StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на листопад 2023 для Левів: прибуток і виконання бажань

30 жовтня 2023, 13:02
1499
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде листопад у представників знака зодіаку Лев.
Анжела Перл, гороскоп Лев
Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Левів / Колаж: Главред, фото:

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 4 листопада Сатурн - планета дисципліни і обмежень - розвертається в прямий рух. Сатурн символізує роботу і був ретроградним з 17 березня.

"Згадайте, що тоді стало у вас на паузу в березні, квітні? Або ви тоді тільки почали якусь справу? Тепер у вас з'явиться другий шанс", - сказала астролог.

У Левів Сатурн розгортається у восьмому будинку фінансів. У представників цього знака зодіаку буде прибуток. Можливо ви отримаєте гроші, яких чекали.

"Може програтися тема інтимних стосунків. Можливо, у вас була перерва? Розрив, конфлікт з березня, а зараз ви можете помиритися і знову возз'єднатися", - каже гороскоп.

9 листопада Венера входить в третій будинок гороскопу, це сектор комунікацій.

"Тому буде дуже багато приємного спілкування. Це може бути навіть з однією людиною, але якесь дуже приємне спілкування особисто або онлайн. Третій будинок у нас відповідає і за інтернет теж. Можливо це буде приємне навчання, спільна поїздка, хороша новина про сестру або брата", - зазначила Анжела Перл.

11 листопада Меркурій входить в сектор кохання, радості, отримання задоволення від життя. Леви будуть обмірковувати свою відпустку, відвідувати театри, музеї, виставки, шоу.

13 листопада - молодик в четвертому будинку гороскопу. Це сектор всього, що стосується місця проживання нерухомості та сім'ї.

Леви можуть зважитися на переїзд, почнуть оформлення документів, пов'язаних з нерухомістю, хтось приїде в гості, може змінитися склад сім'ї.

23 листопада Сонце входить в найрадісніший сектор гороскопу.

"Ви сяєте, любите себе і своє життя, ви даруєте ці емоції іншим. Це може бути популярність. Ви вкладаєте в розвиток власної справи, бізнесу. Можливо хобі так сильно вас захопить, що це може почати приносити гроші", - розповіла астролог.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

27 листопада - повня. Гороскоп на місяць свідчить: скоро у вас здійсняться бажання, з'явиться хтось дуже цікавий та яскравий у вашому оточенні.

Також повня може ставити останню крапку: хтось із подруг або друзів кудись або поїде, або ви залишитеся з якихось причин.

Детальний прогноз для Левів на місяць дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти