StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень 2024: на Водоліїв чекають доленосні події в перший місяць весни

27 лютого 2024, 19:28
Анжела Перл розповіла, яким буде березень у представників знака зодіаку Водолій.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на березень 2024 року від Анжели Перл - що чекає на Водоліїв / Колаж: Главред, фото: скріншот , pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2024 для Водоліїв.

Якщо вам цікаві Таро-прогнози на перший місяць весни, читайте матеріали:

"У березні у нас буде місячне затемнення 25 березня і коридор затемнень з 25 березня по 8 квітня, тобто до наступного сонячного затемнення. Вони завжди парами приходять з різницею в два тижні. І ось цей період між затемненнями вважається дуже нестабільним. Ми не бачимо всієї картини, можемо помилятися. Відбуваються події, які можуть змушувати нас приймати доленосні рішення. Зазвичай під час затемнень відбуваються шлюби, розлучення, народження дітей, переїзд, тобто ті події, які нечасто трапляються. Якщо Всесвіт якось повертає наше життя, щоб ми змінювалися, або приносить доленосні події без нашої волі, значить потрібно рухатися в цьому напрямку", - розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

Всесвіт може прибирати з нашого життя якусь людину або роботу. Натомість ви отримаєте нові можливості. Затемнення в більшості випадків на краще змінюють наше життя.

"Але якщо ви ухвалюєте важливе рішення, то робіть це під час коридору затемнень лише в тому випадку, якщо ви впевнені на сто відсотків", - порадила Перл.

За її словами, в березні в житті Водоліїв буде фокус на гроші, навчання і комунікації.

10 березня - молодик в секторі грошей. З'єднання Сонця та Місяця народжує нову енергію. Можливо на вас чекає нова робота, клієнт, гроші з нового джерела або з'явиться ідея, як заробити.

11 березня Меркурій принесе Водоліям переговори, спілкування, підписання документів. Можливо ви купите новий телефон або отримаєте його в подарунок.

12 березня чекайте хорошу фінансову новину або грошову допомогу. Ваша самооцінка підніметься. Водолії будуть отримувати компліменти і подарунки. Ваші заслуги нарешті визнають.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

20 березня Водоліям можуть запропонувати роботу в іншому місті або країні та вам доведеться переїхати. Ви будете спілкуватися онлайн з людиною здалеку. З'являться клієнти з інших країн або міст.

В кінці місяця Водолії можуть взяти на себе серйозні фінансові зобов'язання.

23 березня з'являться різні творчі ідеї. Вам обов'язково потрібно прислухатися до себе і уявляти, чого ви хочете в майбутньому.

Більш детальний гороскоп на березень для Водоліїв дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти