StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Довге волосся - наймодніший тренд на осінь-зиму 2020-21: як укладати

5 серпня 2020, 06:01
Щоб виглядати модно восени та взимку, треба дотримуватися двох головних правил.

Мода осінь зима 2020 2021 в сегменті стрижок здивує всіх. Тому що останнім часом ми вже звикли до того, що жіночі стрижки боб і лоб - це найвдаліші зачіски, які пасують всім і в період пандемії коронавірусу про їх зручність вже ходять легенди.

Але довге волосся повертається, тому не стрижіться дуже коротко, а вже сьогодні починайте відрощувати його, і будете восени і взимку на висоті. Крім того, гарне довге волосся - це подарунок від природи, який блискавично додає жіночності.

відео дня

Відзначимо, що під довгим волоссям мається на увазі дійсно довге волосся. Ця тенденція частково з'явилася тому, що світ пережив затяжний карантин, і волосся отримало чудову нагоду вирости. Але не тільки це вплинуло.

Про те, що в сезоні осінь зима 2020 2021 довге волосся буде на вершині модного олімпу, красномовно свідчать торішні Тижні моди в Мілані - там багато хто звернув увагу на моделей з довгим волоссям - вони представляли колекції на осінь 2020.

Але довге волосся вимагає догляду, а сама собою довжина не врятує ваш образ. Щоб виглядати модно восени і взимку, намагайтеся дотримуватися двох головних правил: по-перше, ваше волосся має бути красивим, блищати і випромінювати здоров'я, а, по-друге, його треба гарно укладати. Тільки в цьому випадку ви точно будете в тренді. Тому якщо ваш стиль - легка недбалість і кошлатість - вам доведеться його скоригувати.

Модні варіанти укладання довгого волосся на осінь-зиму 2020

Для того, щоб волосся було здоровим, перегляньте свої засоби для догляду за волоссям - можливо, настав час змінити шампунь.

Крім того, важливо й те, що ви їсте - для поліпшення стану волосся можете вже сьогодні почати їсти суперпродукти, про які ми писали раніше - вони живитимуть ваше волосся, нігті і шкіру.

Що стосується укладання довгого волосся, то тут простежуються дві тенденції.

Модне укладання довгого волосся - варіант 1

У моді приголомшливе укладання волосся, суть якого в тому, що волосся після миття треба висушити феном, а потім кінчики волосся легенько підкрутити круглою щіткою. Цей ретро стиль буде головним в осінньо-зимовому сезоні.

Модне укладання довгого волосся - варіант 2

Ще один модний варіант укладання волосся на осінь-зиму 2020 теж досить простий, але ефектний. Після миття волосся закрутіть на кінцях великі бігуді, висушіть волосся феном, а потім обережно вийміть бігуді.

читайте такожМодні стрижки 2020 для об’єму волосся на різну довжину - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, перевагою стрижки гострий лонг боб є те, що спереду волосся максимально довге (довжина мається на увазі середня), а ззаду - укорочене. Якщо дивитися збоку, то виходить різкий гострий кут зрізу. Така стрижка стане знахідкою для тих, хто любить асиметрію і хоче бути в центрі уваги - бо лінія зрізу діє, немов магніт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти