StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень 2024 для Стрільців: астролог напророкувала важливі знайомства і роман

26 лютого 2024, 20:17
У Стрільців з'явиться можливість вийти на новий рівень. Ви зрозумієте, в чому ваше призначення, розповіла Анжела Перл.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на березень 2024 року від Анжели Перл - що чекає на Стрільців / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2024 для Стрільців.

Якщо вам цікаві гороскопи для інших знаків зодіаку, то читайте такі матеріали:

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у березні буде місячне затемнення 25 березня і почнеться коридор затемнень на два тижні - до 8 квітня.

"Робіть лише те, в чому ви впевнені на тисячу відсотків, лише те, що ви хочете насправді. Поміняти рішення буде дуже складно. Крім того, затемнення зазвичай приносять події, які можуть бути "космічними", які принесуть значущих людей. Можливі розставання з тими, хто вже не потрібен в житті, і нам буде легше і краще, і простіше рухатися далі без них", - розповіла фахівець.

Затемнення - це не погано, навпаки, це добре, тому воно приносить шлюб, народження дітей, нові проекти, нові знайомства, додала Перл.

10 березня - молодик в четвертому будинку гороскопа. Стрільці отримають новину, інформацію, буде новий початок.

"Цей молодик дасть Стрільцям нове місце проживання, новий будинок або ремонт. Можливо ви почнете працювати на дому або у вас з'явиться новий член сім'ї, наприклад, народиться дитина, з'явиться зять або невістка, сестра або мама переїдуть до вас жити або у вашої матері будуть якісь зміни в житті",-свідчить гороскоп.

11 березня Меркурій принесе Стрільцям знайомство, новини, повідомлення, інформацію. Деякі Стрільці підуть на побачення, почнеться роман.

12 березня чекайте хороших новин в родині. Ви знайдете квартиру, яка вам подобається. Можливо ви будете робити покупки для дому.

22 березня три небесних тіла з'єднуються в п'ятому будинку гороскопа в секторі кохання та дітей. У Стрільців з'явиться можливість вийти на новий рівень. Ви зрозумієте, в чому ваше призначення. Стрільці можуть почати співпрацю у творчості або бізнесі. Також в кінці місяця представникам цього знака зодіаку захочеться влаштувати свято або піти у відпустку.

23 березня Стрільці відправляться у відрядження або іншу поїздку по роботі.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

25 березня - місячне затемнення, яке принесе Стрільцям більше контактів, ви будете більше з'являтися у компанії інших людей. Можливо вас запросять на весілля, на день народження, концерт або спортивну подію.

Представники цього знака зодіаку познайомляться з кимось, хто стане надовго вашим другом або подругою.

Більш детальний гороскоп на березень для Стрільців дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти