StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на листопад 2023 для Терезів: чим здивує останній місяць осені

30 жовтня 2023, 21:21
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде листопад у представників знака зодіаку Терези.
Анжела Перл, гороскоп Терези
Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Терезів / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 року для Терезів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, найважливіша подія листопада - розворот Сатурна в прямий рух 4 листопада. Ця планета стояла на паузі з 17 березня. Весь цей час був період очікувань. Якщо щось не просувалося, то зараз зрушиться з місця.

Сатурн відповідає за планування, поетапний рух і розвертається він шостому будинку роботи. Здоров'я може покращитися. Перешкоди на шляху зникнуть. Ви знайдете нову роботу. Якщо ви чекаєте на підвищення, то воно відбудеться в останній місяць осені. Дієта і утримання принесуть хороші результати. Також завершиться ситуація, яка почалася ще навесні. Може повторитися ситуація, яка була в березні.

9 листопада Венера увійде в перший будинок гороскопу Терезів.

"Ви розквітнете і будете випромінювати позитивну енергію. Можлива зміна іміджу. У ваше життя прийде кохання. Ймовірним буде успіх у бізнес- партнерстві. Зверніть увагу на ваше тіло і здоров'я", - порадила фахівець.

11 листопада Меркурій входить в третій будинок спілкування. Представників знака зодіаку Терези чекають нові ідеї, знайомства. Можна починати оформляти документи.

У деяких Терезів з'явиться новий колектив. В цілому, друга частина листопада буде насичена комунікаціями.

13 листопада - молодик у другому будинку грошей. З'явиться нове джерело доходу. Фокус наступних двох років буде зміщений на фінанси. Можете почати щось колекціонувати. Нова важлива людина увійде у ваше життя. Також Терези отримають якусь допомогу.

З 13 по 23 листопада Сонце з Марсом з'єднаються в другому будинку гороскопу. Наступне таке з'єднання буде через два роки. Висвічує фокус, куди ви будете витрачати енергію. У Терезів вся увага буде на фінансах. Ви можете підвищити ціни на свої послуги. Будуть приходити гроші від інших людей до травня 2024 року.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Терези стануть темою багатьох розмов. Представники цього знака зодіаку почнуть вести власні курси, будуть когось навчати. Можлива поїздка і зміна транспорту.

27 листопада - повня у 9 будинку подорожей та інших культур. Ви зустрінете іноземця. Юридичні справи вас будуть переслідувати. Буде робота з людьми, які розмовляють іншими мовами та є представниками інших культур.

Детальний прогноз для Терезів на місяць дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти