Прогноз на вересень-2023 від Влада Росса: діловий, фінансовий і любовний гороскопи

26 серпня 2023, 07:30оновлено 28 серпня 2023, 22:33
Вересень 2023 року, згідно з астрологічним прогнозом на місяць, не буде сприятливим для фінансових справ і далеких поїздок.
Астролог Влад Росс розповів, які справи можна планувати на вересень 2023 року
Астролог Влад Росс склав фінансовий, любовний і діловий гороскопи на вересень 2023 року / Главред

У вересні 2023 року продовжиться період ретроградності планет, через що деякі ситуації будуть розвиватися повільно, стикатися з перешкодами і переглядатися. До середини місяця буде ретроградним Меркурій, а Венера з ретроградності вийде тільки після 5 вересня. У цей період не варто братися за нові справи, а навчальний рік я б рекомендував почати не раніше 15 вересня. Це хороший місяць, щоб відпочивати, аналізувати минуле, переглядати рішення, змінювати ставлення до певних ситуацій. Також це прекрасний час, щоб поїхати у відпустку в ті місця, де ви бували раніше.

Венера вийде з ретроградності 5 вересня, а зі статичності – 8-го. Тому після 8 вересня можна укладати шлюби, оформляти ділові та партнерські стосунки, останнє найкраще робити після виходу Меркурія зі статичності 18 вересня.

Меркурій вийде з ретроградності 15 вересня, а зі статичності – 18 вересня.

Крім того, у вересні стане ретроградним Юпітер. У зв'язку з цим на міжнародній арені, з якою пов'язаний Юпітер, буде переглядатися чимало рішень щодо України та допомоги їй, а також щодо світової економіки.

1-7 вересня Юпітер буде статичним. А Юпітер – це символ законів. Я б не рекомендував у цей період починати судові розгляди, звертатися в законодавчі структури, оскільки успіху в цих справах не буде. Наприклад, подасте на когось до суду в перший тиждень вересня, і суд триватиме десятиліттями. Як Юпітер під час статичності буде нерухомим на небі, так не будуть просуватися і ваші справи.

У вересні жодна з планет, окрім Сонця, не буде змінювати свої знаки, що свідчить про те, що зберігатиметься висока здатність адаптуватися. Все, що було розпочато в серпні, буде продовжуватися і у вересні тими самим темпами.

Меркурій усе ще рухатиметься своїм рідним знаком зодіаку – знаком Діви. У цей час можна буде встигнути навести лад і проаналізувати попередній досвід. Меркурій у Діві дуже обережний, розважливий, акуратний, тому у вересні все ще буде можливість виправити помилки, особливо в першій половині місяця, розібратися в деталях, зробити правильний аналіз, не упускаючи нічого важливого. Супер-класний місяць для аналітиків, особливо для політичних аналітиків.

Меркурій у вересні буде створювати тільки гармонійні аспекти, тому все, що стосується навчання, буде вдаватися, особливо ефективним буде повторення пройденого матеріалу і повторне складання іспитів, особливо до 15-го числа.

Меркурій створить прекрасний аспект з Ураном у День Віри, Надії та Любові, тобто 30 вересня. Тому спонтанні шлюби можна планувати на 30 вересня – там буде надзвичайно сприятливе розташування планет.

На ретроградному Меркурії краще не починати новий навчальний процес, а завершувати старий. Тому до 17-18 вересня краще не починати вивчення нових іноземних мов, а от відновлювати їх вивчення, якщо ви колись вчили, але закинули мову, дуже сприятливо.

Венера буде, як і раніше, рухатися знаком Лева, що буде створювати сприятливу обстановку для швидкоплинних романів. З 4 вересня Венера буде в директному положенні, що створить сприятливі ситуації для нових знайомств.

Молодик з'явиться 15 вересня о 4:40. У цей день потрібно рано прокинутися, обміркувати всі свої плани та проєкти, чітко сформулювати думки і бажання про те, чого ви хочете досягти 15-30 вересня. Молодик буде в 22-му градусі Діви, а цей градус пов'язаний із сексуальністю та пристрастю, і в любовній сфері це буде дуже відчутно.

Дивіться відео прогнозу астролога Влада Росса на вересень 2023 року:

Повний місяць. 29 вересня о 12:57 на нас чекає урожайна повня в 6-му королівському градусі. Схоже, цього року буде хороший урожай. Такий повний Місяць вказує на один зі сприятливих періодів. Цей повний Місяць називають по-різному: горіховим, кукурудзяним, осіннім, врожайним.

Вересень 2023 року може принести чимало різних несподіванок. До повного Місяця вплив Урана все ще буде сильним, а Венера вже не буде настільки ретроградною, але вона все ще буде вражатися Ураном. Тому можна готуватися до несподіванок у сфері відносин, партнерства і фінансів наприкінці місяця.

У період повні наприкінці місяця, 25-30 вересня, на осі Овен-Терези буде не раз підніматися питання стосунків із собою та світом. Енергія цієї повні буде запальною, вогненною, можна буде побити горщики. З іншого боку, імпульсивність може зрушити ваше життя з мертвої точки. Але все ж таки не варто поспішати – є великий ризик зробити неправильний крок.

23 вересня на нас чекає осіннє рівнодення, після чого Сонце перейде в Терези, і Терези почнуть виходити зі складного піку цього періоду свого життя.

Діловий гороскоп на вересень-2023

Планета ділової активності Марс у вересні 2023 року буде йти знаком Терези, тобто буде в ослабленому стані, не виділяючись особливими точними аспектами. Але це, мабуть, найкращий час для ділового партнерства та створення ділової пари.

Марс у Терезах знаходиться у вигнанні, це один із найбільш незатишних знаків для планети ділової активності і військових дій. До речі, через це на фронті можуть бути як коливання, так і несподівані прориви. Вересень багато в чому буде поворотним місяцем для українців, особливо коли Меркурій стане директним. 25-30 вересня будуть можливими абсолютно несподівані ситуації, особливо поблизу повні, а пов'язані вони будуть з Ураном.

Однак проходження Марса знаком Терези може бути корисним. У вересні справи будуть йти в гору, якщо ви будете діяти разом із кимось, розділяти обов'язки, делегувати рішення різних важливих завдань. Головне – не вирішувати все самотужки, а просити допомоги й поради в інших.

Якщо ви плануєте нову справу, то подумайте багато разів, адже вересень – це час ретроградних планет. Тільки після 17-го числа можна буде зітхнути вільніше і організувати щось нове, а ще краще зробити це в 20-х числах вересня. За можливості краще не починати взагалі нічого важливого, а вирушити на відпочинок.

Тим, хто зараз шукає роботу, можу порадити у вересні 2023-го дуже обережно підходити до переговорів, ведення інтерв'ю, оформлення документів, виконання пробних завдань аж до 18 вересня. Якщо влаштуватися на роботу до 17 числа, то, швидше за все, ви знайдете тимчасову роботу, а не постійну. Якщо ви хочете постійну, то краще братися до нової роботи наприкінці місяця, в 20-х числах, інакше можна дуже скоро розчаруватися і змінити роботу знову. Знайдуться і ті, кому пощастить, але в цілому цей період не дуже сприятливий, тому краще робити ставку на другу половину вересня.

Фінансовий гороскопна вересень-2023

Вересень 2023-го не можна назвати вдалим періодом для вирішення фінансових питань. Хіба що ви хочете закрити якесь старе фінансове питання, яке тягнеться з далекого минулого, особливо з весни.

Добре в цей час віддавати борги і наполягати на тому, щоб повернули їх і вам. Сприятливо повертатися до вирішення старих питань.

Дні, коли не варто організовувати жодних бізнес-справ: 1-7, 13-17, 29 вересня.

Любовний гороскоп на вересень-2023

Венера вийде з ретроградного руху 4 вересня, що покладе початок періоду осінніх шлюбів. Однак при цьому Венера ще не вийде зі своєї петлі, залишившись у ній ще на місяць, тому краще відкласти укладення шлюбу на жовтень.

Крім того, Венера у вересні 2023-го створить напружений аспект з Юпітером поблизу 17 вересня, тому 15-20 вересня буде не надто вдалим періодом.

Інший напружений аспект Венера створить з Ураном 29 вересня. У зв'язку з цим можуть бути складні ситуації у коханні та стосунках, тому побачення краще не призначати на 27-29 вересня. У цей час можуть бути різного роду неприємні сюрпризи, розбіжності, непорозуміння, неприємні збіги обставин. Ризики розриву стосунків також підвищаться ближче до кінця місяця.

Нові знайомства у вересні навряд чи будуть вдалими, оскільки люди, з якими ви почнете спілкуватися, будуть намагатися здаватися кращими, ніж вони є насправді. А от коли Венера вийде з петлі, ситуація може змінитися. Тому слід бути уважнішими у своєму виборі у вересні, не вірити красивим "обгорткам", солодким обіцянкам, вихвалянням – цей повітряна кулька може здутися в будь-який момент.

Сприятливі і несприятливі дні для поїздок у вересні

Вересень-2023 не можна назвати вдалим місяцем для поїздок, особливо далеких. Цього місяця буде досить багато днів, коли в дорогу не варто вирушати. Особливо це стосується 1-7 вересня, коли Юпітер буде статичним – усі закордонні поїздки в цей час краще скасувати. Також у ці дні краще не оформляти документи для виїзду, віз, оренди житла, покупки квитків, транспорту. Всі справи будуть гальмуватися. А літаки, особливо в Шереметьєво і Внуково, можуть не долітати.

До 18 вересня Меркурій буде статичним і ретроградним, тому цей час також не особливо вдалий для подорожей. Є ризик затримок і поломок транспорту, непорозумінь, запізнень.

Особливо важливо не починати поїздки в період статичності Меркурія – 13-17 вересня. А взагалі, на ретроградному Меркурії можна вирушати в ті місця, в яких ви вже були.

Сприятливі дні для поїздок:

  • на море, в санаторій і будинки відпочинку – 8-10, 21, 27-28 вересня;
  • у гори – 23-24 вересня;
  • на тренінги, семінари, конференції – 21, 25-26 вересня;
  • комерційні та ділові поїздки – 23-24 вересня.

Найбільш несприятливі дні, коли не варто вирушати в дорогу: 1-7, 13-20 і 29 вересня.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Що можна і чого не можна робити у вересні

У вересні-2023 рекомендується: повторювати пройдений матеріал у навчанні, складати повторні іспити, повертатися в ті вузи, в яких не довчилися; аналізувати попередній досвід, виправляти помилки; прощатися з минулим і зайвим; знаходити свого партнера, працювати в парі, співпрацювати; вчитися делегувати і розподіляти обов'язки.

У вересні-2023 не рекомендується: починати нові освітні програми; робити великі покупки, купувати нерухомість, особливо в першій половині місяця; з'ясовувати стосунки з партнерами, особливо наприкінці місяця, коли можуть бути несподівані розлучення і розставання.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти