StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на грудень 2022 для Стрільців: гроші поллються рікою та прийде успіх

1 грудня 2022, 03:30
У грудні може спливти якась інформація з минулого. Стрільці дізнаються щось, чого не знали раніше, і будуть дуже вимогливі до оточуючих.
Гороскоп
У грудні на Стрільців чекає фінансовий успіх, каже гороскоп / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на грудень 2022 року для Стрільців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, фінанси стануть найголовнішою темою грудня у Стрільців. Планети почнуть зрушуватися в сектор грошей, ресурсів, прибутку, витрат і доходів.

Якщо у вас в останні місяці була незрозуміла і туманна ситуація з місцем проживання або нерухомістю, то з 3 грудня вона проясниться. Наприклад, ви зможете переїхати, закінчити ремонт, оформити документи, продати нерухомість.

Варто бути акуратними саме 3 грудня, оскільки це день розвороту Нептуна в прямий рух. Оскільки ця планета символізує воду, то є ризик того, що квартиру, наприклад, затопить або зламається сантехніка.

7 грудня чекайте новин з приводу роботи, нового проекту або клієнта. Може з'явитися тимчасова робота на період свят.

Повня 8 грудня принесе ясність у стосунки з іншими людьми - чоловіком, дружиною, коханими, діловими партнерами, колегами по роботі. Може спливти якась інформація з минулого. Стрільці дізнаються про своїх партнерів щось, чого не знали раніше. Крім того, Стрільці можуть пред'являти якісь вимоги до своїх партнерів, а вони не будуть тягнути з ухваленням рішення. Дія повні може проявитися необов'язково 8 грудня, але за три дні до неї або через тиждень після.

11 грудня Венера входить в сектор грошей, а це значить - чекайте на прибуток. Ви отримаєте хороші новини, гроші, допомогу, подарунок.

21 грудня у Стрільців з'явиться можливість зробити щось приємне для себе. У вільних представників знака відбудеться романтична зустріч або знайомство. В цілому, до 17 травня в житті Стрільців почнеться дуже хороший період. При цьому є ризик появи любовних трикутників. Також у вашій родині може з'явитися дитина або домашня тварина.

З 23 грудня молодик принесе представникам знака щось нове. Це може бути нове джерело доходу, новий клієнт, проект, ідея, як заробити. Астролог радить провести ритуал для зростання доходу. Наприклад, посадити рослину. Робити це найкраще з 24 по 26 грудня.

З 29 грудня по 18 січня Меркурій буде ретроградним. Стрільцям доведеться закривати фінансові питання, закривати кредити, погашати борги, оплачувати рахунки. У цей період навряд чи буде дохід.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти