StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чудернацькі легкі светри входять в моду на весну-літо 2021: фото

14 лютого 2021, 20:29
Зазвичай светр у показах мод - невидимий і недооцінений, він десь під плащем або курткою. Але цього року светр у центрі уваги, і він став цікавим.

Можна мріяти про розкішну сукню, і уявляти себе в дивовижній спідниці від кутюр, але коли погода починає злитися й заливає нас дощами та випробовує прохолодою, єдине, чого хочеться – загорнутися в теплий светр. І навіть у весняно-літній сезон без цього затишного елемента гардероба нам не обійтися. Щоправда, цієї светр має бути легким, тому що це цілком природне бажання після осені та зими, коли ми відчували себе важкими й величезними. Поряд з комфортом, ми хочемо виглядати модно та стильно. Сьогодні ми підібрали для вас наймодніші стилі светрів з колекцій одягу весна-літо 2021, які можуть не тільки зігріти вас, але й прикрасити.

Одним з критеріїв вибору модного светра є колір - в нашому матеріалі Кольори, без яких мода весна-літо 2021 неможлива можете докладніше дізнатися про наймодніші відтінки, які заслуговують на увагу.

Тенденції светрів з колекцій весна-літо 2021 дуже цікаві. Пандемія страшенно вплинула на моду, і светри цьому доказ. Річ у тім, що зазвичай светр у показах мод – невидимий та недооцінений, він десь під плащем або під курткою.

Зараз светри отримали свою порцію уваги: багато дизайнерів вклали в них душу й перетворили на маленькі теплі шедеври, які хочеться носити, не знімаючи.

Головний висновок, до якого хотілося б вас підвести, це те – що светр має бути цікавим. Якщо знайдете модель, яка захоплює дух, беріть, не замислюючись – адже позитивні емоції зараз на вагу золота, і якщо хоча б жменьку радості вам подарує цей базовий елемент гардеробу, то це прекрасно.

Модні светри весна-літо 2020 - головні тенденції

Топ як светр - писк сезону

У прийдешньому модному сезоні буде повно різних светрів у стилі топа. На нас з нетерпінням вже чекають укорочені светри, моделі у вигляді блузки з коміром та кімоно з паском. Вони розкішні, спокусливі, елегантні, і водночас зігрівають. Що ще нам треба навесні та влітку?!

Легкі светри у вигляді блузок і топів знайдете у колекції одягу Chanel весна-літо 2021.

У моді светр з відкритим плечем

Такий светр у весняно-літньому сезоні буде дуже модним. Але найкраще в цій тенденції те, що вам не обов'язково шукати светр без одного плеча. Ви можете вдягти звичайний светр оверсайз, який теж все ще у трендах, і стягнути одне плече. Щоправда, важливо, щоб колір светру був однотонним.

Носіть светр на одне плече (або таким чином носіть свій светр оверсайз) на прогулянку або навіть на роботу у поєднанні зі спідницею зі складками, джинсами або штанами. Чудернацькі светри без плеча можна побачити в колекції одягу Michael Kors весна-літо 2021.

Подвійний светр - яскравий тренд сезону

Оригінальна тенденція весни та літа - светри, які створюють двошаровий образ, простіше кажучи, у моді светр 2-в-1, і ця тенденція вже прийшла до нас. Сьогодні ви сміливо можете носити два светри одночасно. А коли трохи потеплішає, поєднуйте светр з довгими рукавами з укороченою моделлю. Такий комплект можна носити зі спідницями, шортами і джинсами.

читайте такожУ моді чарівні спідниці міді з асиметричним розрізом спередуНаявність принтів ролі не грає, фішка у двох шарах. У колекції одягу Prada весна-літо 2021 знайдете неймовірні поєднання светрів контрастних відтінків.

Модні светри весна-літо 2021 - що ще у тренді:

  • У моді светри оверсайз.
  • Светри макраме знову актуальні.
  • Модно заправляти светри у спідниці, шорти та навіть легінси.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти