Гороскоп на квітень-2024: на Скорпіона чекає допомога покровителя, на Стрільця – смуга невдач

28 березня 2024, 07:30
Гороскоп на квітень 2024 року обіцяє п'ятьом знакам зодіаку щастя, удачу в справах і прихильність зірок.
Астролог Влад Росс склав гороскоп для всіх знаків на квітень 2024 року
Гороскоп на квітень 2024 року від астролога Влада Росса обіцяє складний місяць трьом знакам зодіаку / Главред

Астролог Влад Росс поділився з Главредом гороскопом на квітень 2024 року для всіх знаків зодіаку і назвав п'ять знаків, на які в середині весни чекає удача, а також попередив ті знаки, які цього місяця зіткнуться з проблемами й випробуваннями. Астролог розповів, що чекає на кожен знак зодіаку в роботі, коханні та стосунках, фінансовій сфері життя, і назвав найсприятливіші дні квітня.

Невдахи квітня 2024 року:

Близнюки

Близнюкам у квітні-2024 не варто мучитися з вибором, на що витратити час – потрібно сконцентруватися на нудному, але корисному, тобто зайнятися роботою і самоосвітою. Оскільки Меркурій, який керує Близнюками, буде ретроградним, місяць буде так собі, під знаком "мінус".

Однак, якщо Близнюки опрацюють увесь матеріал, зібраний раніше, а також розберуться з домашніми проблемами, які накопичилися, втихомирять емоції і прислухаються до близьких, квітень буде комфортним періодом. Люди будуть важливими цього місяця для Близнюків. Квітень буде хорошим часом для знайомств і пошуку нових колег.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Близнюків: 5, 7, 12, 17, 23, 28.

Несприятливі дні квітня-2024 для Близнюків: 1, 3, 9, 15, 29.

Кар'єра. У професійній сфері Близнюкам у квітні 2024 року краще не заглядати в майбутнє, а жити сьогоднішнім днем, тут і зараз. Не варто звільнятися і переходити на нове місце роботи, інакше потім про це доведеться пошкодувати.

Гроші. Запорукою успіху Близнюків у фінансовій сфері у квітні стануть завзятість і працьовитість. Численні зусилля дадуть плоди, а наприкінці місяця – поштовх для майбутнього розвитку. Тому 25 і 30 квітня найоптимальніші для старту будь-якої справи.

Особисте життя. У квітні в особистому житті Близнюкам не варто поспішати з ухваленням рішень, оскільки цей місяць приготує дуже багато підводних каменів. Зокрема, Близнюки можуть притягнути до себе альфонса, афериста або утриманку.

Здоров'я. У квітні-2024 Близнюкам необхідно серйозніше ставитися до свого раціону харчування. Корисно буде звернутися до дієтолога. Потрібно також звернути увагу на стан лімфовузлів. Можливі загострення захворювань шлунка, харчові отруєння. ШКТ буде слабким місцем.

Терези

Терезам у квітні 2024 року в професійній діяльності не варто розмінюватися на дурниці. Нарешті прийде усвідомлення того, що всі докладені останнім часом зусилля не були марними. Але зірки кажуть, що Терезам ще не час розслаблятися. Квітень для них – досить складний період.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Терезів: 5, 10, 17, 22, 23.

Несприятливі дні квітня-2024 для Терезів: 1, 3, 11, 12, 15, 21, 27, 29.

Кар'єра. У плані кар'єри квітень у Терезів буде часом для того, щоб показати оточуючим, наскільки вони конкурентоспроможні. Слід використовувати будь-яку можливість для демонстрації своїх досягнень. При цьому можливі складнощі під час ухвалення важливих рішень, що стосуються кар'єри.

Гроші. З погляду фінансів, квітень-2024 буде вельми складним для Терезів, але досить спокійним. Головне – не ризикувати. Професійна діяльність приноситиме невеликий прибуток, але це нічого, якщо не робити великих покупок. Терезам слід бути ощадливими, обачними і думати про те, чого хочеться насправді, здійснюючи покупки, інакше надто великі апетити створять проблеми.

Особисте життя. Прагнення Терезів проявити себе в суспільстві може негативно позначитися на їхньому особистому житті у квітні 2024 року. Партнеру Терезів не вистачатиме їхньої участі, адже представники знака будуть дещо егоїстичними. Якщо Терези покажуть близьким, наскільки ті важливі для них, спільну мову все-таки вдасться знайти.

Здоров'я. У квітні-2024 Терези можуть розраховувати на досить міцне здоров'я і великі запаси життєвих сил. Однак їм однаково буде необхідне свіже повітря і фізичні навантаження. Єдине, з чим можуть виникнути невеликі проблеми, – це органи травлення. Але складних ситуацій можна буде уникнути, якщо сісти на дієту.

Дивіться детальний гороскоп на квітень-2024 для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Стрілець

Квітень 2024 року принесе Стрільцю певні проблеми на роботі. Місяць обіцяє бути вельми складним і далеко не найвдалішим.

В особистому житті Стрільцю важливо не шкодувати сил на те, щоб у сім'ї панував мир, оскільки йому потрібен міцний тил. Хоч нетерплячий характер і закликає Стрільця до змін, у квітні краще з ними зачекати. Оскільки будь-яка воля Стрільця буде йому лише на шкоду. Друга половина місяця буде більш спокійною.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Стрільця: 9, 10, 13, 14, 22, 23.

Несприятливі дні квітня-2024 для Стрільця: 4, 6, 8, 16, 24, 25, 26.

Кар'єра. У професійній діяльності у квітні-2024 Стрілець буде продуктивним, але тільки за умови крайньої зосередженості. Він перевірятиме власну віру в успіх, і тільки оптимізм допоможе йому подолати смугу невдач, яка намітиться у Стрільця цього місяця. Зірки сприятимуть нестандартним поглядам Стрільця на світ, що допоможе проявити креативний підхід у багатьох питаннях.

Гроші. У фінансовому плані у Стрільця все буде невизначено – то густо, то порожньо. Гроші приходитимуть до нього незвичайним шляхом. Але Стрілець буде філософськи дивитися на життя цього місяця, вважаючи, що в потрібний момент допомога звідкись прийде.

Особисте життя. У квітні-2024 Стрільцю необхідно спрямувати зусилля на зміцнення сформованих стосунків. Близькі Стрільця потребуватимуть його участі. Йому буде важливо усвідомити буття свого партнера, співчувати, бути поруч, не засуджуючи і не висуваючи претензій. Також Стрільцю важливо буде підтримувати свою другу половину у всіх її починаннях.

Здоров'я. У квітні у Стрільця можливі проблеми зі здоров'ям, пов'язані з різними шкідливими звичками, які згубно впливатимуть на печінку, кровообіг, тому алкоголь краще виключити. Також можливі загострення захворювань суглобів, сідниць, сідничного нерва.

Нейтральним квітень 2024-го буде для таких знаків зодіаку:

Телець

Тельцю у квітні 2024-го буде важливо усвідомити справжні життєві цінності й відсунути на задній план усе зайве. Можуть з'явитися нові можливості, які докорінно змінять життя Тельця. Утім, від цього місяця занадто багато очікувати не варто, він буде середнім.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Тельця: 3, 5, 7, 17, 21, 25.

Несприятливі дні квітня-2024 для Тельця: 9, 12, 15, 18, 27, 29.

Кар'єра. Середина квітня для деяких Тельців буде пов'язана із закордонними поїздками. Навіть перед тими Тельцями, яких зараз не випускають за кордон, можуть раптом несподівано відчинитися двері. У середині місяця можливе просування кар'єрними сходами, тому важливо бути уважним і не втрачати можливості. Тельцю не варто боятися довіряти своїй інтуїції в середині і наприкінці місяця, коли вона може допомогти зробити правильний вибір.

Гроші. Фінансова сфера життя Тельця у квітні складатиметься задовільно. Результати інтелектуальної діяльності порадують Тельця отриманням довгоочікуваних бонусів. Сприятливо у квітні перескладати іспити.

Особисте життя. Любовний гороскоп радить Тельцю зав'язувати стосунки саме у квітні-2024. Якщо він не впиратиметься в спірних ситуаціях, романтичні стосунки можуть перерости в міцний союз.

Здоров'я. У квітні можливе загострення хронічних захворювань Тельця, пов'язаних із суглобами, серцем і печінкою. Також потрібно приділити увагу порожнині рота, відвідати стоматолога і зайнятися зубами. Але краще не робити цього 5-15 квітня, а ось у другій половині місяця буде сприятливий час.

Лев

У квітні-2024 Леву доведеться втихомирити свою вдачу, перестати метушитися немов у клітці. Йому потрібно спокійно займатися рутиною, відклавши великі справи. Квітень для Лева буде середнім місяцем. Цього місяця Леву буде корисно позбутися старих речей і застарілих стосунків – розчистивши простір, він доб'ється великих успіхів.

Весна зробить Лева надзвичайно привабливим. Зміна іміджу буде вдалою.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Лева: 1, 4, 5, 13, 18, 27, 28.

Несприятливі дні квітня-2024 для Лева: 6, 8, 15, 22, 23, 29.

Кар'єра. У професійній діяльності для досягнення поставлених цілей Леву у квітні доведеться чимало попрацювати. Нічого не даватиметься легко, проте праця буде винагороджена по заслугах. Ба більше, на Лева у квітні можуть чекати подарунки долі.

Гроші. Квітень-2024 може принести Леву непередбачувані втрати у фінансовій сфері, особливо якщо він робитиме великі покупки на кшталт нерухомості або автомобіля. Впадати у відчай не варто, потрібно просто ввімкнути режим економії і діяти за планом.

Особисте життя. У квітні 2024 року Лев в очах протилежної статі буде просто неперевершеним, тому слід змінити імідж, підібрати іншу зачіску, обзавестися новим вбранням. Для успіху на любовному фронті Леву практично нічого не потрібно буде робити, оскільки зірки і так наділять його сексуальною привабливістю і шармом.

Здоров'я. Проблеми зі здоров'ям у Лева у квітні можуть бути пов'язані тільки з перевтомою, тому потрібно постаратися знайти золоту середину, розумно чергувати роботу і відпочинок, і тоді все буде добре. Малорухливий спосіб життя для Лева буде несприятливим, тому варто вирушити в подорож.

Козеріг

У квітні 2024-го зірки рекомендують Козерогу визначитися з його союзниками. Вибирати людей слід ретельно, оскільки з ними доведеться мати справу не один місяць. Крім того, серед близьких людей є той, хто дійсно розуміє Козерога, прислухається до його порад. Та й сам Козеріг має прислухатися до порад друзів і союзників.

Квітень буде середнім місяцем для Козерога.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Козерога: 2, 3, 19, 25, 27.

Несприятливі дні квітня-2024 для Козерога: 7, 13, 15, 21, 28, 30.

Кар'єра. Квітень-2024 у професійній сфері для Козерога стане періодом для оптимізації робочих процесів. Взаємини з колегами будуть у нього в стадії відтавання. Не виключена поява нових можливостей. Приховані лідерські якості цього місяця вирвуться назовні.

Гроші. У фінансовій сфері життя у квітні в Козерога все буде більш-менш спокійно. Козеріг – практична людина, вміє рахувати гроші. Цього місяця йому точно не можна витрачати гроші – краще їх заощаджувати.

Особисте життя. На любовному фронті у квітні-2024 Козерогу доведеться нелегко, але що поробиш, якщо він любить сам собі створювати труднощі, а потім героїчно їх долати.

Здоров'я. У квітні в Козерога можуть загостритися хронічні захворювання, особливо ті, що пов'язані з кістками і хребтом, а також ревматизм і артрит. Займатися самолікуванням не варто. Козерогу рекомендується пройти повний медогляд у квітні.

Риби

У квітні 2024 року Рибам доведеться посилено тренувати своє терпіння. Важливо буде до всього ставитися філософськи, і вже до кінця місяця стане легше. Рибам рекомендується розподілити сили для вирішення трьох основних завдань: спілкування з близькими, робота і здоров'я. Квітень-2024 буде середнім місяцем для Риб.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Риб: 1, 2, 6, 7, 17, 20.

Несприятливі дні квітня-2024 для Риб: 4, 12, 14, 15, 22, 23.

Кар'єра. У квітні-2024 Рибам слід бути обережнішими і не брати участь у проєктах, які викликають сумніви. Можуть виникнути ситуації, які спочатку здадуться вигідними, але з часом можуть змінитися не на користь Риб.

Гроші. У фінансовій сфері Риби можуть розраховувати на те, що зарплату у квітні виплачуватимуть вчасно. Можливі додаткові винагороди. Можлива поява нового додаткового джерела доходу, що помітно поліпшить матеріальний стан Риб.

Особисте життя. Сімейним Рибам гороскоп на квітень-2024 радить відстоювати свої позиції і не змінювати рішень. Рибам, у яких є розбіжності з рідними, необхідно розібратися з цим і дійти компромісу.

Здоров'я. У квітні у Риб може погіршитися зір, тому потрібно обов'язково звернутися до окуліста. Робота за комп'ютером і робота з небезпечними хімічними речовинами може згубно позначитися на здоров'ї Риб. Слід вжити заходів, щоб наявні у Риб захворювання не прогресували. Можуть виникнути проблеми із серцево-судинною системою, тому варто більше приділяти уваги профілактиці різних захворювань.

Щасливчики квітня-2024:

Овен

Квітень 2024 року буде супер-класним місяцем для Овна і пройде під знаком "плюс". Овну слід постаратися не відкладати розв'язання важливих завдань на пізній термін, не відступати від намічених планів, хоч би які перешкоди виникли на шляху, незважаючи на те, що Меркурій буде ретроградним, але він буде саме в цьому знаку зодіаку.

Овну слід уникати спокус і не дозволяти собі витрачати час даремно. Доля дасть реальний шанс наблизитися до наміченої мети – все залежатиме від Овна, скористається він можливістю чи ні. Якщо представники знака мріяли отримати нову роботу, то це слушний момент для них.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Овна: 5, 9, 12, 18, 21, 29.

Несприятливі дні квітня-2024 для Овна: 4, 6, 10, 14, 24, 30.

Кар'єра. У плані кар'єри квітень для Овна буде дуже спекотним місяцем. Його пропозиції щодо раціоналізації робочого процесу будуть сприйняті начальством прихильно. Викладаючи свої думки, не варто поспішати, говорити потрібно аргументовано, оперуючи фактами і цифрами. Начальство має зрозуміти, що Овен добре продумав стратегію розвитку і може самостійно зайнятися її впровадженням. Наприкінці місяця про себе нагадають питання, які Овен раніше відклав, – їх потрібно буде переглянути. Овен обов'язково впорається з будь-якими труднощами, якщо подивиться на них збоку.

Особисте життя. Велика зайнятість на роботі у квітні 2024-го може позначитися на стосунках. Сварки можуть виникати через часті затримки в офісі або необхідність навіть у вихідні дні займатися справами.

Самотнім Овнам потрібно відкинути різного роду умовності й відкрито заявляти про свої почуття. Так вони зможуть знайти свою другу половинку. У середині місяця в них з'явиться шанс підкорити серце тієї людини, яка вже давно симпатична.

Здоров'я. На початку квітня Овну необхідно зайнятися профілактикою ендокринних захворювань, нормалізувати харчування, тимчасово виключити споживання цукру і борошняних виробів, наповнивши раціон продуктами, багатими на йод. Потрібно намагатися побільше рухатися. Сприятливі також водні процедури.

Рак

У квітні 2024-го Раку не варто боятися відійти від звичного способу життя. Цього місяця йому будуть потрібні нові знайомства і захоплення, а, якщо так підказує внутрішній голос, то й нова робота – відповідні можливості будуть. Загалом, квітень буде сприятливим місяцем.

Порада Раку – не варто посвячувати в далекосяжні плани ні друзів, ні ворогів, інакше наврочать. Раку потрібно діяти тактовно, обережно і неспішно.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Рака: 1, 7, 12, 17, 24, 28, 30.

Несприятливі дні квітня-2024 для Рака: 4, 9, 13, 15, 20, 29.

Кар'єра. Щоб зміцнити своє становище і закласти фундамент для майбутніх звершень, Раку у квітні-2024 рекомендується приділити увагу налагодженню ділових контактів із потрібними людьми, особливо з людьми з минулого. Згодом хтось із нових-старих знайомих зможе зіграти в житті Рака важливу або навіть ключову роль, зокрема, може стати роботодавцем або покровителем. Місяць обіцяє бути насиченим і напруженим подієво.

Особисте життя. Раку у квітні 2024 року рекомендується приділяти якомога більше уваги своїй другій половинці. Брак спільного проведення часу з партнером буде слабкою ланкою у стосунках Рака цього місяця, особливо в першій половині місяця. Буде корисно урізноманітнити спільне дозвілля в другій половині квітня і вирушити з коханою людиною в подорож.

Здоров'я. У квітні Раку потрібно перейти до здорового харчування. Сприятливо боротися із зайвою вагою, Рак цього місяця може здорово схуднути.

Діва

Діві у квітні 2024 року слід добре попрацювати, з головою зануритися в улюблену справу і домогтися результату. І це їй вдасться. Квітень буде хорошим місяцем для Діви, під знаком "плюс". Це буде час активних дій. Багато в чому майбутнє залежатиме від того, яких зусиль Діва докладе зараз, щоб вирішити безліч назрілих питань.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Діви: 1, 3, 7, 17, 20, 30.

Несприятливі дні квітня-2024 для Діви: 9, 10, 15, 19, 25, 29.

Кар'єра. У професійній сфері у квітні 2024-го Діві стане в пригоді вміння домагатися поставлених цілей, наполегливо і не поспішаючи. Раціональність у поєднанні з прискіпливістю забезпечить Діві успіх. Вона буде здатна крок за кроком просуватися, як альпініст, до своєї мети.

Особисте життя. У квітні в особистому житті Діва все буде строго аналізувати. На низькій октаві це проявлятиметься егоїстичністю, дріб'язковістю, холодністю, ощадливістю. А на високій – це аспект сплячої красуні, яка чекає на свого принца, щоб прокинутися і розквітнути. Потрібно постаратися встановити гармонію, рівновагу і красу всередині себе, і тоді принц на білому Мерседесі точно приїде.

Здоров'я. У квітні-2024 Діві потрібно уникати сильного нервового перенапруження, особливо на роботі. Злість, тривога і нерішучість можуть призвести до проблем зі шлунково-кишковим трактом. Сприятливо сісти на дієту, віддавати перевагу простій їжі, наприклад, кашам. Також слід менше вживати алкоголь.

Скорпіон

У квітні 2024-го Скорпіону буде потрібно всіма силами утримувати себе на плаву. Сприятливо заводити нові знайомства, вирішувати старі проблеми. Цьому знаку зазвичай щастить із друзями і покровителями, а у квітні з ними особливо може пощастити. Загалом, місяць у Скорпіона пройде під знаком "плюс". Хтось вельми могутній допоможе Скорпіону розібратися в деяких питаннях. Можливий успіх у кар'єрі, обіймання високої посади, просування.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Скорпіона: 6, 8, 11, 17, 20, 25.

Несприятливі дні квітня-2024 для Скорпіона: 1, 4, 13, 15, 23, 30.

Кар'єра. У квітні в професійній сфері Скорпіону необхідно сконцентруватися на аналізі старих уроків і розробленні планів на майбутнє. У цей час може бути блискуче складено бізнес-план. Слід звертати увагу на повсякденні справи і рутину. Дрібні питання, які давно відкладалися, потребуватимуть негайного вирішення.

Гроші. У фінансовій сфері Скорпіон буде схильний до зайвої довірливості, тому важливо не дозволити втягнути себе у фінансові махінації, особливо близьким родичам.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Особисте життя. В особистому житті у квітні 2024 року Скорпіону бракуватиме чутливості та гнучкості щодо своєї другої половини. Побачивши вади, він не приховає своїх суджень. Скорпіон упевнений у тому, що він завжди правий, забуваючи про те, що в кожного своя правда. Тому в особистих взаєминах можливі деякі складнощі цього місяця.

Здоров'я. Скорпіони у квітні-2024 будуть схильні до запалень, гіпертонії і проблем із серцево-судинною системою. Потрібно намагатися уникати застуд, не перевтомлюватися, більше відпочивати. У разі погіршення самопочуття не варто займатися самолікуванням, інакше Скорпіон може довести себе до цугундера.

Водолій

Квітень 2024 року дасть можливість Водолію зміцнити свої позиції на робочому місці. Місяць обіцяє бути вдалим для Водолія. Він нарешті зможе розібратися, хто з колег гальмує процес, а з ким варто зійтися ближче. У Водолія з'явиться шанс не тільки домогтися свого місця під сонцем, а й вирішити деякі наболілі питання. Сумніви, які терзали Водолія, слід залишити в минулому.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Водолія: 5, 13, 14, 18, 22.

Несприятливі дні квітня-2024 для Водолія: 1, 2, 9, 10, 12, 20, 21.

Кар'єра. У професійній сфері Водолію у квітні 2024-го хотітиметься кудись бігти, прагнути вперед, досягати вершин і проявляти ініціативу. Його переповнюватиме енергія.

Гроші. У фінансовому плані у квітні на Водолія чекає приємна велика новина, влаштування на роботу, про яку він давно мріяв, підвищення. Можливі отримання премії і несподівані повороти долі, наприклад, якийсь несподіваний вдалий контракт. У будь-якому разі на Водолія чекає підвищення окладу і грошові надходження, пов'язані з роботою і діяльністю.

Якщо Водолій останній рік був без роботи, то саме у квітні він може її знайти.

Особисте життя. У квітні 2024-го Водолій відчує, що стосунки з коханою людиною потребують реставрації, тому слід зробити крок назустріч – друга половина оцінить цей порив. Головним у цьому місяці буде щирість. Саме час задуматися про літній відпочинок. Якщо друга половина Водолія давно хотіла десь побувати, наприклад, на Мальдівах, то саме час організувати цю поїздку.

Здоров'я. Здоров'я Водолія у квітні-2024 залежатиме від уміння регулювати перепади настрою. Не можна допускати перевтоми і переохолодження. Потрібно більше бувати на свіжому повітрі; сприятливі ранкові та вечірні пробіжки. Особливо сприятливими для Водолія будуть поїздки за місто. Потрібно вживати вітаміни і черпати енергію у спілкуванні з друзями.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти