StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прочитай мене за кольором волосся: про що говорить і на що впливає колір волосся

6 червня 2020, 15:00
Наш колір волосся розповідає іншим про те, хто ми є, ще до того, як ми встигаємо сказати "Привіт".
Прочитай мене за кольором волосся: про що говорить і на що впливає колір волосся
Колір волосся розповідає іншим про нас дуже багато цікавого / Instagram

Біле, чорне, червоне, а також шоколадне, полуничне, блакитне та зелене - сьогодні можна пофарбувати волосся в будь-який колір, який тільки можна собі уявити. Крім того, якщо потрапити до гарного майстра і змішати фарби, то на нашій голові буде особливе фарбування, якого немає більше ні в кого.

Дика, вільна, смілива, нудна, цілеспрямована, ніжна або гостра - ні для кого не секрет, що наш колір виразно говорить про себе і розповідає іншим про те, хто ми є, перш ніж ми навіть встигнемо сказати "Привіт" і познайомитися з людиною.

Крім того, в Мережі повно відгуків про те, як колір волосся впливає на життя і відносини - наприклад, що один колір волосся відштовхує хлопців, а інший, немов магніт, вабить, і особисте життя гарно складається.

відео дня

Ми зібрали найцікавіше і найважливіше, як нам здалося, про те, як колір волосся впливає на нас і про що він говорить. І навіть не сумнівайтеся, волосся дійсно розповідає про вашу особистість!

Як колір волосся впливає на характер?

Фізіологи кажуть, що причина в ендокринних процесах. Якщо в організмі жінки багато чоловічого гормону тестостерону, то волосся буде темного кольору. Звідси висновок - брюнетки, як правило, сильні, владні й активні. Якщо багато жіночого гормону естрогену, то волосся світле. Саме тому блондинкам приписують ніжні і м'які риси характеру і вважають їх дуже жіночними.

Учені довели, що колір волосся і характер кожної людини взаємопов'язані, тобто, шевелюрі певного кольору притаманні свої особливості поведінки. Таким чином наш рідний колір - це певна програма.

Водночас численні наукові дослідження і заяви парапсихологів свідчать про те, що під час зміни кольору волосся змінюється ставлення жінки до себе, її світовідчуття, у певному сенсі навіть характер.

читайте такожОдразу плюс 10 років: фарбування короткого волосся, яке додає вікуКрім того, оточення інакше сприймає жінку з тим чи іншим кольором волосся. Не дарма ж, коли хочуть щось змінити в житті, починають з кольору волосся. Хоча на тлі полчищ тих, хто роками не змінює колір волосся, є чимало тих, хто полюбляє експерименти: одні намагаються встигнути за модою і постійно дивують світ модним кольором волосся, інші намагаються знайти свій єдиний і неповторний колір, треті ховають за новим кольором волосся свою невпевненість. А часом це просто крик душі - коли слів нема, щоб сказати щось важливе.

Інколи колір волосся - це крик душі / Instagram
Інколи колір волосся - це крик душі / Instagram

Крім того, також важливо врахувати і те, що, пофарбувавши волосся, не варто сподіватися на те, що невгамовна жінка відразу стане врівноваженою і спокійною, або ніжна стане жорсткою. Найчастіше колір волосся - це можливість захистити себе, розкрити себе або змінити думку про себе, адже не тільки за одягом зустрічають, а й за волоссям. Зміна кольору волосся - це завжди сигнал!

Про що говорить колір волосся?

Темно-русяве волосся з попелястим відливом

Таке волосся свідчить про мрійливість власниці. Річ у тім, що попелястий відтінок красномовно пояснює, що жінка обожнює все прикрашати і перебільшувати. Вона емоційна, завжди готова до співпереживання і підтримки. Також такі натури мають схильність до точних наук.

Русяве волосся

Ці жінки спокійні і розважливі. Вони завжди прагнуть до гармонії з самою собою і терпіти не можуть тиску з боку. Вони гарні друзі і співрозмовниці. Крім того, русяві жінки є чудовими психологами, чуйно реагують на чужі емоції, вміють їх правильно інтерпретувати, тому викликають довіру в оточення.

Світло-русяве волосся

Їх власниця надзвичайно чесна і до останнього дотримується загальноприйнятих норм. Характер найчастіше добрий, завжди готова допомогти нужденним. Любить справедливість і цінує чесність. Крім того, психологи приписують світло-русявим жінкам працелюбність і поступливість.

Брюнетки

Темним кольором волосся керує Плутон, чий вплив надає ще більше чуттєвості і загадковості цим жінкам. Під впливом цієї планети проявляються такі якості, як впевненість, харизматичність і мужність. Брюнетки не бояться проблем і труднощів, завжди готові дати відсіч провокаторам, при цьому самі не є завзятими скандалістками.

Темним кольором волосся керує Птутон / Instagram
Темним кольором волосся керує Птутон / Instagram

Руде волосся

Вони не йдуть на компроміси, зневажають небезпеку, в більшості своїй вони нетактовні і надто поривчасто проявляють емоції. Рудоволосим жінкам не притаманна чеснота, проте вони здатні на добрі вчинки. У них переплітається два почуття - ніжність і пристрасть. Однак вони не поспішають створювати сім'ю, бо вважають за краще розвиватися в кар'єрі і самореалізуватися.

Руде волосся - це ніжність і пристрасть / Instagram
Руде волосся - це ніжність і пристрасть / Instagram

Біляве волосся

Блондинки популярні, трохи наївні, вразливі і завжди прагнуть до незалежності. Віддають перевагу розв’язанню проблеми, спираючись на свою привабливість і інтуїцію. Крім того, вони сентиментальні, щиросердні, замріяні, схильні до непостійності, перепадів настрою і прагнуть до змін.

Золотистий блонд

Цей колір волосся сигналізує про бажання жінок самовиражатися творчо. Вони схильні до мистецтва. Із золотистих блондинок виходять відмінні сперечальники з умінням переконувати суперників. Цьому ж допомагає спрямованість до риторики. Чудовий набір талантів для журналістики або політика.

Золотистий блонд - вибір творчих особистостей / Instagram
Золотистий блонд - вибір творчих особистостей / Instagram

читайте такожФарбування волосся хною – переваги, недоліки і чому її ненавидять перукарі

Платиновий блонд

Жінки з таким кольором волосся завжди м'які і турботливі. Як і ніжний відтінок волосся, такі жінки дуже чуйні, обожнюють ділитися з людьми теплом. Логічно, що вони потребують відносин, в яких вони максимально проявляють свою любов до романтизму.

Рожеве волосся

Цей колір волосся історично пов'язаний з дівоцтвом, легкістю, і всім милим та ніжним. Жінки, які фарбують волосся в рожевий колір, відкриті й турботливі, люблять романтику і багато фантазують. Це найпасивніший колір з усіх у психології. Він знижує зовнішню і внутрішню агресивність і налаштовує на привітність. Рожевий колір вміє заспокоювати нервову систему і робити людей стриманішими і спокійнішими. Іноді рожеві волосся - це просто крик душі, що просту і природну привабливість чоловіки не помічають.

Рожеве волосся заспокоює / Instagram
Рожеве волосся заспокоює / Instagram

Зелене волосся

Вибір виключно впевнених в собі, ексцентричних натур, які не бояться бути в центрі уваги і завжди готові відстоювати власну точку зору. "Зеленоголова" повинна бути готовою до того, що доля буде підкидати їй випробування, змушуючи перевіряти на міцність її характер. Зелена фарба для волосся допоможе тримати свої почуття, емоції і пристрасть під раціональним контролем. Це той стан, коли хочеться в пориві все рознести на шматочки - і ось з'являється зелений колір, який врівноважує ситуацію.

Блакитне волосся

У 2020 році блакитне волосся несподівано вибилося в тренди. Його, як правило, вибирають дівчата-підлітки, вони впевнені в собі і люблять бути в центрі уваги - вони хочуть, щоб ними захоплювалися. Вони немов ставлять себе вище над усіма і демонструють свою унікальність. А ще вони цілеспрямовані і точно знають, чого хочуть від життя. Також цей колір часто вибирають шанувальниці авангарду і ті дівчата, які в дитинстві хотіли бути схожими на Мальвіну, і нарешті втілили мрію в реальність.

Блакитне волосся привертає увагу / Instagram
Блакитне волосся привертає увагу / Instagram

Фіолетове волосся

Його вибирають творчі і глибокі натури, які цінують внутрішній світ найбільше. Такі жінки часом можуть бути замкнутими і не особливо балакучими, дуже задумливими і сумними, але це всього лише образ, який навіяла нова зачіска. У них також може загостритися інтуїція. Фіолетовий колір волосся натякає на бажання знайти того, хто сприйме жінку такою, якою вона є. З усіма її примхами, дивакуватістю, незвичністю.

Червоне волосся

Цим жінкам приписують щось демонічне, особливо тоді, коли в червоний колір пофарбоване темне волосся. Тоді червоний колір розповідає про виклик, який кидає жінка, про її темперамент, і про її вибуховий характер. Не варто ставати у червоноголових на шляху. Вони легко зметуть все, що завадить йти до мети. Зазвичай такі жінки або щасливі в шлюбі, або ні. Так відбувається тому, що їм важко знайти пару.

Червоне волосся - це виклик / Instagram
Червоне волосся - це виклик / Instagram

Шатенки

У жінок з каштановим волоссям м'який характер, вони старанні й відповідальні, тому впевнено досягають поставленої мети. Вони легкі на підйом, люблять подорожувати і пізнавати світ, навчатися чомусь новому, завжди піклуються про своє здоров'я і доглядають за зовнішністю. Такі дівчата з усіма знаходять спільний інтерес і без проблем вписуються в будь-яку компанію, вони товариські і життєрадісні. При цьому шатенки завжди знають, чого хочуть, і намагаються знайти для себе вигоду.

У шатенок м'який характер / Instagram
У шатенок м'який характер / Instagram

читайте такожФарбування волосся удома: названі найбільші хибні уявленняНагадаємо, в моду повернулася фарбування волосся, яким захоплювалися в 90-х роках. Ви, напевно, вже бачили яскраві блоки на волоссі Кайі Гербер і Дженніфер Лопес. Відблиски повинні бути широкими, як стрічки, але вкрай важливо, щоб вони були зосереджені спереду – інша частина волосся може бути натуральною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти