StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 липня: Скорпіонам - зрив планів, Водоліям - борги

15 липня 2023, 13:10
Астрологи розповіли, що пророкують зірки з 17 по 23 липня всім знакам зодіаку.
Гороскоп на тиждень з 17 по 23 липня
Гороскоп на тиждень з 17 по 23 липня / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Гороскоп на тиждень розповість, що чекає вас з 17 по 23 липня. Підготуйтеся до хвилюючих подій, дізнайтеся, які можливості і виклики чекають вас найближчими днями, і отримаєте поради, які допоможуть вам досягти успіху в роботі, відносинах і особистому розвитку.

Гороскоп на тиждень - Овен

Попри те, що ви хочете продовжувати працювати, це призведе до серйозного вигорання. Молодик в Раку 17-го числа нагадує про те, що турбота про особисте життя ніколи не буває марною тратою часу. Цього тижня не поспішайте, особливо 20-го, коли ваша планета-правитель Марс зіткнеться з Сатурном. Ви вступаєте в епоху серйозних починань і завершень, коли мова йде про вашу особистість і відносинах.

Гороскоп на тиждень - Телець

Оскільки ваша планета-правитель Венера уповільнює свій хід, щоб 22-го числа стати ретроградною, ви також рухаєтеся дуже повільно. Будинок і сім'я - ось ваші головні турботи до кінця літа. Незалежно від того, чи це довга сімейна відпустка, Переїзд квартири чи допомога бабусі та дідуся в прибиранні Підвалу, ви усвідомлюєте, що ваша роль у сімейному колі змінюється.

відео дня

Гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні вам належить боротьба за баланс між роботою та особистим життям. Хоча зараз ви відчуваєте, що покликані направити більшу частину своєї енергії на будинок і сім'ю, ви знаєте, що надмірна увага до особистого життя призведе до невдач в кар'єрі. З кожним днем на Вас звалюється все більше обов'язків, і, звичайно ж, вам хочеться просто завалитися на диван і сховатися!

Гороскоп на тиждень - Рак

Молодик у вашому знаку 17 числа принесе довгоочікуване відчуття оновлення. Новий Місяць - новий ви! Йдеться не про кар'єру, стосунки чи дім, а про те, як ви почуваєтесь у своєму образі та своєму тілі. Замовте процедуру для обличчя або прийміть ванну, щоб відсвяткувати цю подію! Ви вступаєте в епоху важливих починань і завершень як в суспільному, так і в особистому житті.

Гороскоп на тиждень - Лев

Ви зосередитесь на тому, що змінилося у вашій кар'єрі, а також у вашому звичному оточенні, оскільки Венера уповільнює свій хід і 22-го (цього ж дня починається ваш сезон) переходить у ретроградний рух.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні напруженість у ваших стосунках зростає, бо 20 числа Марс вступає в протистояння з Сатурном. Марс зараз у вашому знаку, і цей вплив одночасно оживляє і підбурює вас. Ви відчуваєте жар і вам є що сказати!

Гороскоп на тиждень - Терези

Ваша планета-управитель Венера уповільнює свій хід, щоб 22-го числа стати ретроградною, і вам належить багато чого обміркувати щодо дружби і співпраці. Ви вписуєтеся в суспільство, де б ви не знаходилися, але настав час створити спільноту за своїм образом і подобою.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Хоча на цьому тижні ви хочете тільки розважатися, ваші плани постійно зриваються. 20-го числа ваша планета-управитель Марс вступає в протистояння з Сатурном, в результаті чого напружені відносини з друзями і колегами виходять на перший план. З 22-го починається сезон Лева і ретроградна Венера, що свідчить про те, що до кінця літа ваша увага буде зосереджена на кар'єрі.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Цього тижня ситуація на роботі нагрівається, оскільки планета Марс проходить через ваш кар'єрний сектор. Але навіть якщо ви хочете рухатися вперед, ви можете виявити, що вас щось стримує.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Молодик в знаку раку 17 числа - довгоочікуваний початок нових відносин. Ви перебуваєте на початку нової ери, коли починаються і закінчуються важливі події як у вашому суспільному, так і в особистому житті.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Хоча ваші власні ресурси можуть бути обмеженими, у вас є більше можливостей, ніж ви думаєте, коли справа стосується подарунків, позик або просто позичання грошей у друзів. Використовуйте молодий місяць у Раку 17-го, щоб змінити свій графік і розпорядок дня. Дисципліна - це мир!

Гороскоп на тиждень - Риби

Молодик в Раку 17-го числа принесе приємні починання в творчу і романтичну життя. Але все ж ви не можете позбутися відчуття, що всі на вас зляться! Оскільки Марс у вашому секторі відносин зіткнеться з Сатурном у вашому знаку 20-го, Ви можете відчути, що перебуваєте в скрутному становищі: вибирати їх або вибирати себе. Пам'ятайте: ви можете мати і те, і інше, просто вам доведеться піти на компроміс!

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти