StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відразу плюс 5 років і титул нечупара: грубі помилки під час використання помади

20 лютого 2021, 09:04
Не варто впадати у крайнощі та знайшовши свій колір – вічно фарбувати губи однієї помадою. Цей всього лише помада, і під різні ситуації бажано її міняти.
Помада - це тільки один з "китів", на яких тримається весь макіяж / Instagram
Помада - це тільки один з "китів", на яких тримається весь макіяж / Instagram

Помада - чарівна паличка, яка блискавично змінює наше обличчя. З її допомогою можна легко додати образу драматизму або, навпаки, легкості. Тільки не всі вміють користуватися помадою. Так, на перший погляд здається, що немає нічого складного e нанесенні помади: зняв ковпачок, нафарбував губи і все – насолоджуйся красою. Однак є чимало тих, хто припускається грубих помилок, які іноді можуть зіпсувати образ і навіть додати зайві роки. Тому дуже важливо опанувати мистецтво нанесення помади й уникнути найпоширеніших помилок в її використанні.

Щоправда, помада - це тільки один з "китів", на яких тримається весь макіяж. Наприклад, найбільша помилка, яку робить багато жінок, - це занадто багато старанності під час використання косметики для брів. У нашому матеріалі Помилки у догляді за бровами, які дико додають віку обличчю, і як їх виправити можете докладніше дізнатися, як ще поліпшити свій образ.

Але повернемося до помади і того, як зробити так, щоб губи виглядали молодими, соковитими, а образ – свіжим.

Помилки, які ми допускаємо під час використання помади

Ви "залипли" на одній помаді й не вмієте підбирати колір

Попри те, що сьогодні можна знайти багато порад, які дозволяють легко підібрати помаду за кольором обличчя, волосся й очей, однак найпоширеніша помилка – невміння підібрати колір помади. Можете нанести її ідеально, але якщо колір відверто не ваш, і ви виглядаєте на років 5 старшою, ніж є насправді, то ваша помада – погана. Крім того, не варто також впадати в крайнощі, і знайшовши свій колір – вічно фарбувати губи однією помадою. Це всього лише помада, і під різні ситуації бажано її міняти. Не повторюйтеся, це дуже нудно й анітрохи не омолоджує образ.

Не зациклюйтеся на одній помаді / Instagram
Не зациклюйтеся на одній помаді / Instagram

Ви ігноруєте відлущування губ

На цей момент багато жінок категорично не звертають уваги, а даремно. Річ у тім, що губи здаються некрасивими, якщо на них є сухі ділянки шкіри. Щоб цього не було, треба зробити просту процедуру, яка видалить старі клітини з поверхні губ. З цим завданням може легко впоратися стара зубна щітка. Запам'ятайте: ніколи навіть найдорожча помада не виглядатиме на губах ідеально, якщо вони не гладкі.

Ви нескінченно підфарбовуєте губи

Багато жінок грішать надмірним нанесенням помади, що банально призводить до того, що губи тріскаються. Якщо часто наносити рідку помаду, то вона стає дуже твердою. Так само кремові помади стають липкими після багаторазового нанесення, що надає їм дуже неохайного вигляду.

Не треба нескінченно підфарбовувати губи / Instagram
Не треба нескінченно підфарбовувати губи / Instagram

читайте такожУ моду на весну-літо входить ефектний блакитний макіяж очей - фото

Ви фарбуєте губи й потираєте їх разом

Хто вам сказав І хто навчив фарбувати губи, а потім потирати їх разом, немов облизуючи, той зробив вам ведмежу послугу. Зарубайте собі на носі: коли ви потираєте губи разом, вони зливаються, з'являються плями і втрачається вся картина, яку ви до цього малювали. Ніколи не повторюйте цю помилку, адже вона тільки все псує.

Ви не використовуєте олівець для губ

Якщо ви ігноруєте цей крок свідомо, то просто ви ще не навчилися підбирати олівець під колір помади. Річ у тім, що лінія губ визначає форму губ, роблячи їх виразними. Якщо лінія правильна - губи виглядають красивими й пухкими. Але якщо трохи "переборщити", то ви візуально стаєте старшими, а губи - грубими й навіть вульгарними.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти