StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Драматична стрижка каре з 20-х увірвалася в моду на осінь-зиму: фото

9 вересня 2020, 04:09оновлено 9 вересня 2020, 14:06
Важливою перевагою подовженого варіанту каре є те, що візуально ця стрижка пом'якшує риси обличчя і пасує майже всім жінкам.

Жіноча стрижка каре знову на висоті - в сезоні осінь-зима 2020-21 гладке волосся повернулося в моду, і еталоном краси зараз вважаються акуратні зачіски без об'єму.

відео дня

Хоча об'єм волосся протягом останніх кількох років був відносним: так, важливо було додати волоссю текстури, а візуального збільшення об'єму вдавалося досягти за допомогою гламурних хвиль.

Щоб виглядати модно в сезоні осінь-зима 2020-2020, вам не доведеться витрачати багато часу на укладання волосся, косметичні засоби та аксесуари для волосся. Химерні трудомісткі зачіски з абсурдними назвами і неймовірним об'ємом, які красувалися на головах жінок наприкінці 18 століття, на наше щастя, нам точно не загрожують.

Зате після невеликого спаду зацікавлення, коли на перший план вийшли всілякі варіанти стрижки боб, класичне німецьке каре знову стало для нас бажаним і привабливим. Відзначимо, каре не виходило з моди - просто не викликало особливих емоцій. А тепер каре нас знову надихає!

Крім того, короткі пасма зайняли у 2020 році особливе місце в жіночих зачісках і, безумовно, нікуди не подінуться найближчим часом.

Сьогодні ми розповімо вам про модні варіанти каре 2020 на осінь-зиму, а в нашій фотогалереї ви знайдете свіжі зразки для стимулу - можливо, захочете підстригтися так й самі.

Стрижка каре осінь-зима 2020-2021: на що звернути увагу

Стрижка подовжене каре пасує всім

Важливою перевагою подовженого варіанту каре є те, що візуально ця стрижка пом'якшує риси обличчя і пасує майже всім жінкам. Довжина пасом може бути до ключиці, плечей або ще нижче – все залежить виключно від того, яке у вас обличчя і що ви хочете отримати від каре.

Тільки не вибирайте каре як на фото в журналі або як у колеги по роботі. Якщо у вас кругле обличчя або пишні щоки, то за жодних обставин не робіть коротке каре – чим довшими будуть пасма, тим візуально стрункішою ви здаватиметеся.

Каре на подовження можна поєднувати з чубчиком або без (з проділом по центру або бічним). Зверніть увагу, що на осінь-зиму 2020-2021 в тренди вибився короткий "дитячий" чубчик – каре з таким чубчиком виглядає дуже ефектно й сучасно.

Також в моді прямий чубчик до брів. Якщо у вас густе волосся, то намагайтеся не робити чубок густим – погляд буде занадто важким. Такий чубок краще зробити рваним.

Подовжене каре 2020 / Instagram
Подовжене каре 2020 / Instagram

І ще. На осінь-зиму в моду повернулося ефектне укладання волосся в стилі 60-х і 70-х, суть якого в тому, що по всій довжині каре волосся пряме, а кінчики підкручують вгору. Створити таку ретро-красу вам допоможе випрямляч волосся - на рівні кінчиків змахніть волосся назовні.

Стрижка каре до підборіддя для драматичного образу

Коли ми чуємо "каре", то у більшості з нас асоціації схожі – згадуємо Клеопатру з розкішною стрижкою до рівня підборіддя і прямим ідеально підстриженим чубчиком.

Проте, в сучасній моді вважається, що ця приголомшлива жіноча стрижка, яка додає образу драматичності, з'явилася 100 років тому в Німеччині – після показу екранізації "Гамлета" з данською зіркою німого кіно Астою Нільсен в німецьких кінотеатрах.

Сьогодні варіантів каре багато, і всі вони актуальні. Цього року на вершину модного Олімпу злетіла стрижка пряме каре – лінія зрізу немов під лінійку. На осінь-зиму 2020-21 такий варіант завдяки стриманому силуету стане для багатьох знахідкою.

Каре 2020 / Instagram
Каре 2020 / Instagram

Також можна зробити коротке каре з акцентом на густий чубок до рівня брів – годі й шукати щось карколомніше!

Ще один запаморочливий варіант - каре з мінічубчиком – такий контраст візьмуть на озброєння дівчата, які хочуть виділитися з натовпу.

А ось витончений, майже прозорий чубчик стане знахідкою для власниць тонкого волосся.

Модні жіночі стрижки 2020 - про що йшлося раніше:

  • Кудлата стрижка шеггі офіційно повернулася в моду на осінь-зиму 2020-2021. Цю стрижку можуть вибирати всі, адже вона універсальна: шеггі пасує для різних типів волосся - від прямого і тонкого до густого і кучерявого, а також будь-якої довжини.
  • Також раніше ми говорили про те, як укладати довге волосся на осінь-зиму 2002-2021 і зібрали фотогалерею свіжих зразків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти