За що віднімуть субсидії: в Україні запроваджують нові правила

19 квітня 2021, 19:47оновлено 19 квітня 2021, 20:24
Нові правила приурочені до дати перепризначення допомоги на наступний рік - ця процедура стартує 1 травня.
Нові правила отримання субсидій в Україні за що відберуть гроші
Нові правила отримання субсидій в Україні: за що відберуть гроші / УНІАН

Уряд встановив низку нових обмежень при оформленні субсидій. Нові правила приурочені до дати перепризначення допомоги на наступний рік - ця процедура стартує 1 травня.

Зокрема, на допомогу від держави при оплаті комуналки не варто розраховувати тим, хто протягом року дозволив собі покупку на суму понад 50 тисяч гривень.

Як розповів в ефірі телеканалу Інтер заступник Міністра соціальної політики України Віталій Музиченко, також не варто розраховувати на субсидії власникам двох житлових приміщень. У список відмовників будуть вносити і власників двох автомобілів.

Музиченко прогнозував, що кількість одержувачів субсидій в Україні через впровадження нових обмежень скоротиться на кілька відсотків.

Субсидії в Україні: новини

  • У Мінсоцполітики розписали, кому доведеться повернути субсидії-2021. За словами керівника відомства Марини Лазебної, всього в Україні запустять три програми верифікації субсидій.
  • До того Кабмін поставив жорсткі умови для отримання субсидій. Позбавити субсидій можуть орендодавців, які не задекларували доходи; боржників з комуналки і низку інших категорій громадян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти