StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на зиму прийшли незрівнянні кардигани і теплі светри оверсайз: фото

24 листопада 2020, 12:30
Наймодніший светр на зиму - дуже простий, і цим підкуповує. Як правило, рукави довгі, і вони повністю закривають наші руки й зігрівають їх.

У зими багато різних іпостасей, і кожна жінка бачить її по-своєму. Для одних вона наповнена чарами і очікуванням дива, для інших кожен її день – випробування, а треті підлаштовуються під її капризи й усіляко намагаються красиво утеплитися. Так чи інакше, всі ми намагаємося зробити наше життя узимку затишним, комфортним й радісним. У хід йдуть будь-які засоби - духмяні гарячі напої, добрі книжки і м'які, ніжні й пухнасті светри, які зігрівають, немов турботливі руки мами або бабусі.

У сезоні зима 2020 светри стають незамінною модною деталлю на кожен день, і ви точно носитимете їх із задоволенням, адже вони чарівні. Ба більше: цього року можна спостерігати справжній парад светрів. Крім того, одночасно зі светрами в моду повернулися розкішні кардигани і трикотажні сукні. У нашому матеріалі У моді пальта і светри з приголомшливим принтом гусяча лапка з 30-х ви можете дізнатися про одну з модних тенденцій.

Загалом готуйтеся до того, що модні светри взимку 2020 будуть об'ємними – приталені моделі відкладіть до тих часів, коли тренди знову оновляться і істотно зміняться.

Хоча зазвичай светри знаходяться у тіні – на подіумах вони мовчазно доповнюють стильні осінньо-зимові образи.

Але цей рік особливий, і негадано-неждано светри у тенденціях осінь-зима 2020-2021 посіли панівні позиції й отримали головні ролі.

З огляду на те, що через пандемію коронавірусу багато хто працює вдома, такий поворот не може не радувати.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші светри на зиму 2020-2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для натхнення.

Модні жіночі светри зима 2020-2021: на що звернути увагу

У моді великі в'язані водолазки

Наймодніший светр водолазка 2020 дуже простий, і цим підкуповує. Як правило, рукави довгі, і вони повністю закривають наші руки. Горловина стійкою, широка, вона не затискає шию і дозволяє легко дихати.

Модні светри зима 2020
Модні светри зима 2020 / Instagram

Зверніть увагу, що модні в'язані водолазки, як правило, подовжені, і їх можна носити навіть як сукні. Крім того, жіночі водолазки на зиму можна поєднувати зі штанами, спідницями й навіть з вечірньою сукнею. Тільки не женіться за яскравими строкатими кольорами – найтрендовіші светри 2020 у вигляді гольфу виткані з сірого, верблюжого, чорного, білого, сірого і темно-синього кольору.

Кардигани залишаються з нами на зиму

Незрівнянні кардигани знову в моді, і вони актуальні не тільки восени як альтернатива куртці, плащу або пальто. Разом з кардиганами в тренди вибилися теплі в'язані жилети, які дуже схожі на моделі, які носили взимку наші бабусі. Також на особливу увагу заслуговують укорочені кардигани.

читайте такожНаймодніші головні убори й теплі шапки зима 2021 - фотоДуже довгі, великого розміру, з бахромою або без неї... кардигани в сезоні зима 2020-2021 стають піджаками. Сміливо носіть їх у поєднанні з будь-яким одягом: джинсами, подовженою спідницею і розкішною блузкою, або мініспідницею й зухвалими чобітьми на грубій підошві. Крім того, ваше найулюбленіше літнє плаття у дуеті з таким кардиганом віднайде нове життя в холодну пору.

Модні светри зима 2020
Модні светри зима 2020 / Instagram

Вибирайте також кардигани нижче лінії стегон. В'язання має бути грубим. Можливі варіанти навіть дуже грубого в'язання, де видно отвори. Щоправда, такі моделі просто доповнять образ, але ймовірніше не зігріють вас.

Об'ємні светри оверсайз і моделі з блискавкою - хіт сезону

Найголовнішим критерієм під час вибору модного светра на зиму 2020-21 має стати розмір – якщо светр виглядає візуально так, немов в нього можуть влізти дві людини, — значить, це модний светр. Але якщо говорити відверто - ідеальний розмір светру оверсайз – це коли модель більша лише на 1-2 розміри.

Модні светри зима 2020
Модні светри зима 2020 / Instagram

Деталі - це вже залежить від смаку, та краще, щоб прикрас на светрі не було. У моді светри з коміром-стійкою, з широкою горловиною, з відкритою спиною, об'ємними рукавами або рукавами-збірками, картаті светри або монохромні моделі яскравих трендових забарвлень – смарагдові, бордові, сині, фіолетові, червоні і кольору фуксії.

читайте такожНе тільки для неквапливої неділі: у моду прийшли чудові сукні-светри - фотоКрім того, модні светри 2021 – це також моделі з блискавкою під горловиною.

Модні светри зима 2020
Модні светри зима 2020 / Instagram

Вони візуально нагадують светр тата чи дідуся – нейтральних кольорів, подовжені, широкі, з високим коміром і блискавкою для зручності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти