StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Фінансовий гороскоп на вересень-2023: астролог розповів, що зірки нам пророкують

27 серпня 2023, 19:02
697
У вересні потрібно віддавати борги і наполягати на тому, щоб повернули їх і вам, підкреслив астролог.
Фінансовий гороскоп на вересень-2023: астролог розповів, що зірки нам пророкують
Фінансовий гороскоп на вересень-2023 / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень-2023 і розповів, що зірки нам пророкують у сфері фінансів. Використовуючи свої знання з астрології, в інтерв'ю Главреду Росс розкрив деякі інтригуючі аспекти цього місяця.

Згідно з астрологічними розрахунками Влада Росса, вересень 2023 року не варто вважати періодом, сприятливим для рішення фінансових питань. Проте цей місяць може бути відмінним для закриття старих фінансових питань, які тягнуться як мінімум з весни минулого року.

"Добре в цей час віддавати борги і наполягати на тому, щоб повернули їх і вам. Сприятливо повертатися до вирішення старих питань", - підкреслив астролог.

Влад Росс також вказав на періоди, коли краще утриматися від різноманітних бізнес-ініціатив: з 1 по 7 вересня, з 13 по 17 вересня та 29 вересня. Це дні, коли астрологічна підтримка для бізнесу може бути не настільки сильною, як хотілося б.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео прогнозу астролога Влада Росса на вересень 2023 року:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти