StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024 для Водоліїв: подарунок, застілля та конфлікт

2 квітня 2024, 21:09
Астролог не радить у квітні купувати техніку. Замість цього краще вкладати гроші у навчання.
Гороскоп Риби, Анжела Перл
Гороскоп на квітень 2024 від Анжели Перл - Водолій / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 для Водоліїв. Якщо вам цікавий Таро-прогноз на другий місяць весни для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Козерогам - страх, Водоліям - зміни, Рибам - прибуток.

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, у квітні Меркурій буде ретроградним майже весь місяць - з 1 по 25 число.

У Водоліїв Меркурій розвертатиметься у зворотний рух у третьому домі гороскопу.

"По-перше, це спілкування, контакти, знайомства, зустрічі, переговори. Ретроградний Меркурій може знову повернути у ваше життя людей, яких ви давно не бачили. Ви отримаєте якусь звісточку від людини з минулого, зустрінетеся з кимось із вашого дитинства або зі школи. Можливо, ви раніше працювали з цією людиною. Також можуть переноситися або скасовуватися зустрічі, доведеться переробляти, переписувати документи. Не виключені помилки в документах", - свідчить гороскоп на місяць.

6 квітня Венера входить у третій дім гороскопа і приносить Водоліям гроші. Можуть повернутися старі клієнти. Можливо, ви будете щось переробляти. Астролог не радить купувати техніку. Замість цього краще вкладати гроші в навчання.

Можливо, відбудеться якась приємна зустріч, знайомство, застілля.

8 квітня - сонячне затемнення, його вплив можна буде відчути щонайменше протягом трьох місяців. Можливий переїзд, зміна місця проживання та події в житті ваших родичів.

З 18 по 21 квітня - з'єднання Юпітера з Ураном.

"Уран відкриває кордони. Це планета свободи, звільнення. Юпітер - це все іноземне. У вас це з'єднання в секторі нерухомості та місця проживання, тому може вказати на еміграцію або на купівлю квартири за кордоном, отримання громадянства іншої країни", - розповіла астрологиня.

20 квітня Сонце додасть Водоліям енергії. Ви можете отримати роботу або почати роботу вдома.

30 квітня Венера принесе Водоліям святкову подію. Ви можете купувати щось красиве для дому, можливо, відбудеться застілля, приїдуть гості. Ви будете витрачатися або отримувати подарунки.

"Любов увійде у ваш дім. Ви можете зустріти кохану людину у вашому домі, у під'їзді або в ліфті, або поруч із будинком", - спрогнозувала астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

10-11 квітня з'єднуватимуться Марс і Сатурн.

"Це абсолютно дві різні планети. Сатурн консервативний і холодний, Марс символізує вогонь, швидкість. Виникнуть якісь спокуси, ви будете розриватися, як вам вчинити фінансово. Можливо, ви не зійдетеся в думках із чоловіком або дружиною. Оскільки не виключені конфліктні ситуації, не варто призначати зустрічі на 10-11 квітня", - свідчить гороскоп на місяць.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 для Водоліїв від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти