StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на серпень 2023 року для Овнів - робота , фінанси, любов

25 липня 2023, 06:06оновлено 8 серпня 2023, 22:13
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде серпень 2023 у представників знака зодіаку Овен.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп Овен - що принесе серпень в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2023 для Овнів. В останній місяць літа будуть одразу два повні - 1 і 31 серпня, а також молодик 16 серпня. Крім того, шість з десяти планет будуть ретроградними. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

Крім того, північний кармічний вузол в знаку Овен дасть можливість представникам цього знака зодіаку протягом 18 місяців реалізувати задумане.

Якщо вам цікаво дізнатися, що напророкували карти Таро представникам цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2023: Овнам - новина, Тельцям - травми, Близнюкам - страх.

1 серпня - повня в 11 будинку гороскопу. Це сектор мрії та майбутнього. Повний Місяць висвітить ваше бажання, щоб ви зрозуміли, чи готові ви до його виконання або необхідно від чогось відмовитися.

Також це сектор соціуму та спілкування. Буде новина від подруги або друга, зміниться коло спілкування. Можливо, вам необхідно буде змінити щось в ваших соцмережах. Можливо, ви захочете показати себе світові. Деякі Овни ухвалять рішення або завершать щось. Можливо ви вирішите з кимось розлучитися.

16 серпня - молодик у секторі кохання, талантів, творчості, дітей та хобі. Ретроградна Венера дасть вам бажання підняти собі самооцінку або повернутися в минулі стосунки. Ви дозволите собі бути щасливими. Якщо у вас є власна справа, то ви подивитеся на неї по-новому.

Повернуться старі клієнти. Діти можуть порадувати новинами. Можливі витрати.

Меркурій буде ретроградним з 23 серпня по 15 вересня. У Овнів може з'явитися тимчасовий підробіток. У колектив повернуться старі клієнти або співробітники.

Потрібно буде повернутися до старих справ і переглянути їх. Добре закінчувати ремонт.

Не можна починати нові справи, укладати контракти, робити важливі покупки. Не варто також підписувати контракт на роботу, брати нових співробітників.

Крім того, Овни можуть завести нові корисні звички, піти на фітнес, налагодити харчування, почати лягати вчасно спати, не сидіти довго в соцмережах.

28 серпня Меркурій та Марс також увійдуть до шостого будинку гороскопу. У Овнів з'явиться сильне бажання діяти в роботі й кар'єрі. Ви зважитеся на перший крок у реалізації якоїсь ідеї.

Уран розвертається у другому будинку фінансів та планів. Відбудеться переоцінка цінностей. Можливо ви несподівано повернетеся до старої ідеї або до того, що відкладали і скасовували.

Овни свіжим поглядом подивляться на джерело доходу.

28 серпня Марс виведе стосунки на новий рівень. Може з'явитися бажання розлучитися.

31 серпня - повня в 12 будинку гороскопу. Це сектор завершення, звільнення. Ви ухвалите рішення, і вам стане легше.

Це будинок далеких земель, закордону. Прийде рішення щодо документів. Також це лікування, лікарні та ізоляція, відпочинок десь далеко. Це може бути пов'язано з рішенням переїхати або дистанційна робота.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Овен на серпень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти