієте ірраціонально та емоційно, а не розумно та цивілізовано. Будьте обережні, спрямовуючи своє невдоволення на людей, які можуть вам допомогти.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Ви перебуваєте в складному становищі. Все не зовсім так, як здається, Скорпіон. Вами будуть керувати емоції, і ви можете кидатися з однієї крайності в іншу. Велика ймовірність, що багато з того, що ви переживаєте, базується на дезінформації.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Зіткнувшись з емоційно напруженою ситуацією, ви, швидше за все, "дасте задню". Ви віддасте перевагу змінити тему розмови, але це не вирішить вашу проблему. Насправді, уникаючи емоційної теми, ви тільки створюєте більше негараздів, ніж якби ви просто підійшли до проблеми безпосередньо.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Ви зможете пролити світло на питання, в яких істина довгий час залишалася неясною. Ви можете використовувати своє чуття, щоб дійти до суті справи і розкрити правду.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Будьте обережні і не піддавайтеся чужому невірному сприйняттю ситуації. Ви маєте справу з потужними, що мають свою думку силами, які не захочуть відступати. Хтось може мати спотворене уявлення про справжній стан речей. Викладіть на стіл всі факти, перш ніж робити які-небудь висновки.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Ви можете відчути ностальгію, переглядаючи фотоальбоми, переставляючи меблі та згадуючи минулі часи. Ваші думки стосуватимуться емоційних подій, з якими ви, можливо, не до кінця впоралися в той час, коли вони відбулися. Старі почуття, які ви вважали зниклими, можуть спливти і викликати сльози на очах.

Дивіться відео гороскопу від Влада Росса на травень 2023:

Джерело.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти