StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на червень 2023 для Овнів: астролог назвала три найвдаліші дні місяця

20 травня 2023, 05:23оновлено 22 травня 2023, 21:20
У самотніх Овнів є великий шанс в червні зустріти своє кохання, свідчить гороскоп на місяць.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп Овен - що принесе червень 2023 в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Овнів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць починається з повні 4 червня. Це час подорожей, поїздок. Ви можете раптово зірватися і поїхати кудись. Також в цей період Овни отримають результати, документи, відбудеться кульмінація якогось процесу.

4,5,6 червня - дні удачі для Овнів. Це час любові та задоволень, хобі й дітей. Фінанси будуть рости, стосунки в парі вийдуть на новий рівень. У самотніх Овнів є великий шанс в червні зустріти свою любов.

12 червня Меркурій - планета комунікацій та спілкування - переходить в наступний знак. У Овнів буде більше спілкування, може помінятися оточення, ви познайомитеся з новими людьми.

В цей же день Плутон розвертається, це планета трансформації, кармічних уроків. З кінця березня Плутон перебував у секторі майбутнього і, здавалося, що ось-ось відбудуться грандіозні зміни.

Плутон повернеться назад в десятий будинок гороскопу. Це сектор цілей, досягнень, роботи, кар'єри, репутації. Овнам потрібно буде завершити справи або з бізнесом, або пов'язані з роботою. Можливо ви повернетеся на стару роботу або знову очолите якийсь бізнес. Також потрібно буде розібратися зі справами, пов'язаними з сім'єю та нерухомістю.

З 17 червня і до 4 листопада Овни будуть розбиратися зі своїм внутрішнім світом, займатися самокопанням. Варто звільнитися від усього непотрібного, викинути старі речі, полегшити життя.

Молодик 18 червня принесе в життя Овнів, нових людей, популярність.

З 20 червня починається тіньовий період Венери. До 23 липня не варто планувати маніпуляції, пов'язані з красою та зовнішністю, відновлювати стосунки, робити інвестиції.

30 червня Нептун розвернеться в ретроградний рух і загальмовуватиме рух справ до грудня. Це час для підготовки до нового етапу життя.

Дивіться відео - Гороскоп для Овнів на червень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти