StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як правильно пити шампанське на Новий рік, щоб залучити багатство та успіх

25 грудня 2023, 22:39
325
Як давно з'явилася традиція зустрічати Новий рік із ігристим та як воно впливає - Главред зібрав цікаві факти.
Як правильно пити шампанське на Новий рік, щоб залучити багатство та успіх
Чому на Новий рік п'ють шампанське / колаж: Главред, фото: pexels

Що символізує шампанське та чому саме його смакують на Новий рік. Часто на новорічні свята люди обирають шампанське, адже воно цей напій найбільш "живий". Вважається, що шампанське має символ майбутніх сподівань, нескінченного щастя та успіху. Шампанське у новорічну ніч має особливо нестримний характер, він дає можливість забути про сірі буденні справи, натомість дарує легкість, веселощі та дає відпочити.

Як правильно пити шампанське: ритуали

У нашому суспільстві звикли відкорковувати шампанське під бій курантів. Однак, експерти вважають, що шампанське - це напій, який варто смакувати повільно, щоб додати апетиту перед вечерею.

  • Шампанське в ідеалі повинно бути сухим. Справжнє шампанське коштує недешево, але на Новий рік варто дозволити собі посмакувати.
  • Ігристе необхідно охолоджувати, перед тим як подати його. Холодне шампанське передасть більш яскравий смак та проявить всі свої аромати.
  • Однак, не варто класти пляшку шампанського в морозилку, адже це може лише нашкодити. Краще покласти його у холодильник на 3-4 години.
  • Щоб по-справжньому посмакувати шампанське, потрібно повільно пити його, поспостерігати за бульбашками та відчути аромат.
  • До речі, не можна пити шампанське із нафарбованими губами. У склад помади входять силікони, які можуть збити смакові рецептори і ви не відчуєте справжній смак шампанського.

Як правильно загадати бажання на Новий рік з шампанським

  • Не поспішайте викидати пляшку із шампанського, адже можна використати її для здійснення свого бажання. Необхідно, після того, як вип’єте ігристе, написати побажання на аркуші та засунути його у пляшку. Потім варто щільно закрити її корком і сховати до тих пір, поки бажання не здійсниться.
  • За допомогою мандаринки та шампанського можна здійснити своє бажання. Якщо жінка у наступному році хоче мати дитину, то вона повинна під бій курантів почистити мандаринку, з’їсти її та запити шампанським. Якщо в мандаринці була кісточка, то бажання збудеться.
  • Щоб у новому році мати успіх та гроші, необхідно під бій курантів тримати в руці монетку золотистого кольору. Після того її варто кинути в келих із шампанським із випити ігристе. Рекомендують потім цю монетку носити у своєму гаманці. Таким чином вона притягуватиме успіх та гроші у ваше життя.

Більше цікавих новин:

відео дня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти