StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на червень 2023 для Стрільців: що принесе перший місяць літа

19 травня 2023, 04:42оновлено 19 травня 2023, 11:52
Тема стосунків та грошей буде основною в житті Стрільців в червні, свідчить гороскоп 2023.
Гороскоп
Анжела Перл склала гороскоп Стрілець на червень 2023 / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Стрільців. У перший місяць літа деякі планети розвертатимуться в ретроградний рух, а це означає, що події в другій половині року сповільняться.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з повні 4 червня в знаку Стрільця. З'явиться ясність в питаннях вашого "я", самооцінки, іміджу. Повний Місяць діє впродовж двох тижнів, за цей час Стрільці замисляться про свою зовнішність, можуть поміняти стиль, заявити про себе.

У стосунках повня висвітить ситуацію такою, якою вона є насправді. Стрільці можуть вирішити перейти на наступний рівень. Сильніше за інших повню відчують Стрільці, які народилися з 3 по 9 грудня.

З 6 червня Венера принесе Стрільцям подорожі, поїздки, нові можливості та знайомства. На вас чекає спільна подорож, можливо романтична. Світ стане більше, розшириться світогляд.

З 20 липня Венера починає сповільнювати рух і в липні розвернеться в ретроградний рух до 4 вересня. Така Венера хороша для повернення в старі стосунки, примирення, повернення боргів. При цьому в період ретроградної Венери не варто укладати шлюб. Також планета сповільнюватиме процеси у фінансовому секторі, затримуватиметься прибуток,

12 червня Стрільці отримуватимуть новини про інших людей, вестимуть переговори. У цей день може відбутися важлива розмова.

Цього ж дня Плутон повертається в другий будинок грошей, цінностей або самооцінки до 22 січня. Він перебував там впродовж 15 років. Може повернутися якась ситуація з минулого, її потрібно буде вирішити. Стрільці можуть повернутися на стару роботу або потрібно буде розрахуватися з боргами.

З 17 червня в житті Стрільців відбудуться зміни, пов'язані з місцем проживання, батьками. Можливо ви переїдете з однієї квартири на іншу, повернетеся жити до батьків. З 17 червня до 4 листопада Сатурн буде ретроградним і принесе якусь паузу і очікування в питаннях, пов'язаних з нерухомістю.

Молодик 18 червня обіцяє Стрільцям нове кохання, переговори, клієнтів і угоди.

З 22 червня з'явиться ясність у фінансовій ситуації та інтимних стосунках.

30 червня Нептун - планета туману, неясності - розвернеться в ретроградний рух до 6 грудня. У Стрільців не буде ясності, конкретного плану щодо будинку, нерухомості, місця проживання.

В кінці місяця на Стрільців чекає удача в сфері роботи. Юпітер допомагатиме в щоденних справах. Вам щаститиме у розв‘язанні щоденних проблем. Також Юпітер допоможе розібратися з питаннями здоров'я.

Дивіться детальний гороскоп на червень 2023 для Стрільців від Анжели Перл на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти