StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головна модна тенденція 2021: одяг кольору мімози та пляжного каменю

19 грудня 2020, 15:00
За задумом тих, хто "розливає" фарби, у 2021 році ми маємо увібрати в себе енергію жовтого кольору й силу сірого.

Не встигнемо озирнутися, як цей рік опиниться в минулому. І в наше життя увірветься Мода 2021. Нумо сподіватися на те, що ми зможемо нарешті насолодитися всім тим, що вона приготувала для нас! Нумо надіятися на те, що всі ми знову зможемо купувати красиві речі й вони будуть нам служити, а не просто займуть місце в шафі й не заснуть там у довгому очікуванні того дня, коли ми вийдемо в люди. До того ж у 2021 році в моді будуть неймовірні кольори, які надихають, заспокоюють, викликають глибоке почуття задуму й віру в краще, світле, добре.

Зустрічайте, Інститут кольору Pantone назвав два головних кольори 2021 року – абсолютний сірий та світлий жовтий. Несподівано на подіумі опинилися одразу два кольори, і зовсім не випадково. Як пояснили експерти, жовтий та сірий символізують щастя, підкріплене силою духу. Ми маємо повірити в те, що все буде добре, що все буде краще, ніж зараз, і наше життя стане яскравішим.

За задумом тих, хто розливає фарби, у 2021 році ми маємо увібрати в себе силу цих життєствердних та енергійних відтінків, щоб подолати всі страхи, оминути всі пагорби невпевненості й дійти до берега ясності, коли все знову буде передбачуваним (наскільки це взагалі буває у звичайному житті).

Як бачимо, пандемія коронавірусу вплинула й на моду. Але якщо у 2020-му році мода повністю підкорилася їй та підлаштувалася (і перебудувалася багато в чому) під вимоги часу й віддаленої роботи та дистанційного навчання, то на 2021 рік у неї інші плани. Вона хоче, щоб ми знову навчилися жити, радіти, і за жодних обставин не здавалися.

Модні кольори 2021
Модні кольори 2021 / Instagram

Колір мімози, шкірки стиглого банана, чайної троянди, чистого піску на екзотичному пляжі, лимона, нарцисів і, звичайно ж, Сонця, має наповнити нас життєлюбством, енергією, й зігріти! А сірий колір витканий з каменю, попелу та цементу, має зробити нас сильнішими, міцнішими й не дозволити зламатися!

Неймовірно, але факт: модний одяг 2021 буде просякнутий символами, в ньому багато сенсу і послань світу, і це треба прийняти.

читайте такожНаймодніші джинси 2021: що ми будемо носити у новому році - фотоСаме тому вже сьогодні можете почати пошуки жовтих і сірих речей, які будуть актуальні протягом наступного року: вони будуть повсюди, адже це наймодніші кольори 2021!

Модні кольори 2021
Модні кольори 2021 / Instagram

Ми зібрали для вас фотогалерею зразків (дивіться вгорі) цих магічних відтінків - обов'язково подивіться, щоб увібрати в себе їхнє світло й міць, та сміливо йдіть назустріч Новому року!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти