StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вчені назвали два супер продукти, які зупиняють старіння

26 лютого 2021, 21:28
Дослідження та експерти радять включати в їжу більше імбиру і часнику.
Вчені старіння
Дослідження та експерти радять включати в їжу більше імбиру і часнику / Replyua.net

Старіння - це погіршення фізіологічних функцій в організмі людини, яке пов'язане з декількома захворюваннями, такими як серцево-судинні захворювання, неврологічні захворювання, рак та інші порушення обміну речовин.

Повідомлялося, що окислювальний стрес і запалення в основному сприяють прогресуванню старіння.

Саме тут з'являються продукти, які можуть допомогти або перешкодити цьому процесу. Дослідження та експерти радять включати в їжу більше імбиру і часнику, щоб збільшити тривалість життя, пише Express.co.uk.

відео дня

У дослідженні, опублікованому на Sift Deck Research Page, додатково вивчалася роль часнику і імбиру в антиоксидантних і протизапальних ефектах при старінні.

читайте такожРак кишечника і довголіття: вчені назвали дивовижну спецію

У дослідженні зазначається: "попередні дослідження показують, що часник знижує кров'яний тиск, холестерин, тригліцериди та гомоцистеїн, підвищує імунітет і знижує окислювальний стрес і запалення, які пов'язані з механізмом проти старіння.

"Наукові дані свідчать про те, що і часник, і імбир показали захисну дію проти окисного стресу, виснажуючи ROS і запалення і продовжуючи тривалість життя. Повідомляється, що часник і імбир містять безліч біологічно активних сполук, які мають антиоксидантну і протизапальну дію".

Часник

Були повідомлення про докази, що вказують на такі переваги для здоров'я, як омолоджуючі та антиоксидантні ефекти часнику. Показано, що часник запобігає хронічним захворюванням, таким як старіння, серцево-судинні захворювання, рак та хвороба Альцгеймера.

Показано, що часник запобігає хронічним захворюванням, таким як старіння, серцево-судинні захворювання, рак та хвороба Альцгеймера.

Крім того, було продемонстровано, що часник знижує рівень холестерину, тригліцеридів і гомоцистеїну, а також знижує окислювальний стрес і запалення.

Крім того, було повідомлено, що лікування часником знижує кров'яний тиск, підвищує імунітет, збільшує кількість внутрішніх антиоксидантів, таких як глутатіон, і знімає втому.

Експерти в галузі охорони здоров'я припускають, що дієта, багата часником, і будь-які добавки до нього забезпечують регулярну користь для здоров'я і допомагають запобігти серйозним захворюванням і старіння.

Здоров'я кишечника також відіграє ключову роль у запобіганні загрозам здоров'ю та збільшенні тривалості життя, і нові дослідження підкреслюють, що конкретна трава корисна для здоров'я кишечника.

Згідно з результатами, представленими на науково-дослідному заході з проблем старіння, організованому компанією Yakult в Токіо, Японія, популярна рослина покращує здоров'я кишечника і, як наслідок, збільшує тривалість життя.

Результати дослідження пов'язують користь для здоров'я кишечника з великою кількістю натуральних волокон, що містяться в часнику, який сприяє розвитку "хороших" бактерій.

Вони витісняють шкідливі кишкові бактерії, які, як відомо, сприяють всьому, від раку і недоумства до ожиріння і психічних захворювань.

Імбир

Корінь імбиру найчастіше використовується в домашніх умовах від головного болю, нудоти, застуди і блювоти.

Він володіє різними видами життєдіяльності, такими як антиоксидантну, антимікробну, протизапальну та протиракову дію.

Є деякі докази того, що імбир також може пригнічувати і регулювати деякі захворювання, такі як нейродегенеративні захворювання, хвороби серця і метаболічні порушення, такі як цукровий діабет і ожиріння, а також респіраторні розлади.

У дослідженні, опублікованому в Національній медичній бібліотеці США Національних інститутів здоров'я, вивчався вплив імбиру на рівень ліпідів.

У дослідженні було зазначено: "у дослідженні взяли участь 45 пацієнтів у групі лікування та 40 пацієнтів у групі плацебо. Було значне зниження тригліцеридів, холестерину, ліпопротеїнів низької щільності( ЛПНЩ), ліпопротеїнів дуже низької щільності, рівнів до і після дослідження окремо в кожній групі", - продовжили автори.

"Середні зміни рівнів тригліцеридів та холестерину в групі імбиру були значно вищими, ніж у групі плацебо.

"Середнє зниження рівня ЛПНЩ і підвищення рівня ліпопротеїнів високої щільності в групі імбиру було вище, ніж у групі плацебо, але в групі плацебо рівень ЛПДНЩ був вище, ніж у групі імбиру".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти