StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на серпень 2023 року для Левів: везіння, звільнення і прибуток

30 липня 2023, 02:20
2928
В останній місяць літа шість з десяти планет будуть ретроградними. Левам потрібно буде завершити щось із минулого. Ви відкриєте нову главу вашого життя.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп на серпень 2023 року Лев - робота, фінанси, любов / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2023 для Левів. В останній місяць літа будуть одразу три місячних події - дви повни 1 та 31 серпня і молодик 16 серпня. Відбуватимуться дуже емоційні події. Крім того, в останній місяць літа шість з десяти планет будуть ретроградними. Левам варто бути уважнишими і обережнишими у всіх сферах життя. Потрібно буде завершити щось, що тягнеться з минулого. Згодом ви зможете відкрити нову главу вашого життя.

Якщо вам цікаво дізнатися, що напророкували карти Таро представникам цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2023: Ракам - золотий дощ, Левам - відпустка, Дівам - пауза.

Повня 1 серпня пройде в 7 будинку стосунків та любові. Повня внесе ясність у стосунки. Хтось розлучиться, хтось - вирішить з'їхатися або одружитися. Вас чекають нові зустрічі та знайомства, але ретроградна Венера принесе розчарування в людях, стосунки довго не триватимуть. Можливі нові договори і контракти.

16 серпня - молодик у Леві. Якщо ваш день народження припадає на проміжок з 14 по 18 серпня включно, то в наступні 12 місяців ви увійдете в новий цикл життя. З'являться нові люди в оточенні, робота, країна, статус. Для всіх інших Левів це дуже сприятливий час для прояву ініціативи та ухвалення рішень. Ви звільнитеся від того, що вас стримує і заважає. Стануть більш зрозумілими деякі питання. Не можна реєструвати бізнес і робити щось важливе до 18 вересня.

Леви займуться собою - поміняють стиль, зачіску, приведуть себе в порядок, щоб виглядати краще.

Крім того, ви переосмислите ставлення та любов до себе через інших людей. З вашого оточення зникнуть непотрібні люди, водночас може повернутися хтось із минулого.

23 серпня Меркурій починає ретроградний рух у другому будинку грошей. Левам потрібно буде переосмислити свою фінансову ситуацію. Деякі Леви повернуться на стару роботу, з'являться ідеї для заробітку або сезонний підробіток. Ймовірні продажі та покупки. Однак варто врахувати, що під час ретроградного Меркурія не можна купувати техніку або інші дорогі покупки. Можливо вам повернуть борг.

24 серпня Сонце і Марс увійдуть до другого будинку грошей. Очікується прибуток. Ви будете активно працювати весь місяць.

Що стосується здоров'я, то варто звернути увагу на зуби і горло, попередила астролог.

28 серпня Уран починає ретро рух в 10 будинку роботи, кар'єри, репутації. У цьому ж будинку знаходиться Юпітер. Леви будуть обмірковувати нововведення у власній справі, які в подальшому будуть успішними. Ви зустрінете потрібних людей, вас помітять і визнають ваші таланти. В цілому, на вас чекає везіння і успіх.

31 серпня - повня у восьмому будинку фінансів. Ви отримаєте великі гроші однією сумою. Наприклад, це може бути прибуток, гроші чоловіка/дружини, кредит, інвестиція, спадщина.

Також це сектор емоцій, інтиму, психіки. Відкриється таємниця про інтимного партнера. Ви звільнитеся від залежності й контролю, будете почуватися більш вільними. Леви звернуться за допомогою до психолога або психотерапевта.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Лев на серпень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти