StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024: Росс назвав трьох лузерів місяця

28 березня 2024, 10:55
Не всім знакам зодіаку пощастить у другий місяць весни. Деяким із них доведеться розгрібати купу проблем, попередив Влад Росс.
Гороскоп, Влад Росс
Астролог Росс назвав три знаки зодіаку, на яких чекають проблеми у квітні / Колаж: Главред, фото, ua.depositphotos.com, УНІАН

Астролог Влад Росс склав гороскоп на квітень 2024 року і розповів, для яких знаків зодіаку другий місяць весни буде не дуже вдалим. Загалом їх три, і це Близнюки, Терези та Стрілець.

Згідно з прогнозом, Близнюкам краще жити сьогоднішнім днем. Терезам слід бути ощадливими та обачними. А Стрільці отримуватимуть гроші незвичним шляхом.

Гороскоп на квітень 2024 - Близнюки

Як сказав астролог в інтерв'ю Главреду, Близнюкам у квітні-2024 потрібно сконцентруватися на нудному, але корисному, тобто зайнятися роботою і самоосвітою.

"Оскільки Меркурій, який керує Близнюками, буде ретроградним, місяць буде так собі, під знаком "мінус". Однак, якщо Близнюки перероблять увесь матеріал, зібраний раніше, а також розв'яжуть домашні проблеми, які накопичилися, втихомирять емоції та прислухаються до близьких, квітень буде комфортним періодом. Люди будуть важливими цього місяця для Близнюків. Квітень буде гарним часом для знайомств і пошуку нових колег", - свідчить гороскоп на квітень.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Близнюків: 5, 7, 12, 17, 23, 28.

Несприятливі дні квітня-2024 для Близнюків: 1, 3, 9, 15, 29.

Кар'єра. У професійній сфері Близнюкам краще не заглядати в майбутнє, а жити сьогоднішнім днем. Не варто звільнятися і переходити на нове місце роботи, інакше потім про це доведеться пошкодувати.

Гроші. Запорукою успіху Близнюків у фінансовій сфері у квітні стануть завзятість і працьовитість. Численні зусилля дадуть плоди, а наприкінці місяця - поштовх для майбутнього розвитку. Тому 25 і 30 квітня найоптимальніші для старту будь-якої справи.

Особисте життя. У квітні в особистому житті Близнюкам не варто поспішати з ухваленням рішення, оскільки цей місяць приготує дуже багато підводних каменів.

"Зокрема, Близнюки можуть притягнути до себе альфонса, афериста або утриманку", - попередив Влад Росс.

Здоров'я. У квітні-2024 Близнюкам необхідно серйозніше ставитися до свого раціону харчування. Корисно буде звернутися до дієтолога. Потрібно також звернути увагу на стан лімфовузлів. Можливі загострення захворювань шлунка, харчові отруєння. ШКТ буде слабким місцем.

Дивіться детальний гороскоп на квітень-2024 для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Гороскоп на квітень 2024 - Терези

Для представників знака зодіаку Терези квітень буде досить складним періодом. У професійній діяльності не варто розмінюватися на дурниці. Нарешті прийде усвідомлення того, що всі докладені останнім часом зусилля не були марними. Але зірки кажуть, що Терезам ще не час розслаблятися.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Терезів: 5, 10, 17, 22, 23.

Несприятливі дні квітня-2024 для Терезів: 1, 3, 11, 12, 15, 21, 27, 29.

Кар'єра. У плані кар'єри квітень у Терезів буде часом для того, щоб показати оточуючим, наскільки вони конкурентоспроможні. Слід використовувати будь-яку можливість для демонстрації своїх досягнень. При цьому можливі складнощі під час ухвалення важливих рішень, що стосуються кар'єри.

Гроші. З погляду фінансів, квітень-2024 буде вельми складним для Терезів, але досить спокійним. Головне - не ризикувати. Професійна діяльність приноситиме невеликий прибуток. Терезам слід бути ощадливими, ощадливими, обачними і думати про те, чого хочеться насправді, здійснюючи покупки, інакше надто великі апетити створять проблеми.

Особисте життя. Прагнення Терезів проявити себе в суспільстві може негативно позначитися на їхньому особистому житті у квітні 2024 року. Партнеру Терезів не вистачатиме їхньої участі, адже представники знака будуть дещо егоїстичними. Якщо Терези покажуть близьким, наскільки ті важливі для них, спільну мову все-таки вдасться знайти.

Здоров'я. У квітні-2024 Терези можуть розраховувати на досить міцне здоров'я і великі запаси життєвих сил. Однак їм однаково буде необхідне свіже повітря і фізичні навантаження. Єдине, з чим можуть виникнути невеликі проблеми, - це органи травлення. Але складних ситуацій можна буде уникнути, якщо сісти на дієту.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на квітень 2024 - Стрілець

За словами Влада Росса, квітень 2024 року принесе Стрільцю деякі проблеми на роботі. Місяць обіцяє бути вельми складним і далеко не найвдалішим.

В особистому житті Стрільцю важливо не шкодувати сил на те, щоб у сім'ї панував мир, оскільки йому потрібен міцний тил. Хоч нетерплячий характер і закликає Стрільця до змін, у квітні краще з ними почекати. Оскільки будь-яка воля Стрільця буде йому лише на шкоду. Друга половина місяця буде більш спокійною.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Стрільця: 9, 10, 13, 14, 22, 23.

Несприятливі дні квітня-2024 для Стрільця: 4, 6, 8, 16, 24, 25, 26.

Кар'єра. У професійній діяльності у квітні-2024 Стрілець буде продуктивним, але лише за умови крайньої зосередженості. Він перевірятиме власну віру в успіх, і тільки оптимізм допоможе йому подолати смугу невдач, яка намітиться у Стрільця цього місяця. Зірки сприятимуть нестандартним поглядам Стрільця на світ, що допоможе проявити креативний підхід у багатьох питаннях.

Гроші. У фінансовому плані у Стрільця все буде невизначено. Гроші приходитимуть до нього незвичайним шляхом. Але Стрілець буде філософськи дивитися на життя цього місяця, вважаючи, що в потрібний момент допомога звідкись прийде.

Особисте життя. У квітні-2024 Стрільцю необхідно спрямувати зусилля на зміцнення сформованих стосунків. Близькі Стрільця потребуватимуть його участі. Йому буде важливо усвідомити буття свого партнера, співчувати, бути поруч, не засуджуючи і не висуваючи претензій. Також Стрільцю важливо буде підтримувати свою другу половину у всіх її починаннях.

Здоров'я. У квітні у Стрільця можливі проблеми зі здоров'ям, пов'язані з різними шкідливими звичками, які згубно впливатимуть на печінку, кровообіг, тому алкоголь краще виключити. Також можливі загострення захворювань суглобів, сідниць, сідничного нерва.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше астролог Влад Росс назвав сприятливі та несприятливі дні для поїздок і подорожей у квітні, а також склав фінансовий гороскоп на квітень 2024 року і розповів, що потрібно зробити, щоб отримати більший прибуток.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти