StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Светри неймовірної краси з подовженими рукавами входять в моду на 2021-2022 роки

19 січня 2021, 22:20оновлено 23 січня 2021, 19:52
Однією з найбільш вдалих покупок може стати светр з асиметрією, який протягом найближчих двох років буде шалено популярним. Але не тільки!

Коли за вікном – холодно, хочеться закутатися в теплий-теплий светр. А краще, щоб це був ще й модний светр, адже усвідомлення того, що ви одягнені в новинку сезону або унікальну модель – гріє душу. Але светр вже давно вийшов за межі гардеробу для холодної пори. Красиві та легкі светри перекочували навіть в літо, і ви можете зустріти багатьох модниць у, на перший погляд, несумісних речах – шортах і светрі. Справедливості заради відзначимо, що светри для весни та літа – не такі щільні, як осінні та зимові варіанти: вони, як правило, тонкі та прозорі. Тому, якщо ви думаєте оновити й поповнити свій гардероб на 2021 рік, кращим придбанням буде модний светр. Принаймні, незалежно від ситуації з пандемією, стильний светр точно сиротливо не висітиме у вашій шафі.

відео дня

І найперше, на що слід звернути увагу під час вибору модного светра, це колір - у нашому матеріалі Кольори, без яких мода весна-літо 2021 неможлива можете докладніше дізнатися про наймодніші кольори одягу.

Розкішний светр - це завжди знахідка: ви можете поєднувати його зі спідницею, штанами та джинсами, і в кожному випадку отримаєте неповторний образ. Крім того, модні светри 2021 допоможуть вам виглядати незвично, не нудно й навіть креативно. Серед новинок цього року багато варіантів з оригінальним дизайном, які можна носити куди завгодно.

Модні светри 2021-2022 здивують вас, адже вони виткані з фантастичних принтів. Ми сьогодні розповімо вам про модні та стильні жіночі светри 2021-2022, які потроху вже з'являються на полицях магазинів й у вітринах інтернет-магазинів.

Модні светри 2021-2022: на що звернути увагу

Светри оверсайз все ще в моді

Нас досі притягує велике! Саме тому вільний светр осверсайз ґрунтовно зачепився на вершині моди й буде одним з наймодніших варіантів у 2021-2022 роках. Дивуватися нічому, адже модні светри великого розміру зручні й ефектні. З чим би ви не поєднували такий светр, у будь-якому разі в ньому відчуватимете себе добре.

Модні светри 2021-2022
Модні светри 2021-2022 / Instagram

Светри з довгими рукавами - гарячий тренд

Якщо в минулих сезонах вся увага була прикута до плечей, які мали витримати всі випробування, то важливим елементом в модних светрах 2021-2022 будуть об'ємні рукави. Крім того, в моді будуть светри з розкльошені рукавами та моделі з подовженими рукавами. Акцент на рукавах дозволить вам мати незвичний і стильний вигляд у будь-яку погоду.

Модні светри 2021-2022
Модні светри 2021-2022 / Instagram

Светри з принтами повертаються у моду

Звичайно, однотонні в'язані светри, як і смугасті варіанти, вже давно стали класикою, й у 2021-2022 теж будуть актуальними. Але якщо шукаєте ультрамодний в'язаний светр, то зверніть увагу на светри з малюнком – це можуть бути геометричні малюнки або фантастичні етнічні візерунки. Крім того, не проходьте повз модних светрів з хижацькими візерунками у вигляді квітів.

Модні светри 2021-2022
Модні светри 2021-2022 / Instagram

Асиметричні светри - прорив року

Однією з найбільш вдалих покупок може стати светр з асиметрією, який протягом найближчих двох років буде шалено популярним. Головним плюсом асиметричних светрів є те, що вони виразні та незвичайні, тому в такому светрі ви точно будете центром Всесвіту в будь-якій ситуації. Також в моду входять светри з відкритою шиєю та великим вирізом. Якщо до того ж прикрасите шию чокером або стрічкою, то отримаєте карколомний образ. Для справжніх модниць, які обожнюють дивувати, такі светри стануть знахідкою.

Модні светри 2021-2022
Модні светри 2021-2022 / Instagram

читайте такожПишні розкльошені спідниці міді та мініспідниці повертаються в моду на весну-літоМода 2021-2022 - які ще светри будуть у трендах:

  • Мохерові светри повертаються в моду.
  • У моді светри з "косами".
  • Водолазки продовжать підкорювати світ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти