StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Час "некрасивого різдвяного светра" прийшов: наймодніші новорічні светри 2021

16 грудня 2020, 20:20
Якщо у вас вже є светр з оленями або сніжинками, то сміливо носіть його, бо атмосфера свята, гарний настрій і сміх неоціненні.

Раз на рік ми хочемо зануритися у безтурботне дитинство й насолоджуватися грайливістю, яскравими барвами та веселим настроєм новорічного светра. Цей елемент гардероба зазвичай непомітний, але щойно на порозі з'являється зима – хочеться дива, а разом з ним і затишного светра. І поки всі навколо готуються до свят, а повітря майже просякнуте нашими мріями та надіями, Різдвяний светр доречний, як ніколи.

Хоча в сезоні зима 2020-2021 в моді приголомшливі светри, які можуть скласти гідну конкуренцію яскравим різдвяним варіантам. У нашому матеріалі У моду на зиму прийшли чудові кардигани й теплі светри оверсайз можете докладніше про них дізнатися.

Але сьогодні на увагу заслуговують казкові різдвяні кофти, які заведено називати "потворний різдвяний светр" або "негарний різдвяний светр". Чому? Все просто. В'язані светри зі сніжинками й усілякими новорічними мотивами неабияк всім набридли в 1990-2000 роках – просто їх вже дарували жартома, й найчастіше такий подарунок не сприймався як щось хороше.

І тільки у 2010 році різдвяний светр повернувся в тренди. Звичайно, за ним досі тягнеться трохи дивна назва, проте, сьогодні негарний светр – це частина свята, від якого вже ніхто не хоче відмовлятися.

Ба більше: багато сімей шукають варіанти светрів для всієї родини і влаштовують фотосесії, якими потім хваляться в соцмережах.

Сьогодні у продажу можна знайти кумедні, незвичайні новорічні светри 2021: з блискучими буквами, сніжинками й сніговиками, ялинками, північними оленями, пінгвінами, Дідами Морозами і не тільки.

Некрасивий різдвяний светр 2021
Некрасивий різдвяний светр 2021 / Instagram

Щоправда, цього року в продажу можна знайти не тільки класичні варіанти светрів. Серед безлічі традиційних моделей ви побачите чимало цікавих моделей з тематичними, але більш сучасними принтами.

Крім того, різдвяні светри 2021 відповідають загальним модним трендам: моделі оверсайз й укорочені кардигани, на яких оселилася зимова казка, цілком заслуговують на те, щоб разом з вами провести зиму 2020 й зустріти Новий Рік 2021 Білого металевого Бика!

А якщо у вас вже є негарний светр новорічний, то сміливо носіть його - так чи інакше, атмосфера свята, гарний настрій, сміх, посмішки й радість, які з'являються всюди разом з дивовижними светрами, неоціненні!

читайте такожУ чому зустрічати Новий Рік 2021, щоб задобрити Бика: фотоМи зібрали для вас фотогалерею модних різдвяних светрів з Instagram - обов'язково подивіться її для натхнення й чудового настрою, адже вони просто чарівні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти