StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кольори, без яких мода весна-літо 2021 неможлива

18 січня 2021, 23:00оновлено 19 січня 2021, 19:19
Для всіх романтичних натур, які хочуть підкреслити свою витонченість, в моду повернувся ніжний рожевий відтінок, а на тих, кому хочеться уваги - чекає червоний.

Мода 2021 вирішила викупати нас у яскравих фарбах, наповнити силою, енергією та надією. Мінімум драматизму та максимум оптимізму - так коротко можна описати все те, у чому великі кутюр'є сучасності хочуть у 2021 році нас бачити. Тому що має бути віра в те, що попереду на нас чекає щось світле й радісне, і модний одяг нам в цьому допоможе

Малоймовірно, що хтось сьогодні скаже, з яких подій та емоцій буде витканий 2021 рік, але в моді буде десяток приголомшливих відтінків. Ми вже говорили про те, що головними кольорами 2021 року стали жовтий та сірий - у нашому матеріалі Головна модна тенденція 2021: одяг кольору мімози та пляжного каменю можете докладніше дізнатися про це. Але це ще не все!

У сезоні весна-літо 2021 на нас у прямому сенсі слова чекає квітковий вибух. І для того, щоб легко вибирати одяг, і вже сьогодні планувати свій весняний і літній гардероб, ми зібрали для вас добірку наймодніших кольорів одягу цього року.

Наймодніші кольори одягу весна-літо 2021

У тренді світло-блакитний колір і зелений

Одним з наймодніших кольорів прийдешнього сезону буде світло-блакитний. Цей колір без перебільшення пасує всім, він відмінно освіжає образ і додає йому розкоші та благородства. Одяг такого кольору заспокоює й налаштовує на все найкраще.

А зелений продовжує залишатися одним з улюблених відтінків стилістів і дизайнерів на весну-літо. На увагу заслуговують відтінки опалу, пляшки, м'яти та смарагду.

У колекції одягу BOSS весна-літо 2021 ви побачите приголомшливі костюми, елегантні сукні та взуття кольору світлого блакитного неба та молодої трави, від яких складно відірвати погляд.

У моді ніжно-рожевий колір і лавандовий

Для всіх романтичних натур, які хочуть підкреслити свою витонченість, у моду повернувся ніжний рожевий відтінок. Одяг кольору троянд і зефіру подарує вам відчуття затишку та легкості.

Разом з рожевим на вершину моди вибився лавандовий відтінок, який додає образу загадковості. У колекції одягу Versace весна-літо 2021 ви знайдете дивовижні речі, в які можна закохатися з першого погляду тільки через кольори.

Хіт сезону - червоний і помаранчевий

Без кольору пристрасті не обходився ще жоден сезон, і 2021 рік не виняток. Якщо хочете бути в центрі уваги, то спідниці, сукні та блузки червоного кольору вже чекають на вас.

Також у моді яскравий, енергійний, життєрадісний колір апельсина, протистояти спокусі якого буде складно, адже речі виходять в цьому кольорі відмінні. Одяг червоного й помаранчевого кольорів знайдете в колекції одягу Hermès весна-літо 2021.

читайте такожПишні розкльошені спідниці міді та мініспідниці повертаються в моду на весну-літоМодний одяг весна-літо 2021 - які ще кольори одягу в моді

  • Жовтий і сірий – головні кольори року.
  • У моді електричний синій колір.
  • Білий колір - велика модна тенденція.
  • Усі земляні відтінки в тренді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти