StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024 для Дів: найнебезпечніші та найвдаліші дні

31 березня 2024, 22:10
У квітні Діви отримають прибуток і зможуть позбутися емоційної травми, розповіла Анжела Перл.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп на квітень 2024 для Дів - робота, фінанси, кохання / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 для Дів. Якщо вам цікавий Таро-прогноз на другий місяць весни для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Ракам - подарунок, Левам - радість, Дівам - успіх.

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, у квітні будуть дві важливі події. І перша - це ретроградний Меркурій з 1 до 25 квітня у восьмому домі гороскопу Дів.

"Восьмий дім - це, передусім, фінанси. Імовірно, ви будете щось переглядати щодо вашого бюджету, фінансів, доходів вашого чоловіка чи дружини, тому що восьмий дім - це ще спільні фінанси, спільні гроші. Не виключена фінансова співпраця", - сказала фахівчиня.

За її словами, під час ретро Меркурія дуже добре відновити контракт, перепідписати документи, погасити кредит, заплатити за податок або за страховку.

Деякі Діви відновлять стосунки з колишніми коханими.

6 квітня Венера також входить у восьмий дім гороскопа і приносить хороші новини. Ви отримаєте прибуток, фінансову допомогу. Очікуються близькі, інтимні зустрічі. Якщо ви підете до психолога, то зможете позбутися емоційної травми. Те, що вас давно мучило, піде і перестане мати будь-яку важливість.

"Венера - хороша планета в будь-якому секторі гороскопа. Восьмий дім - це дім кризових ситуацій, тому можуть відбуватися доленосні зміни. І це складний сектор, тому що він символізує непередбачуваність, те, що ми не можемо планувати", - додала Анжела Перл.

8 квітня сонячне затемнення. Воно має сильну енергетику і принесе новини, інформацію, щось нове в житті.

"Може прийти нова людина у ваше життя, дитина, нове джерело або нова робота, або якась державна підтримка, яку ви почнете отримувати, або аліменти, або спадщина, може бути грант на навчання. Але затемнення завжди показує, де наші слабкі сторони або як потрібно змінити ситуацію, щоб вона була кращою", - сказала Перл.

18 і 21 квітня в дев'ятому домі гороскопу буде з'єднання Урана та Юпітера.

"Це дуже гарне з'єднання, тому що дев'ятий дім пов'язаний із подорожами, з поїздками за кордон, із нашим менталітетом, коли ми дізнаємося щось нове про інші національності, інші країни. Можливо, вам запропонують роботу в якійсь іноземній компанії або ви поїдете кудись за кордон, будете отримувати новий закордонний паспорт або візу. Уран відкриває кордони, дає дозвіл, свободу пересування, навчання", - свідчить гороскоп на місяць.

Юпітер - планета розширення, масштабу. Також ця планета символізує шлюб. Можливо Діви отримають пропозицію руки та серця з людиною іншої національності або з тією, хто живе в іншій країні.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

20 квітня Сонце принесе більше позитиву в життя Дів. Ви чимось можете хвалитися або пишатися, чомусь радіти.

30 квітня на Дів чекає відпустка, подорож, яка принесе радість, зустріч із людиною, яку ви любите. Можливо, ви отримаєте подарунок, посилку, гроші з-за кордону.

Марс і Сатурн будуть з'єднуватися 10 і 11 квітня. Це абсолютно дві різні планети. Сатурн - це холод, лід, серйозність. Усе потрібно робити повільно, крок за кроком. А Марс - це вогонь, швидкість, ризик.

Астрологиня порадила не призначати на 10 і 11 квітня переговорів, угод, важливих зустрічей, тому що навряд чи це закінчиться добре. Є ризик конфлікту. З іншого боку, це може бути як якийсь прорив, тому що коли дві такі енергії з'єднуються, відбувається щось грандіозне.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 року для Дів від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти