StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на червень 2023 для Скорпіонів: перший місяць літа принесе великий прибуток

28 травня 2023, 22:51
Молодик у червні може сприяти розв'язанню фінансових питань і привести до появи нового партнера в житті, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп Скорпіон - що принесе червень в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Скорпіонів. Перший місяць літа буде дуже вдалим у фінансовому плані, розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

За її словами, повня 4 червня принесе Скорпіонам прибуток, результат, кульмінацію. Хороший місяць для фінансів. Крім того, Скорпіони отримають відповідь на запитання, яке їх хвилює.

6 червня Венера входить в 10 будинок гороскопа. Цей сектор пов'язаний з кар'єрою, цілями та репутацією. Ця позиція Венери обіцяє Скорпіонам зростання фінансового становища, а також можливість появи покровителів. Також в цей час Марс опиниться в 10-му будинку, що може сприяти зустрічам по роботі, можливим переїздам або навіть службовим романам.

20 червня Венера зупиняється і буде ретроградною до 4 вересня. В цей час не варто робити пластичні операції, оскільки вони закінчаться для Скорпіонів погано. Після 20 червня рекомендується утриматися від важливих рішень, радить астролог.

12 червня Меркурій входить у восьмий будинок гороскопу, який відповідає за фінансові питання і страхи. Цей період сприятливий для закриття питань, пов'язаних з кредитами, підписання документів і проведення переговорів. Також Скорпіони можуть отримати стипендію, державну допомогу. Деякі представники знака звернуться до психолога.

З 12 червня Плутон перевірятиме Скорпіонів - вам доведеться визначитися, чого ви хочете від життя. До січня-лютого "все буде навиворіт", свідчить гороскоп. Буде багато поїздок.

17 червня Сатурн зупиняється в п'ятому будинку і розвертається в ретроградний рух до 4 листопада. Цей період дозволить сконцентруватися на розвитку творчого потенціалу та підготовці до майбутніх проектів.

18-19 червня - молодик. Добре щось починати. Новий Місяць може сприяти вирішенню фінансових питань і привести до появи нового партнера в житті.

22 червня на Скорпіонів чекає знайомство з впливовою людиною.

30 червня Непутн розвертається в ретроградний рух до 6 грудня. Цей період хороший для примирення, відновлення стосунків та підготовки до можливої вагітності.

Юпітер - планета достатку і подарунків - знаходиться в 7 будинку гороскопа. Ця позиція може принести пропозицію руки і серця, фінансовий прибуток, нові романтичні пригоди або навіть настання вагітності.

Повний гороскоп на червень 2023 для Скорпіонів від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти