StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на жовтень 2023 для Раків: детальний прогноз на місяць

28 вересня 2023, 04:45
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде жовтень у представників знака зодіаку Рак.
Гороскоп Рак, Анжела Перл
Гороскоп Близнюки - що принесе жовтень в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: скріншот, depositphotos.com/ua

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2023 для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у жовтні будуть два затемнення і коридор затемнень з 14 по 28 число. У цей період не варто ухвалювати життєво важливі рішення, оскільки їх неможливо буде скасувати в найближчі 18-20 років.

6 жовтня Меркурій входить в четвертий будинок гороскопу. Ви можете отримати новину, інформацію, відбудеться зустріч, знайомство.

10 жовтня планета трансформацій Плутон нарешті вийде з сьомого будинку стосунків і розгорнеться в прямий рух. Якщо ви народилися 20-23 липня, то стосунки можуть змінитися. Або якщо щось було на паузі, то ситуація вирішиться.

Цього ж дня Венера принесе Ракам спілкування, знайомство, популярність. Ви станете виступати, вас почнуть впізнавати і брати автографи. Раки можуть почати навчання, з'являться нові навички. Можлива покупка красивого авто або відбудеться поїздка.

13 жовтня Марс увійде в п'ятий будинок гороскопу і принесе активний відпочинок, походи в кіно, театр, на шоу, виставки. Раки стануть сміливішими та рішучішими. Ви почнете ходити на побачення і багато часу будете приділяти дітям.

14 жовтня - сонячне затемнення. Будуть вирішуватися справи, пов'язані з купівлі-продажу, орендою, переїздом або отриманням реєстрації. Це затемнення може погратися впродовж трьох місяців. Ймовірний ремонт житла.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

28 жовтня - місячне затемнення в 11 будинку, який відповідає за мрії, плани, однодумців. Буде дано другий шанс зробити (переглянути) щось. Затемнення висвітлить те, що потрібно закінчити. Раки можуть переїхати і поміняти коло спілкування.

Дивіться відео - Гороскоп Телець на жовтень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти