StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на червень 2023 для Терезів: які сюрпризи готує перший місяць літа

28 травня 2023, 18:43оновлено 28 травня 2023, 22:52
У червні можливі приємні зустрічі з друзями, романтичні знайомства та фінансовий прибуток, свідчить гороскоп.
Гороскоп від Анжели Перл
Гороскоп Терези - що принесе червень у роботі, коханні та фінансах / Фото ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Терезів. Літо почнеться з повні 4 червня в третьому будинку гороскопу. Це сектор подорожей та спілкування. Можливо Терези відправляться в поїздку, почнуть навчання або отримають інформацію від брата або сестри.

6 червня Венера входить в 11-й будинок гороскопу. Можливі приємні зустрічі з друзями, романтичні знайомства і фінансовий прибуток. Можуть з'явитися плани на майбутнє. Ви отримаєте прибуток, фінансовий результат за те, що було зроблено раніше, розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

12 червня - Меркурій в дев'ятому будинку подорожей, контактів із закордоном. Терези будуть вести листування з людьми, які перебувають за кордоном, почнуть бізнес з іншими країнами.

12 червня Плутон повертається до четвертого будинку гороскопу до 22 січня. Терезам потрібно буде завершити справи, продати нерухомість і приділити увагу сімейним стосункам. Крім того, представники знака можуть виїхати кудись на півроку.

17 червня Сатурн у шостому будинку зупиняється до 4 листопада. Робочі процеси можуть стати на паузу, можливо буде очікування якоїсь роботи або посади. Терезам варто приділити увагу здоров'ю, змінити режим, взяти аскезу, стати більш дисциплінованими.

18 червня - молодик, який принесе Терезам поїздку, спілкування з іноземцями, роботу, пов'язану з викладанням або подорожами. У Терезів з'являться нові цілі. Ви зустрінете вчителя, людину, яка відкриє новий погляд на світ.

20 червня починається тіньовий період Венери. Все, що стосується фінансів, любові, може сповільнюватися.

читайте такожГороскоп на червень 2023 для Скорпіонів: перший місяць літа принесе великий прибуток

28 червня Меркурій входить в 10 будинок гороскопа та принесе новини про роботу або керівника.

30 червня Нептун входить до шостого будинку гороскопа, а Нептун стає ретроградним до 6 грудня. Зверніть увагу на роботу, здоров'я та режим дня. Можливо варто поміняти харчування і зайнятися спортом.

Повний гороскоп на червень 2023 для Терезів від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти