StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на листопад 2023 для Дів: прибуток, подарунки і популярність

30 жовтня 2023, 19:46
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде листопад у представників знака зодіаку Діва.
Анжела Перл, гороскоп Діва
Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Дів / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Дів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у жовтні було два затемнення, які могли розхитати нас. Оскільки дія затемнення може відчуватися впродовж місяця, варто бути обережними 14 і 28 листопада. Але, тим не менш, головною подією листопада стане розворот Сатурна четвертого числа.

"Сатурн у вас знаходиться в сьомому будинку гороскопу. Він відповідає за стосунки, спілкування, переговори, угоди. Тобто це ви та інші люди. Сатурн був ретроградним 17 березня. Згадайте, яка ситуація була в підвішеному стані, починаючи з березня, або чого ви очікували? Може, ви чекаєте ще з березня місяця якусь відповідь з інстанцій? Або настала пауза, перерва у стосунках, оскільки сьомий будинок - це також сектор шлюбу, розлучення. Після 4 листопада з'явиться можливість зустрітися, помиритися, почнеться якийсь рух",-сказала Перл.

9 листопада Венера входить у другий будинок грошей.

"Це дуже гарне становище, тому що Венера символізує гроші, комфорт, прибуток, достаток, подарунки. І вона входить у в сектор доходів. Тож, з дев'ятого листопада ви отримаєте подарнки, прийде гармонія. У плані фінансів будуть гроші", - свідчить гороскоп на місяць.

11 листопада Діви отримають новину про батьків, дітей або інших членів сім'ї. Можливо відбудеться покупка або продаж нерухомості, переїзд.

Період з 13 по 20 листопада дуже хороший для починань, відкриття свого каналу в Мережі, для семінарів і публічних виступів.

23 листопада Сонце входить в четвертий будинок гороскопу і оживляє сферу будинку і сім'ї. Можливо ви поїдете до батьків, прийдуть гості, відбудеться новосілля, закінчиться ремонт.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

27 листопада - повня в десятому будинку гороскопа, який відповідає за кар'єру кар'єрне зростання, бізнес.

"Якщо у вас є свій бізнес, то настане кульмінація. Ви отримаєте результати. Можливо це буде отримання роботи, диплома, сертифіката, складання іспиту. Проясниться якась ситуація на роботі, яку ви не знали. Відкриється таємниця про вашого бізнес-партнера", - розповіла фахівець.

Не виключено, що Дівам потрібно буде відстоювати свою репутацію. До представників знака може прийти популярність.

Детальний прогноз для Дів на місяць дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти