StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024 для Терезів: фінансовий прорив, виграш і ризик травм

1 квітня 2024, 12:19
З 18 по 21 квітня буде дуже важливе з'єднання Юпітера з Ураном. Це принесе серйозні зміни в життя Терезів.
Гороскоп, Анжелап Перл
Гороскоп на квітень 2024 для Терезів - робота, фінанси, кохання / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 року для Терезів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, весь місяць - з 1 по 25 квітня - Меркурій буде ретроградним. Якщо вам цікавий Таро-прогноз на період, поки планета рухатиметься у зворотному напрямку, читайте матеріал: Ретроградний Меркурій 1-25 квітня: Овнам - схуднення, Дівам - гроші, Рибам - очікування.

"Ми пам'ятаємо, що під час ретро Меркурія до нас можуть повертатися наші колишні шанувальники або шанувальниці. Будуть зустрічі з людьми, яких ми давно не бачили", - зазначила фахівець.

За словами Перл, у Терезів Меркурій йтиме по сьомому будинку стосунків та інших людей. Можливо, до вас повернеться старий клієнт, колега по роботі, бізнес-партнер.

Спливе інформація про людей із минулого. Зустрічі та угоди можуть скасовуватися або переноситися. Обов'язково перечитуйте і перевіряйте документи, тому що можуть бути помилки.

6 квітня Венера - планета кохання та краси - зробить так, що у Терезів з'явиться можливість помиритися і відновити стосунки. Не виключений повторний шлюб із колишнім чоловіком або дружиною.

"Венера в сьомому домі - це завжди бажання примирення, контактів, зустрічей, показати себе з хорошого боку. Ви отримаєте посилки, подарунки, хтось поверне борг. Може статися знайомство, побачення. Варто пам'ятати: якщо ми знайомимося з кимось під час ретро Меркурія, то зазвичай потім можемо поміняти свою думку про цю людину і розчаруватися", - свідчить гороскоп на місяць.

8 квітня - сонячне затемнення і закінчується коридор затемнень, який тривав із 25 березня. У цей період небажано було ухвалювати важливі рішення.

Після 8 квітня в житті Терезів стане актуальною сфера стосунків. Це може бути пропозиція руки і серця, розлучення, зміна партнера. Не виключено бізнес-партнерство або важлива угода.

Найсильніше це затемнення відчують Терези, які народилися з 11 по 13 жовтня.

З 18 по 21 квітня буде дуже важливе з'єднання Юпітера з Ураном у секторі фінансів, у восьмому домі гороскопа.

"На вас чекає якийсь фінансовий поворот. Можливо, ви берете на себе якісь зобов'язання, кредит. Також може бути і прорив. Наприклад, Терези отримають грошову допомогу або з'явиться інвестор. Ваші інвестиції зростуть у ціні", - розповіла Перл.

"Уран - планета сюрпризів. Відбудеться звільнення і перехід на інший рівень. А Юпітер - планета удачі та везіння. Це означає, що ваш бюджет зміниться завдяки чоловікові або дружині, отриманню несподіваної спадщини, виграшу в лотерею", - додав фахівець.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

10-11 квітня Марс і Сатурн з'єднуються, і це абсолютно різні планети.

"Сатурн - така холодна планета, повільна. А Марс - вогняна і швидка. І вони прямо стикаються. Лід і полум'я сходяться і можуть якимось чином спалахнути. У плані здоров'я, це може дати запалення, травма, тому будьте обережні. Може бути конфлікт на роботі. Небажано йти на співбесіду в ці дати або з'ясовувати стосунки з начальством. Це можуть бути просто напружені дні, коли потрібно доробити якийсь проєкт, звіт", - попередила Анжела Перл.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 для Терезів від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти