StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024 для Скорпіонів: любовні трикутники, розставання та зміни

1 квітня 2024, 16:29
8 квітня - сонячне затемнення, його вплив відчуватиметься щонайменше три місяці. Воно принесе в життя Скорпіонів щось нове.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на квітень 2024 для Скорпіонів - робота, фінанси, кохання / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 року для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, у квітні весь місяць Меркурій буде ретроградним у шостому будинку гороскопу Скорпіонів. Це сектор роботи, здоров'я, щоденної рутини.

Якщо вам цікавий Таро-прогноз на період, поки планета рухатиметься у зворотному напрямку, читайте матеріал: Ретроградний Меркурій 1-25 квітня: Овнам - схуднення, Дівам - гроші, Рибам - очікування.

"Меркурій змінюватиме ваш розпорядок дня або вам потрібно буде повертатися до недороблених справ, щось переробити, відремонтувати, зайнятися тим, що ви давно відкладали. Можливо, ви підете до стоматолога або будете здавати аналізи. Якась проблема знову спливе. Може, ви винні комусь суму грошей, і вам нагадають про борг. Або, навпаки, повернуть ті гроші, про які ви вже забули", - спрогнозувала астрологиня.

Можливо, клієнт повернеться з минулого або потрібно буде переробити, поліпшити проєкт.

6 квітня Венера входить у шостий будинок гороскопа. Скорпіони можуть отримати нову роботу.

"Дуже часто запитують, чи можна виходити під час ретро Меркурія на нову роботу. Якщо вам ця робота потрібна, то можна, виходьте, тому що це не щось таке, що не можна поміняти. Зрештою, можна просто звільнитися. Варто пам'ятати, що все можливо буде не так, як ви очікуєте і не так, як вам обіцяють", - пояснила Анжела Перл.

Можливо ви візьмете собі помічницю, асистентку. Якщо у вас є домашні тварини, то вони вас чимось порадують.

8 квітня - сонячне затемнення, його вплив відчуватиметься щонайменше три місяці.

"Навіть якщо ви не відчуєте затемнення 8 квітня, то якась подія може відбутися аж до 8 липня. Затемнення зазвичай приносить доленосні зміни, які рідко трапляються. У Скорпіонів це може бути зміна роботи, професії, кар'єри. Або ви повністю раптом вирішите змінити свій режим. Найімовірніше, це станеться не з вашої волі. Наприклад, лікар вам скаже, що не можна їсти солодке або обмежити себе ще в чомусь", - розповіла фахівець.

З 18 до 21 квітня буде з'єднання Юпітера й Урана в секторі стосунків.

"Минулого разу подібне з'єднання планет було 1941 року, тобто мало не 100 років тому. Юпітер - планета шлюбу, любові. Уран - планета свободи, звільнення, тож може статися розставання, розлучення, а також як нове знайомство з людиною іншої культури, національності або з різницею у віці", - свідчить гороскоп на місяць.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

20 квітня Сонце додасть Скорпіонам енергії та популярності. Вас запросять на конференцію або просто в гості, або ви знайомитиметеся із сім'єю свого нареченого чи нареченої, потрапите до нового колективу - на вас усі дивитимуться, і ви справлятимете гарне враження.

10-11 квітня Сатурн і Марс будуть з'єднуватися. Це абсолютно різні планети.

"Сатурн, він дуже такий консервативний, повільний, холодний, він символізує лід. А Марс - дуже швидка планета. Він символізує вогонь. Зіткнуться дві ось ці енергії. Чи то ви будете розриватися між двома якимись почуттями, чи то це може бути ось таке зіткнення з вашим сином, донькою або з вашою коханою людиною. Не виключені любовні трикутники", - розповіла астролог.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 для Скорпіонів від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти