StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Потрібно ризикувати": астролог назвав найприбутковіші дні квітня 2024 року

27 березня 2024, 12:26
З 5 по 29 квітня фінанси витрачатимуться доволі марнотратно, швидко й активно. Але й заробити також вийде, сказав Влад Росс.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс склав фінансовий гороскоп на квітень 2024 року / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав фінансовий гороскоп на квітень 2024 року і розповів, що потрібно зробити, щоб отримати більший прибуток.

За словами фахівця, фінансові питання у квітні будуть підпорядковані Венері у знаку Овна, тому короткострокові контракти можуть бути досить успішними.

"З початку місяця слід бути уважнішими з покупками і вкладеннями, оскільки на статичному Меркурії часто можна бути незадоволеними своїми придбаннями, і куплена річ не знадобиться в майбутньому", - сказав астролог в інтерв'ю Главреду.

З 5 до 29 квітня Венера буде в знаку Овна, тому фінанси будуть витрачатися досить марнотратно, швидко й активно. Водночас зароблятися гроші теж будуть швидко й активно.

"У цей період буде важливо, наскільки швидко ви вмієте ухвалювати важливі фінансові рішення і ризикувати", - свідчить гороскоп на квітень 2024 року.

Росс прогнозує, що курс гривні у квітні може помітно коливатися, а рубль може впасти.

"У середині місяця Венера з'єднається з північним місячним вузлом. У цей період із втратою фінансів і цінностей можуть приходити певні уроки і кармічні люди, які вам будуть необхідні, якісь партнери", - прогнозує астролог.

Якщо у квітні потрібно щось напрацювати або змінити, то, найімовірніше, станеться ситуація, яка дасть змогу отримати потрібний досвід. Це станеться в тому разі, якщо вдасться подолати страхи й сумніви.

"Якщо ви відчуватимете, що потрібно йти в якомусь напрямку, значить, ідіть - і тоді приплив грошей може бути цілком відчутним. Для підприємців, особливо народжених під знаком Овна, буде досить сприятливий місяць", - резюмував астролог.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться гороскоп на квітень-2024 від астролога Влада Росса:

Раніше Влад Росс назвав найнебезпечніші дні квітня. За його словами, "є загроза смертей".

Також астролог робив прогноз і щодо війни. За його словами, Росія піде в новий наступ. Окупанти можуть знову спробувати взяти Київ.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти