Звалився крипторинок? Були й ті, хто про це знав!

24 червня 2022, 15:20
Звалився крипторинок? Були й ті, хто про це знав!

Поряд зі списком трейдерів, Денис Тищенко — експерт в сфері криптовалюти з досвідом більше 7 років, один з небагатьох, хто прогнозував падіння біткоїна і ще за півроку готував своїх учнів і аудиторію до цього. Хто послухав його тоді, зміг заробити тисячі і сотні тисяч доларів США.

Денис і його команда продавали криптовалюту, поки всі купували і зараз купують, поки всі продають!

У той час, коли біткоїн був ще по 50 000$, Денис Тищенко попереджав своє ком'юніті, що він неминуче піде вниз. До речі, на даний момент Денис вже навчив трейдингу 4000 щасливих людей, які прекрасно заробляють і роблять це в задоволення.

відео дня
Звалився крипторинок? Були й ті, хто про це знав!

Всі ці 6 місяців Денис Тищенко висвітлював свій прогноз, як у себе на сторінці в Instagram, так і на своєму Телеграм-каналі.

Ось, наприклад, в лютому Денис попереджав своїх підписників в Instagram про те, що не потрібно купувати, тому що надалі продаватимуть дешевше.

Звалився крипторинок? Були й ті, хто про це знав!

Всі прогнози Дениса стали реальністю, завдяки колосальному досвіду і розумінню крипторинку!

Ще, наприклад, 16 березня 2022 року Денис показував у себе в Телеграм-каналі, що біткойн йде на 46 000$ - 48 000$, а з 46 000$ - 48 000$ йде на 24 000$ - 22 000$.

Денис Тищенко навчає трейдингу людей, які згодом добре заробляють на криптовалютному ринку, а свої сигнали і прогнози, до речі, Денис розповідає своєму ком'юніті абсолютно безкоштовно.

Сьогодні Денис Тищенко і його команда рекомендують купувати біткоїни від 17 000$ до 7 000$ - 8 000$, куди він може падати. Потім просто чекати, тому що, за прогнозами Дениса, біткойн буде рости на 40% - 50%, а надалі дуже швидко рости не буде.

"Цього року не буде дуже великого зростання, але наступний глобальний цикл — біткойн коштуватиме більше 250 000$, тому що це циклічність історії на ринку", - вважає Денис Тищенко.

Підписуйтесь на сторінку Дениса Тищенка в Instagram і його ТТелеграм-канал, якщо ви хочете заробляти за будь-яких умов і бути в курсі всіх подій в сфері криптовалюти!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти